Νέα για Cosmote TV

Σε εμάς γιατί δεν το δίνουν σε πούμε?😂
Απάντηση από το support
«Στο κανάλι αυτό θα προβάλονται επιλεγμένες ζωντανές μεταδόσεις και άλλα αθλητικά γεγονότα. Δεδομένου πως έχετε το Full Pack, θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο από τα υπόλοιπα κανάλια.»

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Και μένα πάνω κάτω τα ίδια μου απάντησαν. Μάλλον θα είναι σαν τα Superleague Pass κανάλια που είναι ψιλοάχρηστα αλλά με εκνευρίζει που το έχουν κλειστό και με τόσο άκυρο λόγο, λες και άμα είχαμε δυνατότητα για FTTH 300 δεν θα βάζαμε

Last edited:
Και μένα πάνω κάτω τα ίδια μου απάντησαν. Μάλλον θα είναι σαν τα Superleague Pass κανάλια που είναι ψιλοάχρηστα αλλά με εκνευρίζει που το έχουν κλειστό και με τόσο άκυρο λόγο, λες και άμα είχαμε δυνατότητα για FTTH 300 δεν θα βάζαμε
Βλακείες, λες και δεν θα μπορούσαν να το προσφέρουν αυτό το κανάλι και σε όσους έχουν οπτική ίνα, και να είναι διαθέσιμο και για όλους τους άλλους συνδρομητές για να μπορούμε να δούμε περισσότερα ματς στην τελευταία αγωνιστική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων...

Τα καναλια Superleague Pass εμφανιζονατι κανονικα και μπορεις να τα δεις αν εχεις full pack (και στο δορυφορικο και στο app)
Τωρα αυτο το start πραγματικα ειναι ακατανοητο για ποιο λογο μπηκε και ποιοι θα εχουν access (εγω πχ με 500αρι ινα, ειμαι εκτός)

Αφού θα δείχνει περιεχόμενο από κανάλια που θα έχουμε ήδη, ποιο είναι το θέμα;

Θα είναι τόσο άχρηστο όσο αυτά των ομάδων (ΟΣΦΠ -ΑΕΚ-ΠΑΟ) που ποτέ δεν έδειξαν κάτι περισσότερο από έναν αγώνα που ήδη παιζόταν σε άλλο κανάλι COSMOTE.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ολοι αυτη τη περιεργια ειχαμε και με αυτη θα μεινουμε μαλλον...
Τελος παντων το θεμα ειναι οτι απο περισυ που εγινε η συνεργια με τη NOVA (που δε το συζητω, ηταν ΤΟΠ για το καθε συνδρομητη αυτο) δε ξαναειδαμε κατι να προστιθεται και μαλλον δε θα ξαναδουμε ετσι πως πανε τα πραγματα.
Δηλαδη μια αναδιοργάνωση δεν έχουν κάνει ακόμα τα ίδια σήματα ακόμα το ίδιο μοτίβο, ακόμα και στα αθλητικά δεν διεκδικεί πχ το γαλλικό πρωτάθλημα που είναι προς διάθεση, κανένα καινούριο κανάλι. Καλά σε ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ κλπ δεν το συζητώ, εκεί το έχουν παρατήσει το θέμα. Ελπίζω να μας διαβάζουν να τα δουν.

Η νέα απάντηση είναι ότι από τις 21/07/2025 δίνεται στο πακέτο FTH 300 δωρεάν το πακέτο Cosmote Streaming Start που θα περιέχει το Cosmote Sport Hilights, Start το Cosmote Promo, περιεχόμενο on demand δυνατότητα αγοράς και ενοικίασης ταινιών χωρίς αποκωδικοποιητή. Ακόμα δεν ήταν σίγουροι 100% για το περιεχόμενο του πακέτου καθώς δεν είχαν ενημέρωση.

