TSAKIRIDIS DEVICES APOLLON MONOBLOCKS

22 June 2006
1,097
Sweden
Σε καινουργή κατάσταση, αγρατζούνιστοι με λίγες ώρες λειτουργίας οι δύο μονομπλόκ τελικοί ενισχυτές της Tsakiridis Devices Apollon. Με 4 EL34 Electroharmonix στο κανάλι αποδίδουν 70 watt σε Ultra Linear λειτουργία και 40 watt σε Τριοδική (υπάρχει διακόπτης επιλογής λειτουργίας on the fly). Υπάρχει επίσης και διακόπτης επιλογής για κανονική ή χαμηλή ανάδραση. Ανάλογα με το ηχείο και τα γούστα μας μπορεί να επιλεγεί αντίστοιχη κατάσταση λειτουργίας.

Οι ενισχυτές έχουν ευαισθησία εισόδου 350mV και αντίσταση 100KΩ οπότε είναι ιδανική περίπτωση για παθητικούς προενισχυτές. Τα 70 watt από τις 4 EL34/κανάλι οδηγούν πρακτικά τα πάντα χάρη στους τεράστιους μετασχηματιστές εξόδου. Οι μετασχηματιστές παρέχουν ξεχωριστά τυλίγματα για 4 ή 8 Ω.

Τα συγκεκριμένα κομμάτια ήταν ειδική παραγγελία στην Tsakiridis Devices και όλες οι κολλήσεις εσωτερικά έχουν γίνει με ασημοκόλληση. Επίσης ειδική παραγγελία ήταν τα σασί των ενισχυτών που είναι σε μαύρο χρώμα και τα καπάκια των μετασχηματιστών που είναι νικελωμένα και όχι ασημί ως συνήθως.

Οι τελικοί πωλούνται λόγω αναβάθμισης. Δεκτός κάθε έλεγχος και ακρόαση.

Το βάρος του κάθε μονομπλόκ είναι 20 κιλά. Επιπλέον σε κάθε λυχνία EL34 υπάρχουν 2 dampers (ένα παχύ και ένα λεπτό) για μείωση των μικροφωνισμών από τους κραδασμούς. Σε κάθε οδηγήτρια AT7 υπάρχει από ένα παχύ damper για τον ίδιο λόγο.

Η ρύθμιση της πόλωσης γίνεται πολύ εύκολα με ένα πολύμετρο και ένα κατσαβίδι, χωρίς άνοιγμα ή μετακίνηση της συσκευής.

Περισσότερα εδώ.

Η τιμή είναι στα 1050 ευρώ και μαζί δίνονται δώρο 2 καλώδια ρεύματος πάχους 6 καρέ με φις βαρέως τύπου μήκους δύο μέτρων έκαστο.

Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.

Μερικές φωτό των ενισχυτών:
 

kostastama

Senior Member
18 November 2007
349
Καλημέρα φίλε.Θέλω πρώτα να σε ρωτήσω αν κάνεις ανταλλαγή με το καλώδιο ηχείων SPM της Nordost.(2.4m stereo με διχάλες της KIMBER) ή ζητάς μόνο χρήματα??? Ευχαριστώ