Power Plus HD 2000

maraskos

New member
8 July 2012
7
καλησπέρα σε όλους.
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα βοήθεια για επίγειο ψηφιακό δέκτη
Διαβάζοντας για πάγωμα εικόνας ,αλλαγή θέσης καναλιών μετά από κάποιες μέρες,ανυπαρξία go to σαν media player,μεγάλη καθυστέρηση στην αλλαγή καναλιών ,καθώς και άλλα
βρήκα στην αγορά και μου άρεσε ο power plus hd 2000.
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τον συγκεκριμένο δέκτη?
Επίσης τι σημαίνει ότι μπορεί να γράφει και να βλέπεις κανάλι ταυτόχρονα αλλά ίδιας συχνότητας.
Ευχαριστώ
 

talos_2002

Supreme Member
27 January 2010
5,393
Θεσσαλονίκη
καλησπέρα σε όλους.
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα βοήθεια για επίγειο ψηφιακό δέκτη
Διαβάζοντας για πάγωμα εικόνας ,αλλαγή θέσης καναλιών μετά από κάποιες μέρες,ανυπαρξία go to σαν media player,μεγάλη καθυστέρηση στην αλλαγή καναλιών ,καθώς και άλλα
βρήκα στην αγορά και μου άρεσε ο power plus hd 2000.
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τον συγκεκριμένο δέκτη?
Επίσης τι σημαίνει ότι μπορεί να γράφει και να βλέπεις κανάλι ταυτόχρονα αλλά ίδιας συχνότητας.
Ευχαριστώ

Το πάγωμα είναι ένα κολπάκι για να γίνει ταχύτερη η αλλαγή καναλιών.
Όταν αλλάζουμε κανάλι, ο δέκτης κρατάει ως απόθεμα ένα μικρό χρονικό διάστημα του βίντεο που θα βλέπαμε. Μόλις γεμίσει αυτό το απόθεμα, αρχίζει να μας δείχνει από αυτό και ταυτοχρόνως να το αναπληρώνει με νέο βίντεο που λαμβάνει από το κανάλι.
Όσο όμως περιμένουμε να γεμίσει το απόθεμα, και για να μη βλέπουμε την αντιαισθητική κολλημένη εικόνα, οι κατασκευαστές φρόντισαν να βάζουν μια μαύρη εικόνα. Αυτή όμως αύξανε τον χρόνο αναμονής μας κι έτσι κάποιες εταιρίες αποφάσισαν να την αφαιρέσουν.

Η αλλαγή θέσεων είχε παρουσιαστεί στα πρώτα firmware των δεκτών με Mstar 7818. Πάνω που είχαμε ησυχάσει από αυτό, βλέπω ότι επανεμφανίζεται.
Σε κάποια μοντέλα εμφανίζεται συχνά, σε κάποια πολύ σπάνια και σε κάποια δεν έχουμε (ακόμα) αναφορές. Προσωπικά δεν το έχω αντιμετωπίσει και υποψιάζομαι ότι ίσως παίζει ρόλο η σειρά αποθήκευσης των καναλιών.

Η λειτουργία GoTo δεν υπάρχει μόνο στους δέκτες με ALi, καθώς εκείνοι χρησιμοποιούν διαφορετική μέθοδο για την ίδια δουλειά. Αυτός θα έχει GoTo, καθώς χρησιμοποιεί Mstar. Ας μη ξεχνάμε όμως ότι δεν είναι media player οι επίγειοι δέκτες οπότε δεν θα έπρεπε να είμαστε πολύ αυστηροί σε αυτό τον τομέα.

Η καθυστέρηση στην αλλαγή είναι κάτι σχετικό προς το τι έχει συνηθίσει κάποιος. Όσοι έχουν συνηθίσει σε αναλογικές τηλεοράσεις θα τους φανεί αργός, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα για όσους έχουν συνηθίσει σε ψηφιακές.

Για την γνώμη μου για αυτόν τον δέκτη, κοίταξε τον οδηγό της υπογραφής μου.
 