Αφού δεν θέλουμε να προσφέρουμε αυτόνομα πακέτα ftth χωρίς τηλεφωνία για να ανταγωνιστούμε την ΔΕΗ ftth με 500αρα ταχύτητα στα 18 ευρω/μήνα. Τα έξυπνα στελέχη σκέφτηκαν δεν δίνουμε λίγο τυράκι με αγώνες δωρεάν σε αυτούς που ετοιμάζονται να φύγουν από το cosmote ftth των 28 'η 32 ευρώ με υποχρεωτική τηλεφωνία. Για να δούμε θα πιάσει αυτή η εμπορική πολιτική στους εξυπνοσυνδρομητες μας ...
Εγώ είμαι από τους τυχερούς σαν περιοχή υπάρχουν τρία δίκτυα ftth η ΔΕΗ ενεργοποιείται τον Οκτώβριο. έφυγα από την cosmote και πήγα στην inalan Κ είμαι πολυ ευχαριστημένος, σύντομα θα έχω Κ μια τρίτη επιλογή, οπότε το τυράκι της cosmote ftth με start δεν με πείθει...

Για ακόμη μια φορά μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση που το νήμα "κλαίει""για ακόμα ένα κανάλι κονσέρβα ,που κάποιοι το διαθέτουν ήδη με άλλο όνομα .ημαρτον,την κατάντια της μη προσθήκης θεματικου γραμμικού περιεχομένου πόσο γαργαρα να την κάνουμε ;η nova και η vodafone στα θεματικά τύπου ντοκιμαντέρ τουλάχιστον είναι μπροστά .

Για ακόμη μια φορά μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση που το νήμα "κλαίει""για ακόμα ένα κανάλι κονσέρβα ,που κάποιοι το διαθέτουν ήδη με άλλο όνομα .ημαρτον,την κατάντια της μη προσθήκης θεματικου γραμμικού περιεχομένου πόσο γαργαρα να την κάνουμε ;η nova και η vodafone στα θεματικά τύπου ντοκιμαντέρ τουλάχιστον είναι μπροστά .
Εγώ αυτό είπα πρώτο πρώτο ότι έχουν βαρεσει κανόνι

Και σε αυτό έχεις δίκιο σε εμάς γιατί δεν το δίνουν? Ναι και ας έχει τα ίδια είναι ένα "τυράκι"

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που το έχει το Start, σήμερα θα δείξει το ματς της ΑΕΚ που θα δείξει και στο Sport 1, πριν δείχνει κάτι μηχανοκίνητα και αύριο θα έχει το φιλικό του Οσφπ, πάλι παράλληλα με το Sport 1.
Φαίνεται όντως θα δείχνει πρόμο δωρεάν πράγματα από τα υπόλοιπα για να γλυκάνουν όσους έχουν FTTH να βάλουν φουλ πακέτο

• Like
Reactions: angelalex

Coming Soon South Park με παγκόσμια δικαιώματα streaming στην υπηρεσία ροής Paramount+!​

H Cosmote TV δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία για να μην έχει South Park στην ΟΤΤ της πλατφόρμα...

Καλό Μήνα, η νέα σεζόν SOUTH PARK παίζει γραμμικά στο Comedy Central και FTA στη ζώνη Clarke!​

Μέχρι η COSMOTE TV να εντάξει On Demand στην ενότητα της ΟΤΤ “Paramount+”, την Adult κωμική σειρά κινούμενων σχεδίων “SOUTH PARK” με ελληνικούς υποτίτλους (πλέον με παγκόσμια δικαιώματα διανομής) `η ακόμη και επιπλέον γραμμικά ως Pop Up κανάλι “SOUTH PARK”! Οι δορυφορικοί συνδρομητές COSMOTE TV μπορείτε παράλληλα να συντονιστείτε στο ελεύθερο δορυφορικό κανάλι “Comedy Central”...

