Προβολεας η Πλασμα? Παρακαλω τα φωτα σας.

Συμπληρωματικά και σε σχέση με το κόστος της οθόνης, έχω πάρει μια που μου κόστισε 70 ευρά.

Η αλήθεια είναι ότι κάνει μια ζάρα που μερικές φορές μου τη δίνει στα νεύρα, αλλά απάρτ φρομ δατ... Τζετ!
 

Θοδωρής Κ.

AVClub Enthusiast
25 June 2006
915
Βόρεια
Re: Απάντηση: Προβολεας η Πλασμα? Παρακαλω τα φωτα σας.

Εγω πάλι είμαι της άποψης ότι σπίτι δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μία τηλεόραση...σε κανένα δωμάτιο!!!

Με τα σκουπίδια που παίζουν κάθε μέρα ούτε για πλάκα δεν είναι να την ανοίγεις .
 

Θοδωρής Κ.

AVClub Enthusiast
25 June 2006
915
Βόρεια
Ευχαριστώ και πάλι παιδιά .Παρήγγειλα τον Epson από το πλαίσιο σήμερα. Θα σας χρειαστώ και στην συνέχεια.
 

Θοδωρής Κ.

AVClub Enthusiast
25 June 2006
915
Βόρεια
Ευχαριστώ!Μολις βρω λιγο χρονο θα γραψω και εντυπωσεις ,αφου να φανταστειτε ειναι ακομη μεσα στην κουτα. Πρωτα πρεπει να τον δω καλα για να βγαλω συμπερασματα.Παω για την ωρα DIY οθονη σταθερη στον τοιχο,σκεφτομαι MDF βαμενο με πλαστικο χρωμα ομως περασμενο οχι με ρολο αλλα με πιστολι αερα.Θελει πολυ παραπανω αρεωση με νερο.Το αποτελεσμα μετα απο πολλα χερια ειναι μια ισια ματ επιφανεια σκετο βελουδο!!
 

vipcinemas

Senior Member
29 June 2006
321
Liverpool
Mην ξεχασεις να υπολογισεις και το περιθωριο για το μαυρο καδρο !
Καλες θεασεις!:BDGBDGB53:
 

Θοδωρής Κ.

AVClub Enthusiast
25 June 2006
915
Βόρεια
Αφού έπιασε δροσούλα άρχισα της προβολές με τον επσονάκο!! Που να δεις ταινία με τους φετινούς καύσωνες και αυτό το πράμα είναι θερμοφόρα .
Έχω δει περίπου 20 ταινίες (και συνεχίζουμε) δεν έχω μετανιώσει ούτε μια φορά για την αγορά του. Σαν πηγή χρησιμοποιώ το PC, με DVI σε HDMI . Ati HD 2400 PRO ενώ στην αρχή είχα μια NVIDIA 7300 LE . Η ATI έχει αρκετές διαφορές στην εικόνα μου φαίνεται πιο ζωηρή και πιο smooth δεν γνωρίζω πάντως που οφείλετε αυτό δεν το έψαξα. Α! και να μην ξεχάσω αρκετά προβληματάκια με τους οδηγούς catalyst τώρα κάπως έστρωσε. Η 7300 με τους νέους δούλευε σφαίρα ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.
Έχω βάψει τοίχο σπατουλαρισμένο τελικά σε χρώμα γκρι δικής μου ανάμιξης (άσπρο-μαύρο πλαστικό) γιατί νομίζω ότι είχα το καλύτερο αποτέλεσμα .Δοκίμασα άσπρο τελείως αλλά δεν μου άρεσε σε σκοτεινά πλάνα κάπως κιτρίνιζε το μαύρο. Διαφορές άσπρου – γκρι νομίζω μικρές σε φωτεινά πλάνα. Απολύτως μαύρο δεν υπάρχει φυσικά λόγω LCD ,αλλά δεν με ενοχλεί και πολύ.
Για το κάδρο χρησιμοποίησα περβάζι από φελιζόλ και το έβαψα με μαύρο πλαστικό το κόλλησα στον τοίχο με ακρυλικό στόκο μου άρεσε αρκετά και δεν με δυσκόλεψε.
Εμπειρία από προβολείς δεν είχα στο παρελθών ότι γράφω είναι αποκλειστικά και μόνο το τι είδα εγώ στο δωμάτιο μου και μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλά εμένα μου αρέσει!
Δεν νομίζω να ξαναδώ ταινία σε τηλεόραση ο προβολέας είναι άλλη αίσθηση τελικά και είχατε δίκιο .Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και συνεχίζουμε.
 

kYRIAKOS

Established Member
29 August 2007
217
Athens
Αναρωτιεμαι εαν βαψω τον τοιχο και μετα βαψω μαυρο γυρω γυρω αλλα πανω στον τοιχο θα υπαρχει προβλημα συγκριτικα με την κορνιζα που εχετε βαλει ?
 

Θοδωρής Κ.

AVClub Enthusiast
25 June 2006
915
Βόρεια
Τι να σου πω εγώ φίλε μου, δεν είμαι ο ειδικός στο θέμα αυτό.(αν ρωτάς εμένα). :grinning-smiley-043
Εγώ έβαλα περβαζάκι γιατί έτσι μου άρεσε και νομίζω ξέμπλεξα πιο γρήγορα. Στο θέμα απόδοσης το περβάζι μπορεί να έχει και ένα πλεονέκτημα στην διάχυση του φωτός καθώς δημιουργεί κάποιο "βάθος" στην οθόνη.
Νομίζω γι αυτό που ρώτησες ότι όχι δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά ας σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.