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
To manual του δέκτη, για τους ενδιαφερόμενους.
Τα γραφικά του OSD φαίνονται λίγο διαφορετικά σε σύγκριση με άλλους Mstar.
H διαδικασία αναβάθμισης γίνεται με το...σατανικό 666666 :devil-smiley-029:

Functions
1. Fully compatible with DVB-T FTA digital standard
2. Fully compatible with MPEG-4 H.264/AVC High Definition Digital TV
3. Fully compatible with MPEG-2 High Definition andStandard Definition Output
4. Fully compatible with MPEG-1 Layer I & II, DolbyDigital Audio
5. VHF & UHF input and LOOP OUT
6. 1000 Channels capacity
7. Multi-bilingual OSD language , audio language and subtitle language supported
8. Fully support to Electronic Program Guide(EPG)
9. Support Auto search and Manual search
10. Parental control for channels
11. Plug and Play installation with an ease to use Menu System
12. S/PDIF Digital audio output interface.
13. Support 576i, 576P, 720P, 1080I ,1080P(50HZ)Video Resolution supported
14. Support 4:3 and 16:9 Aspect Ratio
15. DVB or EBU subtitle selected by the system based on availability on the network
16. Various channel editing function(Favorites, Move, Lock, Delete)
17. Support HDMI High Definition Multimedia Interface
18. Software upgrade via USB2.0 interface
19. High sensitivity, low Eb/No for receive Digital Television
20. USB 2.0 interface PVR and media player
21. Record digital television FTA program to a USB Flash Drive or an external USB portable hard disk and playback via USB2.0
 
Last edited:

NikosD

Established Member
20 April 2011
215
Αγόρασα χθες για πρώτη φορά αποκωδικοποιητή DVB-T, καθώς πλησιάζει η μέρα που τα αναλογικά καταργούνται από την μια πηγή λήψης στην Αττική.
Η τηλεόραση της υπογράφης έχει ενσωματωμένο ψηφιακό αποκωδικοποιητή MPEG-2 μη αναβαθμίσιμο σε MPEG-4, οπότε αναγκαστικά χρειάστηκε να κάνω μια μικρή έρευνα αγοράς για ένα ψηφιακό αποκωδικοποιητή MPEG-4.

Διαβάζοντας τα δύο εξαιρετικά Posts του talos_2002 δηλαδή το http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96945-Σύντομος-οδηγός-αποκωδικοποιητών-της-αγοράς και το http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96011-Ποιον-HD-ψηφιακό-δέκτη-να-επιλέξω προσανατολίστηκα σε HD με τσιπάκι Mstar 7818 και τελικά αγόρασα τον Power Plus HD2000 στα 38€.

Τον αγόρασα χθες το μεσημέρι, μαζί με ένα καλώδιο HDMI και ένα καλώδιο τηλεόρασης για τα αναλογικά (σύνδεση στο loop της συσκευής και μετά στην TV).

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, χωρίς ακόμα να έχω κλείσει ούτε 24ωρο βέβαιο και χωρίς να έχω τσεκάρει πολλά πράγματα.
Αναλυτικά tests θα κάνω το ΣΚ και την ερχόμενη εβδομάδα που θα έχω περισσότερο χρόνο.

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου με το μηχανάκι:

1) Πολύ καλή συσκευασία, έχει και πλαστικό χερουλάκι για κουβάλημα χωρίς τσάντα. Καλό πακετάρισμα, περιλαμβάνει μπαταρίες για το τηλεκοντρόλ και καλώδια RCA (video, ήχος). Το κουτί γράφει φυσικά MADE IN CHINA.

2) Ποιοτική μεταλλική κατασκευή με πολλές τρύπες για καλό αερισμό με επιπλέον εξόδους Optical/ Coaxial και RCA (video/ audio) εκτός από τις κλασικές HDMI και SCART. Αισθητικά όμορφη και αρκετά "σαλονάτη" κατασκευή σε συνδυασμό μαύρου/γκρι. Μπροστά έχει κουμπί για άνοιγμα/ κλείσιμο (σε stand by) και κουμπιά για menu, αλλαγή καναλιών και θύρα USB 2.0

3) Διαθέτει διακόπτη ON/OFF στο πίσω μέρος της κατασκευής για να κλείνει τελείως η συσκευή (εκτός από το stand by mode φυσικά) και οθόνη στο δεξι μπροστά μέρος της συσκευής που στο stand by δείχνει την ώρα και όταν ανοίγει δείχνει διάφορες πληροφορίες για την λειτουργία της συσκευής (αριθμό καναλιού, κατάσταση boot, λειτουργία usb κτλ ).

