Στερεο χωρις subwoοfer σε Sony ενυσχυτη?Γινετε?

sstavross

Senior Member
1 November 2006
346
Πατρα
Γεια σας παιδια!

Αγορασα ενα home cinema system, το SONY HT-DDW880 με ενυσχυτη AV και συστημα 6.1 ηχειων.Θελω να κανω κατι που το θεωρουσα απλο, αλλα φαινετε οτι δεν γινετε σε αυτον τον ενυσχυτη! Να παιξει στερεοφωνικα, αλλα χωρις το subwoοfer.Εχει ρυθμιση για 2 καναλια αλλα λεει οτι τα μπασα τα ξεχωριζει και τα στελενει στο subwoοfer, οταν ο DG500 που ,εξωτερικα τουλαχιστον ειναι ο ιδιος, το κανει κανονικα, στελνει δηλαδη ολο το φασμα σε δυο ηχεια. Μπορω λοιπον να κανω κατι για να παιξω με δυο μονο ηχεια? Μπορει να γινει καποιο "hack" στον ενυσχυτη ωστε να γινει σαν τον DG500, γιατι φανταζομει οτι τα ιδια τσιπακια 8α εχει και απλως απενεργοποιουνε καποιες δυνατοτητες. 'Η αν παρω ηχεια στηλες που εχουν ξεχωριστη εισοδο για τα μπασα και τα μεσαια-πριμα, μπορω να συνδεσω την εξοδο του subwoοfer στα μπασα κτλ? Καμμια αλλη ιδεα?
 

Evangel

Established Member
18 June 2006
124
Αν δεις οτι δε γινεται, κατα τη γνωμη μου κλεισε το sub και δηλωσε τα ηχεια ως large...
 

sstavross

Senior Member
1 November 2006
346
Πατρα
Δυστυχως δεν υπαρχει στο μενου αυτο που λες... Δεν υπαρχει επιλογη για να κανω τα ηχεια large ή small. Καμια αλλη ιδεα κανεις???
 

kosmous

Supreme Member
17 June 2006
4,463
Δες αν έχει έξοδο Β για stereo ήχο όπου λογικά μπορείς να επιλέξεις να παίζουν τα ηχεία αυτής της εξόδου και με sub και χωρίς .
Τουλάχιστον στο παλιό μοντέλο str-db595 που έχω αυτό γίνεται , αλλά και πάλι θα χρειαστείς άλλα ηχεία (μεγαλύτερα) καθώς χωρίς το sub τα ηχεία που έχεις δεν νομίζω να σε καλύψουν. Στο δικό μου πάντως χωρίς sub παίζουν σαν τρανζίστορ.
 

wireless

New member
19 June 2006
26
Φιλε sstavross

Αλλάζω λίγο τη ροή της συζήτησης για να ρωτήσω αν μπορείς να μας πεις εντυπώσεις από το σετάκι της Sony (ποιότητα ήχου, ένταση κ.τ.λ).

Δως μας τα φώτα σου και την εμπειρία σου από το συγκεκριμένο γιατί σε αυτή την τιμή φαίνεται "too good to be true" (που λέει και η Έφη Θώδη :grinning-smiley-043 )!

Ευχαριστώ
 

vipcinemas

Senior Member
29 June 2006
321
Liverpool
Na kano mia apli erotisi? :chinscratch:

Giati na paixeis xoris to sub se mousiki? Ap'oti mou fainetai, exeis to sub arithmisto sto xoro, kai se dikanali akroasi "deixnei ta dontia tou".

Auto sumvainei?