Που το λένε αυτό?Εδώ λένε ότι θα δείχνει και ο alpha, ένα παιχνίδι κάθε Κυριακή βράδυ.
???Σχετικά με το νέο κανάλι η απάντηση που μου έδωσαν από την COSMOTE.
“Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι, από 21.07 και μέχρι νεοτέρας, όλοι οι συνδρομητές (νέοι & υφιστάμενοι), που θα ενεργοποιήσουν οικιακό πακέτο με υποδομή FTTH σε ταχύτητα 300 Mbps και άνω, θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν το νέο πακέτο COSMOTE TV Streaming Start.
Το νέο πακέτο COSMOTE TV Streaming Start περιλαμβάνει 1 νέο αθλητικό κανάλι –COSMOTE SPORT START HD – που θα προβάλει επιλεγμένες ζωντανές μεταδόσεις και άλλα αθλητικά γεγονότα (το κανάλι αυτό θα περιλαμβάνεται μόνο στο νέο αυτό πακέτο και όχι στα υπόλοιπα)”
Ναι σε 1080p θα είναι,έτσι μου είπαν…???
Γιατί μόνο σε 300 και πάνω; Το 4Κ παίζει κανονικά σε 100αρα, HD 1080 δεν θα είναι μόνο το start;
Προωθητική ενέργεια είναι για το FTTH, καμία σχέση δεν έχει με την TV καθαυτή???
Γιατί μόνο σε 300 και πάνω; Το 4Κ παίζει κανονικά σε 100αρα, HD 1080 δεν θα είναι μόνο το start;
Και τι τους αγώνες που θα δείχνει το start για τους υπόλοιπους συνδρομητές θα τους δείχνει σε άλλο κανάλι; Δεν υπάρχει λογική σε αυτό.Άρα το κανάλι αυτό, δεν θα υπάρχει στα άλλα πακέτα.
προφανως δεν υπαρχει λογικη!Και τι τους αγώνες που θα δείχνει το start για τους υπόλοιπους συνδρομητές θα τους δείχνει σε άλλο κανάλι; Δεν υπάρχει λογική σε αυτό.
αδιαφορο ειναι αν θα το δωσουντο έδωσαν και στο πακέτο της νόβα ;
υπαρχει κανονικα στη λιστα μεσω streamingΕπίσης αυτό το κανάλι δεν υπάρχει πουθενά μέχρι στιγμής
Εμένα για κάποιον λόγο στην λίστα το έχει τώρα αλλά δεν με αφήνει να το επιλέξω μου λέει δεν είναι διαθέσιμο στην συνδρομή μου σε Cosmote tv full packυπαρχει κανονικα στη λιστα μεσω streaming
Όντως και εμένα έτσι είναι, δεν σκέφτηκα ότι πρεπει να αποεπιλεξω το "η συνδρομή μου", φαίνεται κλειδωμένο σε μένα με Streaming TV full pack συνδυαστικό με VDSL 100Εμένα για κάποιον λόγο στην λίστα το έχει τώρα αλλά δεν με αφήνει να το επιλέξω μου λέει δεν είναι διαθέσιμο στην συνδρομή μου σε Cosmote tv full pack
Σε εμάς γιατί δεν το δίνουν σε πούμε?Όντως και εμένα έτσι είναι, δεν σκέφτηκα ότι πρεπει να αποεπιλεξω το "η συνδρομή μου", φαίνεται κλειδωμένο σε μένα με Streaming TV full pack συνδυαστικό με VDSL 100
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.