4) Τηλεκοντρόλ μικρό, αλλά δεν σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Χρειάζεται μια μικρή στόχευση, αλλά γενικά δεν σε χαλάει ο τρόπος που δουλεύει.

5) Πολύ καλή εικόνα στα κανάλια του πακέτου της DIGEA (έπιασα 16 ελεύθερα κανάλια + ALTER με γραμμές + άλλο ένα που το ονομάζει "..." και έχει κι αυτό γραμμές + 2 NOVA όταν ενεργοποίησα την δυνατότητα να συντονίζεται και στα κωδικοποιημένα). Οι εναλλαγές των καναλιών γίνονται με μια καθυστέρηση περίπου 3 sec και εμφανίζει για πολύ λίγο μια μαύρη οθόνη, ενώ ο ήχος έρχεται λιγάκι νωρίτερα στα 2 - 2,5 sec.

Την ταξινόμηση των καναλιών που έβαλα χειροκίνητα μέχρι στιγμής την κρατάει μια χαρά.

6) Το menu έχει πάρα πολλές λειτουργίες και πληροφορίες, τις οποίες φυσικά δεν έχω προλάβει να κοιτάξω.

7) Ως media player που με ενδιέφερε η λειτουργία του, είδα τα εξής:

Το συνέδεσα πάνω στο AVR της υπογραφής με HDMI και στην USB θύρα έβαλα 4 σκληρούς δισκούς σε NTFS με χωρητικότητες 1ΤΒ, 1,5ΤΒ (δύο partitions - το ένα NTFS, το άλλο FAT32), 2ΤΒ και 3ΤΒ
Αν εξαιρέσουμε τον τελευταίο σκληρό δίσκο με τα 3TB ο οποίος είναι και USB 3.0 - που δεν τον είδε - όλους τους άλλους τους είδε τέλεια και με όλα τα partitions. Τον USB 3.0 σκληρό δεν τον βλέπει ούτε το BluRay των 150€ της υπογραφής - κάπου τόσο το είχα πάρει - οπότε μην αγχώνεστε!

Η συσκευή υποστηρίζει υπότιτλους με ρυθμίσεις χρώματος, μεγέθους και φόντου, πολλαπλά aspect ratio και HDMI pass-through και πολλά video formats και containers. Παίζει ακόμα και .flv containers αρκεί το video να έχει φορμά H.264.

Στο HDMI pass-through, όλα τα .mkv που δοκίμασα τα έκανε re-encode σε DTS. Σε γενικές γραμμές έπαιξε σχεδόν τα πάντα από τις matroskes και κάποια avi που είχα (κάποιες μικρές ασυμβατότητες υπήρξαν - ακόμα και στο BluRay έχω πετύχει mkv που δεν μου έχουν παίξει)
Θεωρώ μέχρι στιγμής την λειτουργία της συσκευής ως Media Player, ανώτερη του αναμενομένου για τα 38€ που έδωσα.

Όλες οι δοκιμές έγιναν με την version του firmware που είχε από το εργοστάσιο - C40B.

Το μοναδικό αρνητικό που παρατήρησα ήταν ένα κόλλημα που έφαγε όταν μετά από πολλή ώρα χρήσης σε stand by mode, των αναλογικών καναλιών, δοκίμασα να το ανοίξω με το τηλεκοντρόλ και δεν άκουγε. Πήγα κοντά και πάτησα το μπροστινό κουμπί για να ανοίξει, χωρίς αποτέλεσμα.
Τελικά το έκλεισα και το ξανάνοιξα από τον πίσω διακόπτη on/off και έστρωσε. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο κόλλημα ή κάτι άλλο.

Τελευταία παρατήρηση που για πολλούς θα ήταν αναμενόμενη, αλλά εγώ δεν το ήξερα.

