Νισαφι πια με τους πωλητες.

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,682
Εκεί ψηλά.....
Αποψε ειναι που ξεχειλισε το ποτηρι.

Το κανουν κι αλλα μελη αλλα σημερα εγινε του βεβηλου.

στην κατηγορια νεες κυκλοφοριες στα DVD το μελος panosstb , φυσικα νεος , θεωρησε σωστο αφου του το επιτρεπει ο κανονισμος να μπει σε 10 νηματα να γραψει μπουρδες μονο και μονο για να φτασει τα 10 μυνηματα.....με ποιο σκοπο μαλλον γνωριζουμε.


Αφου απαιτησω να διαγραφουν ολα του τα μυνηματα , θα παρακαλεσω να αλλαξει γρηγορα ο κανονισμος δημοσιευσης αγγελιων.
Μπαινει ο καθε ασχετος με το φορουμ μας απλα για να πουλησει.

Μαθανε πως @$@#$@!$!$ πλακωσανε κι οι γιουφτοι που λεει και ο λαος.

Εγω προτεινω σαν προυποθεση μινιμουμ μυνηματα 100 και αν υπαρχει υποψια οτι μπαινουν μυνηματα με αυτο το σκοπο διαγραφη λογαριασμου.


Δεν ειναι παγκαρι στην Αθηνας οι αγγελιες εδω μεσα.
Υπαρχουν για να ανταλλασουμε αγαθα μεταξυ μας οχι για να γινονται καποιοι μαγκες.


ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.






ΥΓ

Επειδη εχει παραιτηθει προσφατα ο Μπαβιολης δεν γνωριζω αν για το θεμα αυτο αρμοδιος ειναι μονο ο Ανδρονιδης.


Παντως κατι πρεπει να γινει.
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Δεν έχεις κι άδικο... Πολλά τέτοια περιστατικά βλέπουμε. Ισως μια αναθεώρηση του αριθμού των μηνυμάτων που απαιτούνται για να βάλει κάποιος μια αγγελία να έφτιαχνε λίγο την κατάσταση.
 

Αλέξης

Supreme Member
20 June 2006
6,320
Συμφωνώ και επαυξάνω.

Το έχουμε επισημάνει επανειλημμένα ότι το όριο των 10 post
μόνο κακό κάνει στο forum και δεν προσφέρει τίποτα.

Επιτέλους ας αλλάξει για να μπει μία τάξη με αυτούς τους ανεπιθύμητους ..
 

rider

Supreme Member
5 December 2006
8,069
Να πω την γνωμη μου ? Μαλλον την εχω πει..και ελπιζω να μην παρεξηγηθω.Συμφωνω οτι αυτα τα περιστατικα (να γραφει στο ποδι καποιος 10 ποστ για να βαλει αγγελια) ειναι τραγελαφικα...και προτεινω να καταργηθει εντελως το οριο αυτο.

Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω αυτο το οριο ''γνωριμιας'' που μονο γνωριμια δεν ειναι..οπως αναφερατε και εσεις.Απο την αλλη η μεγαλη κινηση στις αγγελιες κανουν καλο στο φορουμ απο την αποψη οτι δινουν περισσοτερες επιλογες στα μελη τους ως προς την αγορα ενος προιοντος που μπορει να τους ενδιαφερει...και αποτελει και το αντικειμενο του χομπυ νομιζω.

Επισης σε οσα φορουμ ειμαι γραμμενος και ισχυει αυτη η ''καταναγκαστικη'' αναγραφη 100-200-300 μηνυματων εγω δεν εγραψα ουτε ενα ποστ..θεωρωντας το εκβιαστικη κινηση παρα οτιδηποτε αλλο.

Απο την αλλη αν φοβουνται καποιοι οτι θα καταντησει το φορουν..σαιτ δημοπρασιων (πραγμα που δεν το νομιζω..αλλωστε αμα ηταν να γινει θα ειχε γινει ως τωρα..αφου οπως ειπαμε τα 10 ποστ καθε αλλο παρα αποτρεπτικα ειναι ) μπορουν ως δικλειδα να βαλουν ενα μεγιστο αριθμο επιτρεπτων αγγελιων (αν δεν υπαρχει ηδη ) σε καθε μελος.

