Ποια ακουστικα(ψειρες) για mp3 player?

AGGELIK

New member
7 July 2008
34
Last edited by a moderator:

VaMa

Established Member
16 January 2007
156
Πατρα
Γεια σας παιδιά,στην αναζήτηση είμαι κ εγώ για καλά ακουστικά.Ψάχνοντας έχω ακούσει καλά λόγια για τα Shure se110 και se210 ,όπως και για τα ultimate ears super.fi5 pro .Αυτά βέβαια παίζουν σε τιμές άνω των 100 ευρώ .Τα έχει κανείς υπόψιν του τα παραπάνω μοντέλα ?Αξίζουν τα χρήματα σε σχέση με τα ακουστικά που έχει το ipod ? Προτείνετε κάτι άλλο ?Ευχαριστώ .

Αγορασα τα shure συγκρινοντας τα με τα ενεργητικης αποκοπης (noise cancelling) της Sony. Καμμια σχεση. Συστηνω τα Shure ανεπιφυλακτα.

Οσο για συγριση με τα ακουστικα της ipod και μονο η σκεψη για συγκριση μου φαινεται αστεια. Το ιδιο μαλλον φανηκε και στη γυναικα μου που αφου τα δοκιμασε δεν μου τα επεστρεψε πια:AFADF0:

Βασιλης
 
22 June 2006
34,864
NEO HRAKLEIO
Αγορασα τα shure συγκρινοντας τα με τα ενεργητικης αποκοπης (noise cancelling) της Sony. Καμμια σχεση. Συστηνω τα Shure ανεπιφυλακτα.

Οσο για συγριση με τα ακουστικα της ipod και μονο η σκεψη για συγκριση μου φαινεται αστεια. Το ιδιο μαλλον φανηκε και στη γυναικα μου που αφου τα δοκιμασε δεν μου τα επεστρεψε πια:AFADF0:

Βασιλης

Aπο που και ποσο τα πηρες ?
Ποιο ακριβως μοντελο?

Καθονται καλα και σταθερα στο αυτι ?
 
Last edited:

goodboy332

Established Member
4 May 2008
218
Kavala
Και εγώ έχω τα Shure, την προηγούμενη όμως σειρά, SE100. Μου είχαν κοστίσει γύρω στα 70ευρώ απο E-Bay. Στο Skroutz η καλύτερη τιμή που μου έδινε ήταν στα 94 ευρώ. Δίνω ρέστα τόσο για μπάσα όσο και για τα πρίμα. Μάλιστα ηχομονώνουν τόσο καλά τα αυτιά, που αν δεν ακούς μουσική την ώρα που περπατάς (ακόμα και σε εξωτερικό χώρο), ακούς τα βήματά σου μέσα απο το σώμα! ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!! Είναι επικίνδυνο να διασχίζεις τον δρόμο κουφός χωρίς να το έχεις συνηθίσει.
 

AlexP

Established Member
28 November 2006
197
Πάντως στα 100 ευρώ υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις απο τα SE110.
 

VaMa

Established Member
16 January 2007
156
Πατρα
τα δικα μου πρεπει να ειναι τα se 210. Δεν εχει σημασια η τιμη τους γιατι τα ειχα παρει στο tax free του San Francisco.

Εντυπωση μου εκανε πως ηταν φιλικοτατοι στην εξυπηρετηση και με αφησαν να δοκιμασω οποιο ακουστικο ηθελα.

Ξεκινησα με τα noise cancelling διαφορων εταιρειων ( ειχα ακουσει κι αυτα της Koss αλλου και ηταν αποτελεσματικα στην αποκοπη εξωτερικων θορυβων αλλα δεν μπορω να εκφερω γνωμη για την ακουστικη τους ποιοτητα γιατι τα ειχα ακουσει με μια demo μουσικη εντυπωσιασμου). Πηγαινα λοιπον για noise cancelling.

Μου εκανε ομως αρνητικη εντυπωση πως ενω τα ηθελα για ταξιδια, τα περισσοτερα ειχαν αρκετο ογκο, ηθελαν και μπαταριες.

Οταν το ειπα στον υπαλληλο μαζι με καποιες ενστασεις μου για την ηχητικη ποιοτητα αυτων που ειχα δοκιμασει, αυτος μου εφερε να δοκιμασω τα shure ετσι για τη δοκιμη μιας και του ειχα εκφρασει επιθυμια για noise cancelling.

Εντυπωσιαστηκα τοσο απο την αποκοπη των εξωτερικων θορυβων οσο κι απο την ποιοτητα τους και τη φορητοτητα. Στο κατω-κατω ηθελα ακουστικα για ταξιδια και να μπορω να τα παρω παντου χωρις προβλημα χωρου.

Στο αυτι καθονται πολυ καλα δεν πεφτουν - η γυναικα μου αφου τα δοκιμασε δεν μου τα επεστρεψε πλεον κι η ιδια τα χρησιμοποιει στο γυμναστηριο για να μην ακουει τις βλακειες που παιζουν απο τα μεγαφωνα εκει.