Τα αναλογικά κανάλια με τελείως κλειστή συσκευή (από τον πίσω διακόπτη On/Off) τα εμφανίζει με χιόνια.
Θα πρέπει η συσκευή να είναι στο stand by ή ανοιχτή - να περνάει δηλαδή ένα ελάχιστο ρεύμα - για να τα δείξει σωστά.
Για την ακρίβεια τα δείχνει τέλεια, λες και δεν μεσολαβεί η συσκευή ενδιάμεσα από τον τοίχο στην TV

Αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα!
 
Last edited:

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
Αγόρασα χθες για πρώτη φορά αποκωδικοποιητή DVB-T, καθώς πλησιάζει η μέρα που τα αναλογικά καταργούνται από την μια πηγή λήψης στην Αττική.
Η τηλεόραση της υπογράφης έχει ενσωματωμένο ψηφιακό αποκωδικοποιητή MPEG-2 μη αναβαθμίσιμο σε MPEG-4, οπότε αναγκαστικά χρειάστηκε να κάνω μια μικρή έρευνα αγοράς για ένα ψηφιακό αποκωδικοποιητή MPEG-4.

Διαβάζοντας τα δύο εξαιρετικά Posts του talos_2002 δηλαδή το http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96945-Σύντομος-οδηγός-αποκωδικοποιητών-της-αγοράς και το http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96011-Ποιον-HD-ψηφιακό-δέκτη-να-επιλέξω προσανατολίστηκα σε HD με τσιπάκι Mstar 7818 και τελικά αγόρασα τον Power Plus HD2000 στα 38 .

......
Αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα!

Σε ευχαριστούμε για την λεπτομερή παρουσίαση. Ειδικά η υποστήριξη μεγάλων δίσκων ενδιαφέρει πολύ κόσμο.
Δεν μας κούρασες φυσικά, τέτοιες περιγραφές περιμένουμε, ειδικά για μοντέλα που δεν είναι και πολύ δημοφιλή.

Αν μπορέσεις να ανεβάσεις και μερικές φωτογραφίες απο τη συσκευή, τα μενού, και το μέγεθος των υποτίτλων θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα -bye-

Edit: Να δώσω έμφαση στην τιμη αγοράς 38. Στο link που υπάρχει στον οδηγό αγοράς φαίνεται μια τιμή 59 που απομακρύνει αρκετό κόσμο απο ένα καλό, όπως δείχνει, μηχάνημα.
 
Last edited:

tolias

Supreme Member
5 March 2011
3,748
Τελευταία παρατήρηση που για πολλούς θα ήταν αναμενόμενη, αλλά εγώ δεν το ήξερα.

Τα αναλογικά κανάλια με τελείως κλειστή συσκευή (από τον πίσω διακόπτη On/Off) τα εμφανίζει με χιόνια.
Θα πρέπει η συσκευή να είναι στο stand by ή ανοιχτή - να περνάει δηλαδή ένα ελάχιστο ρεύμα - για να τα δείξει σωστά.
Για την ακρίβεια τα δείχνει τέλεια, λες και δεν μεσολαβεί η συσκευή ενδιάμεσα από τον τοίχο στην TV
Όντως αυτό είναι γνωστό θέμα των δεκτών και η λύση είναι ένα "ταφ" στην κεραία, ένα κομμάτι να πάει στον δέκτη και το άλλο στην τηλεόραση. Έτσι δεν χρειάζεται το loop through του δέκτη που συνήθως δουλεύει καλά μόνο όταν ο δέκτης είναι σε λειτουργία.
 

Leonidas33

AVClub Addicted Member
30 November 2007
1,735
Δείχνει και την ώρα στο standby ,αυτό για όσους ξέρουν δείχνει ποιοτική κατασκευή.
 

Serafeim Karakostas

AVClub Fanatic
8 August 2007
10,159
Άρτα
Σε αυτούς τους δέκτες δε μου αρέσει ο τρόπος που δείχνουν την ποιότητα σήματος. Στο συγκεκριμένο ούτε η γραμματοσειρά των μενού. Όντως δείχνει την ώρα σε αναμονή;
 

Leonidas33

AVClub Addicted Member
30 November 2007
1,735
Ναι ,επιβεβαιωμένο δείχνει την ώρα.Περισσότερα περιμένω νέα από κάτοχο που του τον πρότεινε ο εισαγωγέας σε αντικατάσταση μηχανήματος που ακυρώθηκε εισαγωγή του.
 