Αν καποιος απαντησει οτι μπορει τοτε καποιος να βαλει χιλιαδες πραγματα σε μια αγγελια ..απλως λεω οτι αυτο μπορει να γινει και τωρα..τουλαχιστον δεν θα γεμισει ολεεεες τις κατηγοριες στις αγγελιες.

Για μενα παντως..περισσοτερες αγγελιες..καλυτερα για τα μελη.Προσωπικη αποψη.
 

rider

Supreme Member
5 December 2006
8,069
Επισης : Nα ληθφει υποψη οτι παρα πολλοι γραφονται στο φορουμ με την προοπτικη αγορας καποιου μεταχειρισμενου (ευκαιρια..) ηχητικου κομματιου και ισως με ταυτοχρονη πωληση παλιοτερων δικων του.

Αυτο το καινουργιο διευρυμενο οριο (αν επικρατησει ) θα ισχυει και για τους επαγγελματιες που γραφουν εδω ?
 

Σεραφείμ

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,383
Γλυφάδα
άλλωστε ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να δει τα μηνύματα του πωλητή και να αξιολογήσει κι αποφασίσει εαν μπορεί να "εμπιστευτεί" τον πωλητή.
 

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
20,890
γνωμη μου? 0 μηνυματα για προσβαση στις αγγελιες
δεν καταλαβα? με 100 μηνυματα το σαπακι θα γινει brand new? ή με 10 το κελεπουρι θα γινει σαπακι?
 

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,257
Συμφωνώ κι εγώ.Δεν έχει νόημα ο (όποιος) περιοριστικός αριθμός μηνυμάτων.
Να έχει δικαίωμα με την εγγραφή.Αν μείνει μόνο στις αγγελίες και δεν προσελκυθεί απο την εικόνα του φόρουμ να γίνει-παραμείνει ενεργό μέλος,μάλλον εμείς φταίμε κι όχι αυτός.
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,682
Εκεί ψηλά.....
βαλτε τα 0 τα μυνηματα μπας και ξεφορτωθουμε τις εξυπναδες τουλαχιστον.

Καποτε γινοταν πιο διακριτικα και ελεγαν και τιποτα.
Τωρα μονο 0 και 1.


Και κατι ακομα.
Τουλαχιστον στους τιτλους των αγγελιων θα πρεπει να δινεται μονο η περιγραφη του προιοντος χωρις επιθετικους προσδιορισμους.
Αυτο μπορει να γινει μεσα στην αγγελια.
Οτι ισχυει στις εφημεριδες.

Δεν ειναι ωραιο να μπαινω στους ενισχυτες να δω αγγελιες και να βλεπω : Το μεγαθηριο που μαμαει, το λιονταρι που περδεται, .....

τιποτα.
ουτε σε τιμη ευκαιριας και λοιπα.
Μονο περιγραφη στεγνη.
Μεσα στην αγγελια ο πωλητης μπορει να περιγραψει οτι θελει.
 

costas-st

New member
13 July 2006
6
Αθήνα
Εχω να παραθέσω τις παρακάτω απόψεις:

