Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

gkesi

Established Member
19 June 2006
126
Γιατί ρε παιδιά η S20 μου δείχνει τα επείγια κανάλια με μπάρες πάνω κάτω ( όχι όλα)? Επιλέγω πλήρης οθόνη και φεύγουν οι μπάρες αλλά όχι πάντα, και όταν φεύγουν και κάνω ζαπινγκ και ξαναγυρίζω στο ίδιο κανάλι ξαναεμφανίζονται. Το over scan πρέπει να είναι στο ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Ειδικά στο ΣΚΑΙ κάνει ότι θέλει! Κατα τα άλλα δεν έχω κανένα παράπονο αν και δεν έβαλα ακόμα σήμα HD και έχω κάποια επιφύλαξη γι` αυτό.
 

czoun

Supreme Member
29 November 2007
7,734
Αθήνα
Εξαρτάται από το μεταδιδόμενο βίντεο π.χ. χθες ο Αστεριξ στο STAR μεταδιδόταν με μπάρες (επίσης είναι συχνό φαινόμενο σε πολλές διαφημίσεις σε όλα τα κανάλια), αν θέλεις να εξαφανίζονται οι μπάρες στο τηλεοπτικό βάζεις...... Aspect: Αυτόματο....με την επιλογή αυτή κάθε φορά που μεταδίδεται βίντεο με μπάρες η τηλεόραση τις εξαφανίζει και προσαρμόζει την εικόνα σε όλο το panel...

..με το Πλήρης κάλυψη οθόνης δεν τις 'εξαφανίζει'.
 

@ndy

New member
17 February 2008
55
Μετά κόπων … ερωτήσεων και ψαξίματος ..έγινε παραγγελία της S20 σε 42’’, πιστεύω να μείνω ικανοποιημένος μιας και είναι η πρώτη μου Plasma (αν και μετά από την 28’’ CRT που έχω τώρα μου φαίνεται ότι απλά θα εντυπωσιαστώ) .
Τώρα θα πρέπει να εκπαιδεύσω την γυναίκα μου στο πως δεν θα αφήνει στο pause τις ταινίες-σειρές που βλέπει από WD Live, να κάνω ένα όσο το δυνατό καλό στρώσιμο (please…links για το εν λόγω DVD ,παίζει και με usb stick το στρώσιμο ?) και ψάξιμο για τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις.
Πιστεύω να την έχω μέχρι το Σάββατο έτσι ώστε να δω το τέλος του Lost όπως πρέπει!!!!

Ευχαριστώ, όλους που απάντησαν σε dummy ερωτήσεις που έκανε ένας plasma άσχετος !!!
 

lampater

New member
Γεια σας κι' από μένα.
Κάτοχος από προχθές της 42S20.
Είναι και για μένα η πρώτη μου πλάσμα. Μετά από αγορά μιας lcd 37b650 Samsung για την κρεβατομουρμουροκάμαρα (από την οποία είμαι ευχαριστημένος, βλέποντας σε 4:3, αν και ξέρω οτι δεν είναι σωστό) αποφάσισα να περάσω στο στρατόπεδο των πλασμάτων και ελπίζω να δικαιωθώ μακροπρόθεσμα.
Η Pany αντικαθιστά την CRT του σαλονιού. Πριν την S20 αγόρασα μια 42U10 η οποία επεστράφη όχι γιατί είχε πρόβλημα αλλά επειδή το κρυφό μενού έδειξε σχεδόν 500 ώρες λειτουργίας και για το γ@μ@το τους την έστειλα πίσω και δίνοντας την διαφορά πήρα την S20.
Η 42U10 για τα λεφτά της όντως είναι (ήταν) άριστη αγορά. Οι εντυπώσεις μου από την μία μέρα που είχα την U10 σε σχέση με την S20 είναι οτι η S20 είναι καλύτερη τηλεόραση και αξίζει τα παραπάνω ευρώ (820).
Η AR επίστρωση , οι επιλογές εικόνας και η φωτεινότητα νομίζω αξίζουν την διαφορά που έδωσα.
Προς το παρών γίνεται στρώσιμο με επιλογή cinema και χαμηλωμένες ρυθμίσεις και περιμένω την βελτίωση που λένε οι φίλοι εδώ οτι έρχεται όσο γράφει ώρες το κοντέρ.
Ελπίζω σύντομα να επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις.
Ευχαριστώ τους πρωτομάστορες εδώ του forum και όλους τους φίλους που με την γνώμη τους και την εμπειρία τους με βοήθησαν ν' αποφασίσω.:SFGSFGSF:
 

@ndy

New member
17 February 2008
55
μετά από συνύπαρξη ενός ΣΚΔ με την S20…εχω να πω τα καλύτερα σε ότι αφορά την ποιότητα θέασης, είμαι σε κατάσταση στρωσίματος (όσο μπορώ δλδ).
Να ρωτήσω, το ECO MODE να το έχω στο On ή στο Off, κατά την διάρκεια του στρωσίματος?
Επίσης, τα ψηφιακά μπορούν να είναι μαζί με τα αναλογικά (Χωρίς να χρειάζεται να πατάω το TV για εναλλαγή λίστας) ?
Tο περίεργο ήταν πως δεν υπήρχε manual στα Ελληνικά και απο οτι βλέπω δεν υπάρχει καν το μοντέλο στο Ελληνικό site της Panasonic.
 