Last edited:

NikosD

Established Member
20 April 2011
215
Re: Απάντηση: Power Plus HD 2000

Σε αυτούς τους δέκτες δε μου αρέσει ο τρόπος που δείχνουν την ποιότητα σήματος. Στο συγκεκριμένο ούτε η γραμματοσειρά των μενού. Όντως δείχνει την ώρα σε αναμονή;

Στο πρώτο μου Post στην περιγραφή της συσκευής έγραψα:

3) Διαθέτει διακόπτη ON/OFF στο πίσω μέρος της κατασκευής για να κλείνει τελείως η συσκευή (εκτός από το stand by mode φυσικά) και οθόνη στο δεξι μπροστά μέρος της συσκευής που στο stand by δείχνει την ώρα και όταν ανοίγει δείχνει διάφορες πληροφορίες για την λειτουργία της συσκευής (αριθμό καναλιού, κατάσταση boot, λειτουργία usb κτλ ).

Το ξαναγράφω.
Ναι δείχνει την ώρα στο stand by στην μικρή οθόνη που έχει δεξιά.

Θα ήθελα να μάθω όμως γιατί το θεωρείτε αυτό τόσο σημαντικό ;
Για ποιο λόγο είναι ποιοτική μια συσκευή που δείχνει την ώρα στο stand by, είναι δύσκολο τεχνικά ;

Ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω και μου έκανε εντύπωση ότι μείνατε σε αυτό.

Από Παρασκευή - Σάββατο που θα πέσουν τα αναλογικά, πιστεύω να έχω χρόνο και να ασχοληθώ περισσότερο γράφοντας πιο αναλυτικά και για άλλες λειτουργίες της συσκευής.
 

aiolos13

New member
7 September 2008
32
Παιδιά μόλις τον παρήγγειλα. Όταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις. Απλά θέλω να ρωτήσω αν κάνει downgrate το ac3.
 

Leonidas33

AVClub Addicted Member
30 November 2007
1,735
Περισσότερα σύντομα ....από ότι έμαθα το κάνει αν συνδέσες με RCA .


Για το ρολοι που αναφέρθηκε , δεν είναι δύσκολο τεχνικά ,αλλά είναι θέμα κόστους γιατί δεν αφορά λογισμικό .Αυτό, οι συνδέσεις RCA ή componet ,και power on.off με κεντρικό διακόπτη πίσω ,μόνο ελάχιστοι προσεγμένοι ποιοτικά δέκτες σε hardware έχουν ως τώρα .Εδω καταργήθηκε και η οθόνη για πιό φθηνα πλέον στα περισσότερα....

Ο συγκεκριμένος έμαθα έχει και ξεχωριστό τροφοδοτικό στο κουτί σαν κύκλωμα,όχι σε μια πλακέτα όλα με τον επεξεργαστή κλπ .Αν ξέρει κανείς πολλούς να το έχουν ...
Γιάυτό και η τιμή του ως τώρα κανονικά ήταν τσιμπιμένη,και τώρα έπεσε από τις προσφορές των ημερων , και ας φαίνεται τον φέρνουν και δύο τουλαχιστον εισαγωγείς.

Επίσης πρώτες εντυπώσεις γνωστού από επίδειξη ,αναφέρει πιο γρήγορη αλλαγή καναλιών από ότι έχει αναφερθεί για άλλους με παρόμοιο τσιπ, το πολυ 3'' max στο ΕRT HD και μεγαλη ευαισθησία δέκτη σε δύσκολη περιοχή, που άλλος δέκτης λαμβάνει συχνά με σπασίματα τα κρατικά .
 
Last edited:

dimitri999

New member
15 July 2012
19
Καλησπερα. Εχω παραγγειλει τον Power Plus HD 2000. Θελω να ρωτησω δυο πολυ σημαντικα για μενα πραγματα για να προλαβω να τον ακυρωσω αν ειναι (Την πατησα ηδη με εναν STRONG SRT 8105)...