1. Η ύπαρξη ενός τέτοιου forum επιτελεί πολλαπλές λειτουργίες όπως, ανταλλαγή απόψεων, ενημέρωση, παρακολούθηση τάσεων, αγορές και πωλήσεις, γνωριμίες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα κλπ.
Η πιστοποίηση των "ενεργών" μελών με αριθμό καταχωρήσεων αφορά μόνο το κομμάτι της ανταλλαγής απόψεων και τίποτε άλλο (από τα υπόλοιπα). Σας βεβαιώνω ότι υπάρχουν αρκετά μέλη (τα οποία γνωρίζω προσωπικά) μεταξύ των οποίων και εγώ που παρακολουθούμε πολλές από τις λειτουργίες του club χωρίς να φαινόμαστε στις καταχωρήσεις...
2. Το internet είναι ένα ελεύθερο μέσο. Αυτή είναι και η δύναμη του ! Οποιοι περιορισμοί αλλάζουν το χαρακτήρα του.
3. Οι αγγελίες αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι πληροφόρησης και ενασχόλησης. Οχι μόνο για να αγοράσουμε ή να πουλήσουμε αλλά και για να ενημερωθούμε για τιμές, τάσεις κλπ.
4. Εφόσον επιτρέπεται σε κάποιον να βάλει αγγελίες άλλων, γιατί να μήν επιτρέπεται και στους ίδιους;

Προτείνω λοιπόν την ελεύθερη διακίνηση ΙΔΕΩΝ (και αγγελιών). Η εισαγωγή μίας αγγελίας είναι εξάλλου και τρόπος προσέγγισης νέων μελών...

Κωνσταντίνος Σταματάκης
 

Tzimisce

Administration Team
Staff member
1 February 2007
33,279
127.0.0.1
10 μηνύματα, 100 μηνύματα...
Αυτό θέλουμε; Άντε 100 μονολεκτικά μηνύματα μπούρδες;
Βάλτε ένα χρονικό όριο. Ότι κάποιος θα πρέπει να είναι στο AvClub τόσο καιρό πριν στείλει αγγελία και τελείωσε.
Δηλαδή κάποιος που είναι στο forum 1 χρόνο και απλά παρακολουθεί είναι χειρότερος από κάποιον που θα γραφτεί σήμερα θα αφήσει 100 μηνύματα και θα γράψει μία αγγελία;
Εκτός και αν το AvClub βασίζεται στις αγγελίες.

Επίσης το VBulletin μπορεί να ορίσει prive club.
Μπορείτε να ορίσετε password για τις αγγελίες το οποίο θα το δίνει με pm κάποιος διαχειριστής αφού ελέγξει πρώτα τον χρήστη για την κινητικότητά του.
 

Oedipus

New member
17 August 2006
25
Καλημέρα,
Και εγώ θα συμφωνούσα με την κατάργηση του ορίου των μηνυμάτων. Μήπως θα ήταν προτιμότερο να υπάρχει ένα χρονικό όριο για να αναρτήσει κάποιος μία αγγελία; Άλλωστε η εμπιστοσύνη του αγοραστή στον πωλητή δεν έγκειται στα πόσα μηνύματα έχει στείλει ο δεύτερος αλλά στο πόσο καιρό είναι μέλος. Στη δική μου περίπτωση ενώ είμαι μέλος από τον Αύγουστο του 2006 και νωρίτερα (AVForum) δεν μπορώ να αναρτήσω μία αγγελία επειδή έχω 6 μηνύματα.

Νίκος Σαίτης
 
Last edited:

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,682
Εκεί ψηλά.....
Βάλτε ένα χρονικό όριο. Ότι κάποιος θα πρέπει να είναι στο AvClub τόσο καιρό πριν στείλει αγγελία και τελείωσε.

Εχεις απολυτο δικιο.

Αυτο φανταζει η πιο σοφη λυση.
Ουτε οριο μυνηματων ουτε τιποτα.

Απλα ναμαστε σιγουροι οτι ειναι καποιο καιρο θαμωνας και οχι αλεξιπτωτιστης .
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,682
Εκεί ψηλά.....
Στη δική μου περίπτωση ενώ είμαι μέλος από τον Αύγουστο του 2006 και νωρίτερα (AVForum) δεν μπορώ να αναρτήσω μία αγγελία επειδή έχω 6 μηνύματα.