Last edited:

Aias

New member
11 September 2006
17
Λοιπον σημερα θα παω να την αγορασω απο την προσφορα του Πλαισιου.Αντε να δουμε :)
 

bisbikoulas

Senior Member
3 December 2007
410
Ειμαι στο παρά τσακ να κάνω και εγώ το βήμα, με δεδμένη τη πολύ καλή προσφορά του Πλαισιού :music-smiley-005:... (την ήθελα για το εξοχικό αλλά μάλλον θα τη βάλω δωμάτιο...):award:
 

imavra

New member
24 May 2010
7
υπαρχει μια διαφορα της ταξεως των 300 ευρω με την g20 στο μοντελο των 50''.
αξιζει να δωσει κανεις τα λεφτα για την g20 ή δεν καταλαβαινει κανεις την διαφορα?
 

bisbikoulas

Senior Member
3 December 2007
410
Την παρήγγειλα (απο το Πλαίσιο) :award:

Καθώς έχω κανα μήνα μέχρι να φύγει μια για το εξοχικο, για στρώσιμο θα την βάλω στο σαλόνι και θα κάνω συγκριτικό διπλα διπλα με την Κουρο G8 (μετά το στρώσιμο):2thumb22sup:

Για να δούμε...
 

page ham

New member
17 April 2010
1
Kαλησπέρα σε όλους, πρώτη φορά γράφω στο forum (που με έχει βοηθήσει πολύ) και έχω μια ερώτηση-απορία. Αγόρασα την S20 από το πλαίσιο (καταπληκτική και φανταζόμαι πως θα αποδίδει όταν στρώσει κιόλας) αλλά δυστυχώς πρόσεξα 2 καμμένα pixels καθώς έπαιζε το burn-in dvd. Επειδή δεν με πειράζουν ιδιαίτερα αυτό που ρωτάω είναι: μήπως αυτό ειναι δείγμα ελαττωματικου πανελ και μου βγαλει και άλλα στην συνέχεια (οπότε να την αλλάξω) ή μπορεί ακόμα και αυτά να εξαφανιστούν? Την τηλεόραση την εχω μόνο τρεις μέρες. Ευχαριστώ.
 

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,134
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Χμ! Προβληματικά υποεικονοστοιχεία. Αν φαίνονται μόνο από πολύ κοντινή απόσταση (10 - 20 cm) δεν αναγνωρίζεται ως πρόβλημα. Αν είναι πολλά και φαίνονται και από μεγαλύτερη απόσταση τότε μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση.

Tα εξηγεί εδώ ο Γιάννης:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=848277&postcount=2038

Πιθανόν μετά από λίγο καιρό να ξεκολλήσουν όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις ή και να μείνουν ως έχουν. Επαναλαμβάνω, αν φαίνονται μόνο από πολύ μικρή απόσταση δεν είναι πρόβλημα. Σε πολλές τηλεοράσεις έχει παρουσιαστεί ανάλογο φαινόμενο.
 

@ndy

New member
17 February 2008
55
Να ρωτήσω κάτι..στην πρώτη σελίδα στα Reviews παρατήρησα οτι στα connections έχει μια ethernet και μάλλον βλέπω μια usb.
Ξέρει κανένας κάτι περί αυτού...?
 

samniotis

AVClub Enthusiast
9 January 2010
1,070
θεσσαλονίκη
δεν είναι usb, μάλλον βλέπεις την οπτική για τον ήχο.
ούτε LAN έχει, ίσως το βρετανικό μοντέλο άλλα η ευρωπαϊκή σίγουρα όχι, και στο επίσημο site αναφέρει στα specs ότι δεν έχει ούτε usb, ουτε lan
 

imavra

New member
24 May 2010
7
Μολις πηρα και εγω το συγκεκριμενο μοντελο.
Θα ηθελα να ρωτησω απο που μπορω να δω τις ωρες λειτουργιας της τηλεορασης καθοτι αγορασα το μοντελο της εκθεσης καθοτι δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτα κομματια...