Γνωριζει κανεις απο οσους τον εχουν (aiolos13, NikosD...)
α) αν απενεργοποιειται το TIMESHIFT (δεν το εντοπισα στο demo video του μενου). Να απενεργοποιειται ομως μονιμα διοτι στον STRONG SRT 8105 που αγορασα την προηγουμενη βδομαδα η απενεργοποιηση ακυρωνεται οταν τον σβηνεις και επιστερφει στο default το οποιο δεσμευει το μισο stick. Για να εχω 8MG για record, επρεπε να αγορασω Stick 16MB

β) Οταν πατας το πληκτρο 'PVR' εμφανιζονται κατευθειαν τα αρχεια-εγγραφες ή πρεπει να εισελθεις και σε υποφακελο (folder) 'ALIDVR' ή 'HBPVR' (απ'οτι βλεπω στο demo video)
 

talos_2002

Supreme Member
27 January 2010
5,393
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Re: Power Plus HD 2000

Καλησπερα. Εχω παραγγειλει τον Power Plus HD 2000. Θελω να ρωτησω δυο πολυ σημαντικα για μενα πραγματα για να προλαβω να τον ακυρωσω αν ειναι (Την πατησα ηδη με εναν STRONG SRT 8105)...

Γνωριζει κανεις απο οσους τον εχουν (aiolos13, NikosD...)
α) αν απενεργοποιειται το TIMESHIFT (δεν το εντοπισα στο demo video του μενου). Να απενεργοποιειται ομως μονιμα διοτι στον STRONG SRT 8105 που αγορασα την προηγουμενη βδομαδα η απενεργοποιηση ακυρωνεται οταν τον σβηνεις και επιστερφει στο default το οποιο δεσμευει το μισο stick. Για να εχω 8MG για record, επρεπε να αγορασω Stick 16MB

β) Οταν πατας το πληκτρο 'PVR' εμφανιζονται κατευθειαν τα αρχεια-εγγραφες ή πρεπει να εισελθεις και σε υποφακελο (folder) 'ALIDVR' ή 'HBPVR' (απ'οτι βλεπω στο demo video)
α) Τα Mstar δεν δεσμεύουν χώρο.
 

srfval

Established Member
11 June 2010
132
Re: Απάντηση: Re: Power Plus HD 2000

Να ρωτήσω και εγώ...

Μήπως μπορεί να ανεβάσει κάποιος μια φωτό από το τηλεκοντρόλ;
Τελικά θέλει καλή στόχευση για να πιάσει;

Το site για αναβαθμίσεις ποιό είναι;;;

Ευχαριστώ!!!
 

srfval

Established Member
11 June 2010
132
Ευχαριστω πολυ!
Και το τηλεκοντρολ τι λεει;
Πιανει η θελει να στοχευεις πολυ;
 

aiolos13

New member
7 September 2008
32
Καλησπερα. Εχω παραγγειλει τον Power Plus HD 2000. Θελω να ρωτησω δυο πολυ σημαντικα για μενα πραγματα για να προλαβω να τον ακυρωσω αν ειναι (Την πατησα ηδη με εναν STRONG SRT 8105)...

Γνωριζει κανεις απο οσους τον εχουν (aiolos13, NikosD...)
α) αν απενεργοποιειται το TIMESHIFT (δεν το εντοπισα στο demo video του μενου). Να απενεργοποιειται ομως μονιμα διοτι στον STRONG SRT 8105 που αγορασα την προηγουμενη βδομαδα η απενεργοποιηση ακυρωνεται οταν τον σβηνεις και επιστερφει στο default το οποιο δεσμευει το μισο stick. Για να εχω 8MG για record, επρεπε να αγορασω Stick 16MB

β) Οταν πατας το πληκτρο 'PVR' εμφανιζονται κατευθειαν τα αρχεια-εγγραφες ή πρεπει να εισελθεις και σε υποφακελο (folder) 'ALIDVR' ή 'HBPVR' (απ'οτι βλεπω στο demo video)

δεν τον έχω παραλάβει ακόμα. Αύριο θα τον έχω στα χέρια μου. Εδώ το manual αν μπορεί να σε βοηθήσει http://www.stavrianos-dw.gr/images/products/hd2000pdfodhgies.pdf