Νίκος Σαίτης

Και τιμη σου που δεν εκανες οτι οι αλλοι εξυπνοι.
 

rider

Supreme Member
5 December 2006
8,069
Oυτε το χρονικο οριο διασφαλιζει τιποτα...οποτε περιττο και αυτο.Μπορει καποιος να μπαινει σαν guest παρα πολυ καιρο πχ (πως θα το τσεκαρεις)......Κανενα απολυτως οριο , οποιος νομιζει οτι το φορουμ του προσφερει κατι και θελει να συμμετεχει ας το κανει, οποιος θελει να το χρησιμοποιησει μονο για να βαλει μια αγγελια ας το κανει.Καποιο μελος πιθανοτατα θα ωφεληθει.Τοσα απλα.

Υ.Γ Η μπορει καποιος να γραφτηκε πριν πολυ καιρο και μετα την εγγραφη του να μην ξαναπατησε..αυτο διασφαλιζει τιποτα ? Η μηπως θα τσεκαρουμε και την κινητικοτητα του καθενος ? ...οποτε ..τοσο απλα..
 
Last edited:
ΓΙΑΤΙ τέτοια τρέλα με τα όρια ρε παιδιά? Δηλαδή αν κάποιος μπει και πουλήσει κάτι που εγώ ψάχνω και ωφεληθούμε κι οι 2 ποιον θα χαλάσει αυτό???
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το πουλάει το ίδιο πραγμα κάποιος από δω μέσα σε ψηλότερη τιμή, αλλά τι είναι σωστό αυτό??

Στο κάτω κάτω, τι θα πει δεν είμαστε site αγγελιών? Site με θέμα Eiκόνα και Ηχο είμαστε, και εχουμε κατηγορία μικρων αγγελιών για εικόνα και ήχο. Εξάλλου, είμαστε οι χομπίστες με τις πιο πολλές σκάτζες από κάθε άλλο τομέα, λόγω συνεχών αναβαθμίσεων. So simple.
Από τότε που γίνατε σωματείο σας έφαγαν οι τυπικότητες πια.

Το ότι είναι γελοίο κάποιοι να γράφουν post απλά για να πουλήσουν είναι πραγματικότητα. Αλλά δε φταίνει αυτοί, το avclub φταίει και οι κανονισμοί του που τους υποχρεώνουν σε τέτοιες γελοίες πράξεις.
 
Last edited:
Στο κάτω κάτω, πιο πολύ μ'ενοχλούν συγκεκριμένα μέλη που πουλάνε κάθε βδομάδα διαφορετικά πράγματα (μα καλά πόσα ηχεία μπορεί να έχει κανείς σπίτι του και πόσους ενισχυτές). Και όχι επειδή έχω κάτι με τους επαγγελματίες, απλά διότι αυτοί όντως παίζουν με την νοημοσύνη μας όταν προσθέτουν από κάτω σχόλια που δείχνουν ότι και καλά τα μηχανακια αυτα είναι δικά τους.
 
Last edited:

jim...

Moderator
Staff member
22 February 2008
24,624
Μπακοτσιάνος...
Στο κάτω κάτω, πιο πολύ μ'ενοχλούν συγκεκριμένα μέλη που πουλάνε κάθε βδομάδα διαφορετικά πράγματα (μα καλά πόσα ηχεία μπορεί να έχει κανείς σπίτι του και πόσους ενισχυτές). Και όχι επειδή έχω κάτι με τους επαγγελματίες, απλά διότι αυτοί όντως παίζουν με την νοημοσύνη μας όταν προσθέτουν από κάτω σχόλια που δείχνουν ότι και καλά τα μηχανακια αυτα είναι δικά τους.


+1
 

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Στο κάτω κάτω, πιο πολύ μ'ενοχλούν συγκεκριμένα μέλη που πουλάνε κάθε βδομάδα διαφορετικά πράγματα (μα καλά πόσα ηχεία μπορεί να έχει κανείς σπίτι του και πόσους ενισχυτές). Και όχι επειδή έχω κάτι με τους επαγγελματίες, απλά διότι αυτοί όντως παίζουν με την νοημοσύνη μας όταν προσθέτουν από κάτω σχόλια που δείχνουν ότι και καλά τα μηχανακια αυτα είναι δικά τους.

τα είπες όλα ! :SFGSFGSF: