swordfish21
Established Member
- 20 August 2015
- 141
Για εμενα κρατα το δορυφορικό μιας και δίνουν το box δωρεάν και απο την στιγμή που εχεις το cinema pack δεν θα εχεις κανένα θεμα με την θέαση Εκτος αυτο με το αν θα πρέπει να πετάξεις Εκτος μια συσκευή για το ott.θεωρω οτι προωθούν το ott σε σχέση με το δορυφορικό πλέον λογο κόστουςΚοιτα τοσα χρονια εχω το κανονικο δορυφορικο με τον pvr δεκτη για τις εγγραφες και με τους κωδικους απο cosmote tv μπαινω κανονικα εχω καποια προφιλ με pin και μπαινουμε αναλογα οποιος θελει να δει στο δικο του κατι σαν το netflix. Αθλητικα δεν εχω καν μονο το cinema pack με ενδιαφερει. Θα τους παρω αν ειναι τηλεφωνο για σιγουρα γιατι θελω σιγουρα να μπορω να βλεπω ταυτοχρονα στην τηλεοραση μου μαζι με καποιο αλλο μελος με τους ΟΤΤ κωδικους στην εφαρμογη. 5 θεσεις εχω παντως στην ΟΤΤ εφαρμογη αν θελω να προσθεσω αλλη συσκευη αφαιρω καποια αλλη μια φορα το μηνα. Εχω 2 smart tv απο μελος της οικογενειας 2 κινητα και ενα tablet.
Θα ρωτησω πρωτα αν γινεται να κρατησω δορυφορικο και να μου δωσουν και ΟΤΤ box ωστε να τα εχω ολα με την τιμη που δινω τωρα αλλα να γινετε να δουν και ΟΤΤ οπως τωρα χωρις να υπαρχει θεμα αν βλεπω εγω ΟΤΤ. Αν δεν γινεται θα ρωτησω αν εχω κανονικο ΟΤΤ στη βασικη τηλεοραση αν επηρεαζονται παλι οι 5 συσκευες του ΟΤΤ και δεν μπορουν να δουν αν βλεπω εγω. Αν παλι επηρεαζεται τοτε μενω με δορυφορικο και θα κανω περισσοτερες εγγραφες σε προγραμματα που βλεπω μεσω replay.
Μας βαζουν παντως σε ενα τριπακι με αυτο το κοψιμο του replay/ondemand στο δορυφορικο που δεν ξερω γιατι το κανουν πραγματικα. Εχουν μια πολυ καλη υπηρεσια και την καταστρεφουν με ολο αυτο που κανουν αυτη τη στιγμη. Δεν περιμενα τετοια κινηση απο cosmote.