COSMΟΤΕ TV στην κορυφή της συνδρομητικής βάσης με 735 χιλιάδες κατά το B’ τρίμηνο του 2025...​

Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης

Μία σημαντική εξέλιξη στον κλάδο της συνδρομητικής τηλεόρασης. Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών πήρε την απόφαση να καταργήσει από τον Ιανουάριο του 2026 το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης που επιβαρύνει με 10% τους λογαριασμούς των χρηστών των τηλεοπτικών υπηρεσίων κάθε μήνα. Η απόφαση για την κατάργησή του είναι οριστική και την ανακοίνωση θα κάνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σάββατο στη ΔΕΘ.

Το ετήσιο δημοσιονομικό κόστος εκτιμάται σε 22 εκατ. ευρώ αλλά η καθιέρωση του είχε δημιουργήσει συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού καθώς οι πλατφόρμες Netflix, Disney+, Apple TV κ.α. δεν πληρώνουν κανένα φόρο στη χώρα. Με την απόφαση αυτή μπορεί να μειωθεί το κόστος των συνδρομών της Cosmote TV και της Nova ώστε να γίνουν ελκυστικότερες στο χρήστη και να περιοριστεί το φαινόμενο της πειρατείας.

Ο ειδικός φόρος συνδρομητικής τηλεόρασης είχε επιβληθεί από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με υπουργό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, “πάγωσε” για 2 χρόνια από τη σημερινή Κυβέρνηση και καταργείται από τον υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη.

Tribute μαζί με COSMOTE TV”: Η T-Mobile TV Τσεχίας τερμάτισε την πώληση δορυφορικής τηλεόρασης σε νέους συνδρομητές, αλλά συνεχίζει για τους υφιστάμενους, χρησιμοποιώντας τις υποδομές αναμεταδοτών της θυγατρικής πλατφόρμας “Slovak Telekom (ST)”, στην τροχιακή θέση “Thor 0,8W και Intelsat 10-02 – 1.0W”!

Η “COSMOTE TV” μέσω δορυφόρου στην Ελληνική αγορά χρησιμοποιεί τις δίκες της υποδομές αναμεταδοτών στις 9Ε (Eutelsat 9B), αλλά με άφθονο χρόνο διάθεσης εμπορικής λειτουργίας σε αυτή την τροχιακή θέση πέρα από το 2031 και παράλληλα κατέχει μέχρι και το 2023, ένα πλειοψηφικό αριθμό εγγεγραμμένων συνδρομητών!

Οι συνδρομητές της ΟΤΤ πλατφόρμας της COSMOTE TV φαίνεται ότι το 2025 θα είναι η πρώτη χρονιά που ξεπερνά σε εγγεγραμμένους συνδρομητές την Δορυφορική πλατφόρμα της COSMOTE TV!

“Tα πρόσφατα πρόχειρα στοιχεία της ΕΕΤΤ για το 2024, δείχνουν όμως μια ισχυρή μεταβολή συνδρομητών ανάμεσα στην δορυφορική πλατφόρμα “COSMOTE TV SAT” (50,41%) και την ΟΤΤ πλατφόρμα της “COSMOTE TV ΟΤΤ” (49,59%), να πλησιάζει ορμητικά και ίσως το 2025 να την έχει ξεπεράσει σε αριθμό εγγεγραμμένων συνδρομητών”!

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Κλείνουν τα θεματικά μουσικά κανάλια του MTV στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε όλη την Ευρώπη!
Τα κανάλια που εκπέμπουν 100% μουσικά Βιντεοκλίπ και θα παραμείνει μόνο το αρχικό κύριο MTV (Global `η Europe) που παίζει 19 ώρες ριαλιτι ψυχαγωγία και πέντε ώρες μουσικά Βιντεοκλίπ στα άγρια ξημερώματα!

Παράλληλα η COSMOTE TV αναμένεται να ανανεώσει σύντομα τη συμφωνία της με το Paramount+! Είναι άγνωστο αν στα περιεχόμενα της συμφωνίας θα συμπεριληφθεί και το “South Park” που παίζει σε όλη την Ευρώπη, εκτός από την Ελλάδα!

Κλείνουν τα θεματικά μουσικά κανάλια του MTV στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε όλη την Ευρώπη!​