Και φυσικα συμφωνω με τον goodboy332: καλος ηχος και προσοχη στη χρηση:grandpa:


Φιλικα
Βασιλης
 

AlexP

Established Member
28 November 2006
197
Πχ τα ch551 της Denon, τα οποία στα μαγαζιά εδώ είναι και αρκετά φτηνότερα απο τα SE110.
Αν υπάρχει δυνατότητα για αγορά online, υπάρχουν πάρα πολλές καλές προτάσεις, όπως - αν θέλει κανείς αρκετό μπάσο - αυτό εδώ απο Αγγλία (τώρα που έπεσε και η λίρα): http://www.handheldaudio.co.uk/page...=Earphones&search=atrio&Submit.x=0&Submit.y=0
Ή η σειρά της Head-Direct (τα RE2 στα 80$ ή τα RE1 στα 135$ + κάποιος φτηνός ενισχυτής) (τα ακουστικά της Head-Direct δεν τα έχω ακούσει προσωπικά όμως)
 

VaMa

Established Member
16 January 2007
156
Πατρα
Ομολογω πως ουτε καν ηξερα πως υπηρχαν οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

Αυτα που ανεφερα ηταν οτι δοκιμασα ο ιδιος.

Σιγουρα δεν θαπερνα κατι αν δεν ειχα ιδια γνωμη ή συμβουλευτει φιλους που ξερουν και τους εμπιστευομαι αλλιως κανεις τζογαρει. Εδω ηταν και η δυσκολια. Που μπορει να δοκιμασει κανεις διαφορα ακουστικα ακομη και ψειρες; Αυτο ηταν που με εντυπωσιασε στο μαγαζι του S. Fransisco. Αλλιως θα ειχα αγορασει τυφλα τα ενεργα sony ή sennheiser που ειχε.

φιλικα
Βασιλης
 

AlexP

Established Member
28 November 2006
197
Ναι δυστυχώς στην Ελλάδα μάλλον δύσκολο να δοκιμάσει κανείς "ψείρες"... Νομίζω κανονικά ακουστικά είναι πιο εύκολο.
Και η Shure έχει πολύ καλά ακουστικά, απλώς στην Ελλάδα για κάποιο λόγο είναι πανάκριβα :(
Επίσης έχει βγάλει πρόσφατα ακουστικά και η Nuforce (των γνωστών ενισχυτών κλπ) σε αρκετά οικονομικές τιμές. Μάλλον είναι καλά για τα λεφτά τους αλλά δεν ξέρω!
http://www.nuforce-icon.com/Product-earphone.htm
 

djx33

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,713
Tokyo, JP
Ανεξάρτητα από την πηγή, γίνεται τα ακουστικά να δώσουν περισσότερη ένταση (με το δικό τους ρυθμιστικό που έχουν πάνω στο καλώδιο);

Αν ναι ποιά έχουν αυτή τη δυνατότητα (και να είναι σχετικά καλής ποιότητας);
 

margas ioannis

Senior Member
5 January 2009
489
florina
Φιλε εχω δοκιμαση αρκετα sennheiser CX 300 THE BEST 35 ΕΥΡΟ μονο και αξιζουν για 100 δεν αξειζη να δωσης παραπανω κοβονται ευκολα γνωμη μου εγω δεν τα αλαζω και να ξαναπαρω παλι ιδια θα παρο παρτα και θα με θυμιθης
 

darklordvader77

New member
24 May 2007
69
Athens
αξιζουν ρε συ?? εγω για τα nano 1st gen κ iTouch 1st gen (παλι) ειχα κατι nokia ΣΚΥΛΙΑ απ το πρωτο της mp3 hdr-1 απ το 2001 αν ενθυμουμαι, κατι sony κ phiplips κ γενικα μεχρι 12 ευρω θελω να χαλασω.. αξιζει ο ηχος τους? ειναι δυνατος?
 

xristos_metal

New member
10 December 2008
13
Δεν αξιζει να δωσεις πανω απο 20 ευρω για ακουστικα ψειρες,καθως χαλανε πολυ γρηγορα.Εξαρταται βεβαι και ποσο τα χρησιμοποιεις.Αν ακους 4-5 ωρες την ημερα δε θα κρατησουν πανω απο δυο μηνες.Εγω προτεινω τα sennheiser cx300,οντως ειναι τα καλυτερα αλλα μην τα αγοραζετε απο μαγαζια εδω γιατι τα πουλανε πανακριβα.Στο Αμαζον τα βρισκεις 10 ευρω τουλαχιστον φθηνοτερα.Απο ebay δε προτεινω να παρετε γιατι κθκλοφορουν πολλα μουφα.εκτος και εαν αγορασετε απο αξιοπιστο μαγαζι.Αν θες πολυ καλυτερο ηχο για μεσα στο σπιτι προτεινω τα sennheiser hd-202 τα οποια κανουν γυρω στα 20 ευρω και ειναι φανταστικα.Τα εχω ενα χρονο και δεν εχουν παθει πτ.
 

sergiON

Established Member
1 December 2007
124
Thessaloniki
παιδιά πριν μια εβδομάδα πήρα τα Phonak Audeo PFE 121 (white) with mic for iPhone!!!!
1.τα ακουστικά έχουν τέλεια εφαρμογή και δεν κουράζουν
2.τα καλύτερα σε τιμή και απόδοση
3.έχουν υπέροχο soundstage, ο διαχωρισμός οργάνων είναι σαφής, αλλά υστερούν λιγάκι στα χαμηλά λόγο αυξημένης αντίστασης Ohm (32ohm) που συνεπάγετε ύπαρξη ampilifer (για πολύ εξιδικευμένα αυτιά)

και η τιμή τους από ελλάδα είναι 145 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση
 

sergiON

Established Member
1 December 2007
124
Thessaloniki
πάντως τέτοια ακουστικά αξίζουν περισσότερο σε iphone & ipod διότη έχουν το καλύτερο chip ήχου!!!!!!
έβαλα τα phonak audeo σε ένα απλό mp3 των 30 ευρώ και ξενέρωσα!!!