The Departed-Infernal Affairs

DimA

AVClub Addicted Member
24 June 2006
1,480
Δεν ειμαι σιγουρος που ανηκει αυτο το θεμα.Η ταινια του Σκορτσεζε δεν εχει βγει ακομα ενω η κινεζικη της βερσιον υπαρχει προ πολλου σε βιντεοκλαμπ.
Πρεπει να πω πως δεν την ειχα δει και την ειδα προσφατα,μου αφησε αναμικτες εντυπωσεις.Καλουτσικη αστυνομικη ταινια θα ελεγα χωρις να ενθουσιαζει.Εχει καναδυο σημεια που με ενοχλησαν ενω οι ηθοποιοι δεν με ενθουσιασαν.Επειδη υπαρχει ενα ερωτηματικο ως προς την σκοπιμοτητα του ρημεικ,θαθελα ν'ακουσω καμμια γνωμη,αν σας αρεσε η κινεζικη ταινια και αν πιστευετε οτι αξιζει να την ξαναγυρισει ο Σκορτσεζε.
 
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: The departed-Infernal affairs

Είναι από τα καλύτερα αστυνομικά σενάρια που έχω δει ποτέ. Να σημειώσω επίσης ότι η ταινία είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας . Και η δυο επόμενες κυκλοφορούν επίσης σε dvd με τίτλους Το καρτέλ & έρευνα δολοφονίας. Η δεύτερη είναι prequel ενώ η τρίτη μας μεταφέρει πριν κα μετά από την ιστορία της πρώτης. Αν δεν τις δεις όλες δεν δένει το γλυκό . εξού και τα ανάμικτα συναισθήματα του φίλου μας. Όταν την είδα αpόρισα πως και δεν την τσίμπησαν ακόμα στο Hollywood . Μετά κάνα δίμηνο μαθαίνω ότι θα είναι η επόμενη ταινία του Σκορσεζε . και μάλλον θα σημάνει και την μεγάλη επιστροφή του σκηνοθέτη που τελευταία δεν τα πάει και πολύ καλά στην αντίπερα όχθη. Διαθέτει όλα τα συστατικά για μια καλή και σύναμμα εμπορική επιτυχία .

Infernal.jpg
d11820.jpg
7043.jpg
 

cartmangr

New member
14 July 2006
28
Behind You!
Re: The departed-Infernal affairs

Συμφωνώ με τον Κώστα. Απ' τις καλύτερες αστυνομικές ταινίες, αλλά πρέπει να τις δεις συνολικά. Ελπίζω το Departed να είναι το ίδιο ή και ακόμα καλύτερο.