Ψαχνω για καλωδιο ηχειων...

Tyler ? Durden

Supreme Member
6 November 2006
3,909
Νεα Σμυρνη
...για να αντικαταστησω το υπαρχον Qed Qudos πενταετιας που μου φαινεται
μαλλον μουντο στις μεσαιες και λιγο τραχυ στις υψηλες. Θελω κατι προσιτο γιατι προκειται για to συστημα που εχω στο γραφειο στο οποιο εχουν γινει ηδη παραχωρησεις οσον αφορα την τοποθετηση κλπ.

Ακουω τις προτασεις σας

ευχαριστω
 

Internet King

Supreme Member
24 June 2006
4,763
Π. Φάληρο, Αθήνα
Δοκίμασε το χύμα της Kimber τύπος 4TC. Αν θέλεις να μειώσεις το κόστος βάλε απλά δίχαλα heavy duty επικασυτερρωμένα που θα προμηθευτείς από την FACOM. Υπάρχει ένα μαγαζί της FACOM στην Λ. Συγγρού στο ύψος του Μακρυγιάννη , κάπου κοντά στο Νο 29-31 . Πάρε το metro και κατέβα στο σταθμό FIX ή στην Ακρόπολη. Το μαγαζί είναι κάπου στη μέση της απόστασης.
Αν θέλεις καλύτερα βύσματα βάλε της WBT που θα σου κοστίσουν περισσότερο από το καλώδιο. Αλλη λύση είναι τα πολυ καλα και οικονομικά βύσματα της Ultralink που θα βρεις στο κατάστημα "Κοσμάς" στη Στοά Φέξη στην Ομόνοια. Αν πας εκεί ζήτησε τον Μαρίνο Ντόκο γιατί είναι ο μόνος που ασχολείται σοβαρά με τα καλώδια και όχι μόνο. Ισως εκεί καταφέρεις να βρεις και κάποιο οικονομικό καλώδια τις Ultralink που έχουν επίσης πολύ καλό ήχο και σχετικά χαμηλή τιμή. Αν είσαι καλός και στα παζάρια θα μπορούσες να φύγεις και με ένα πλήρες Home Cinema ή με έναν βιντεοπροβολέα. Χε Χε Χε !!!
 
Last edited: