Ταξιδιάρικα Σύννεφα

ψηφιστε την ταινια


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
thewaywardcloud184.jpg

Ταξιδιάρικα Σύννεφα
Tian bian yi duo yun

Εναλλακτικός τίτλος: Καρπούζι, κρύο και να τσούζει
Χώρα: Ταϊβανια
Έτος: 2005
Είδος : ΑΧ…σκληρό κι ερωτικό
Σκηνοθεσία: Για Oscar
Παίζουν: Με ότι βρουν μπροστά τους
Διάρκεια: 110 χορταστικά λεπτά


Ο Πιέρ Παζολίνι συναντά τον Πιέρ Γούντμαν . Όταν η τέχνη μπερδεύετε με την τσόντα Μια ταινία χάρμα οφθαλμών. Ο ένας πάνω στον άλλο και όχι μόνο. Ένα θέμα που θα έπρεπε να απασχολεί όλους μας. Γιατί κύριοι αν δεν ξέρουμε τι κουβαλάμε πάνω μας και πώς να το χρησιμοποιούμε τι στο διάολο κάνουμε. Τελικά αυτοί οι σχιστομάτιδες ξέρουν καλά να διεγείρουν τις αισθήσεις. Και φυσικά όλοι εμείς το εκτιμούμε αφάνταστα



Μια τεραστίων διαστάσεων αισθησιακή κινηματογραφική ( έτσι το λέμε τώρα ) παραγωγή ξεκινά τα γυρίσματα κάπου στην έρημο. Οι πρωταγωνιστές με απίστευτο ζήλο καταθέτουν το ¨ΤΕΡΑΣΤΙΟ¨ υποκριτικό τους ταλέντο στο βωμό της τέχνης. Ο τόπος όμως αφιλόξενος κα η ζέστη αφόρητη. Η πολίτες της κοντινής πολιτείας κάνουν τα πάντα για να φιλοξενήσουν όσο καλύτερα μπορούν. Η λειψυδρία όμως που μαστίζει την περιοχή θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους. Έτσι οι αρχές αποφασίζουν να τους δώσουν αντί για νερό καρπούζι . και φυσικά με τον χυμό του θα πρέπει και να ξεδιψάσουν αλά και να λουστούν . ένα τρελό γλέντι μόλις έχει αρχίσει.

ΥΓ.
Απαγορεύετε αυστηρά για ανηλίκους
Επιβάλετε αυστηρότερα για όλους εμάς.
 
14 December 2006
4,265
Μάλιστα ....το είδαμε λοιπόν και αυτό!Εξω εντελώς απο τα συμβατικά σενάρια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ακόμα και σε ανατολικές ταινίες,θα έλεγα οτι αν και αρκετά πιπεράτο το θέμα λίγο ψιλικουράζει τον θεατή.Διάλειμα ευχάριστο αποτελούν στη ταινία τα μουσικά μέρη που δίνουν διαστάσεις alternative μιούζικαλ και που είναι πραγματικά όμορφα και γουστόζικα(ωστόσω λίγο υπερβολικά κάποιες φορές).
Βλέπεται παρέα με δέκα φοιτητές της φιλοσοφικής Αθηνών....