unico se η krell s300i? γνωμες....

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,257
A!!!

Τώρα το θυμήθηκα...Εχω ακούσει πολλές φορές,μεγάλα ζευγάρια ηχείων της ίδιας εταιρείας με τα δικά σου,να αποδίδουν-ταιριάζουν εξαιρετικά με προ-τελ NAD.

Ιδιαίτερα αυτό το ζευγάρι μου έκανε πολύ καλή εντύπωση
http://nadelectronics.com/products/hifi-amplifiers/C-165BEE-Stereo-Preamplifier

http://nadelectronics.com/products/hifi-amplifiers/C-275BEE-Stereo-Power-Amplifier

Πρέπει να κινούνται οριακά στα χρήματα που διαθέτεις.
 

antid0t

Senior Member
17 January 2007
546
Αθηνα
Και ποια ειναι αυτα τα μαλακα καλωδια?? καποιο παραδειγμα?

VanDenHul The First Ultimate interconnects - απαραιτητα - μαλακωνουν το λαιμο!

Εχω, λοιπον, τον Krell και δεν τον αλλαζω με τιποτα! Καμια σχεση με ξεραιλα (ειναι και τα ηχεια μου μαλακα, αυτη ειναι η ηχητικη προτιμηση μου).

Προσωπικα τα (φτηνα, τουλαχιστον) Klipsch μου φαινονται καπως "ξερα". Θα σου προτεινα να ακουσεις πριν αγορασεις, διοτι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να βγαλει ο οποιος συνδυασμος.

Δε χτυπας εαν KAV400xi δευτερο χερι? Παιζουν κανα-δυο στην αγορα (απο καταστηματα των Αθηνων εχω δει αγγελιες)... Να γλυτωσεις το κατι τις... Ζητα ακροαση στο σπιτι σου - καποια καταστηματα το κανουν. Εξ' αλλου, εν μεσω κρισης, μπορεις να γινεις απαιτητικος καταναλωτης!

-bye-

ΥΓ1>> Γεια σου Κrelladoni!
ΥΓ2>> Το Theatre throughput του Krell400 (μαλλον το εχει και ο 300) ειναι τελειο, μιας και λειτουργεις τον ενισχυτη σου σαν τελικο, οταν εχεις AV ενισχυτη. Δεν ξερω τποιο το setup σου, αλλα εαν υπαρχει πιθανοτητα χρησης AV παρε ενισχυτη με AV through!!!!
 
Last edited:

krelladonis

Senior Member
29 June 2006
601
Αθηνα
Re: Απάντηση: unico se η krell s300i? γνωμες....

Δεν αρκεί η άφθονη ισχύς κι ο έλεγχος.Aν ήταν έτσι,κοτσάρουμε όλοι έναν φθηνό 1000αρι επαγγελματικό τελικό στο σύστημα μας και "καθαρίσαμε".

Εχω ακούσει πανάκριβα ηχεία που απλά δεν ακουγόντουσαν με μεγάλα Krell.

...και γω το ιδιο αλλα ο ολοκληρωμενος της επειδη εχει στρογγυλο ηχο χωρις εντονα ακρα δεν κινδυνευει να παθει κατι τετοιο γιαυτο και εχει παιξει απο μετρια εως μαγικα με οτι ηχειο τον εχω συνδεση...για τα πρακτικα παντος τον καλυτερο ηχο,οσο αναφορα κυριως ατμοσφαιρικοτητα,που ακουσα ηταν με proac responce....το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει να ακουσεις τον συνδιασμο πρωτα....
 

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Re: Απάντηση: Re: unico se η krell s300i? γνωμες....

Ευχαριστω για τη προταση! Εριξα μια ματια στονω m6i και τον βρηκα πολυ ενδιαφερον. Μιλησα και με τον αντιπροσωπο για να μου πουν τιμη κ.λ.π.

Κρατα μας ενημερους
 

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
O musical fidelity m6i κοστιζει 2850 και μου κανει εκπτωση στο μετριτοις στα 2550 και μετα τη ερευνα των τεχνικων χαρ. 2x 250 8Ω με ενδιαφερει τρομερα αλλα λογω του οτι ειναι 3μηνων δεν εχουν γινει δοκιμες...
 

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
Απάντηση: Re: unico se η krell s300i? γνωμες....

[/QUOTE]ΥΓ2>> Το Theatre throughput του Krell400 (μαλλον το εχει και ο 300) ειναι τελειο, μιας και λειτουργεις τον ενισχυτη σου σαν τελικο, οταν εχεις AV ενισχυτη. Δεν ξερω τποιο το setup σου, αλλα εαν υπαρχει πιθανοτητα χρησης AV παρε ενισχυτη με AV through!!!![/QUOTE]

Το set up μου ειναι:
Klipsch RF-7 (front)
Klipsch Rc-7 (center)
Klipsch RF-3 (surround)
ενισ.av pioneer rxv 2011r
univ. player pioneer dv656r
cd player marantz cd 6000 OSE limited edition
πικ απ nottingham analog interspace με rega rb 300 και clearaudio alpha
phono project phono box special edition
interconnect van den hull the second (cd)
interconnect chord cobra 3 (pick up)
speaker cable van den hull cs 122 hybrid διπλοκαλωδιωση

Ακουω περισσοτερο μουσικη απ'οτι βλεπω ταινιες και ο ενισχυτης μου δεν ειναι ανταξιος ουτε των ηχειων RF-7 αλλα ουτε οτι θα επρεπε για να ακουσεις μουσικη....
 

krelladonis

Senior Member
29 June 2006
601
Αθηνα
και ο fidelity ειναι πολυ καλος , μην τον φοβασε...gia na βοηθησω καπως την μπερδεμενη κατασταση σου εχει πιο μαλακο ηχο και ειναι πιο ''λαμπατος'' απο τον κρελλ...φιμολογιτε οτι εχει τον παλιο καλο ηχο της εταιριας.... μην κοιτας τα βαττ αναμεσα σε αυτους τους 2 ολοκληρωμενους γιατι και οι δυο ειναι μια χαρα....νομιζω οτι ειναι 200 βαττ και οχι 250.....?.....
 

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
Ενταξει δε κοιταω τα βατ. Εμενα περισσοτερο με ενδιαφερουν τι αποθεματα υσχιως εχουν και αω εχουν ικανη τροφοδοσια. ακουω αρκετα εκκλησιαστικο οργανο κλασικη τζαζ και πολυ ροκ. ειναι στιγμες που ο ενυσχιτης μου κρεμαει και αδειαζει στη κυριολεξια ειδικα οταν ακουω εκκλησιαστικο οργανο η κλασικη... δε θελω να παρω καινουριο ενυσχιτη και ωα χω τα ιδια παλι....και εκτος αυτου ειναι και ο χωρος ψιλομεγαλος και αναγκαστικα και οι εντασεις.
 
Last edited:

krelladonis

Senior Member
29 June 2006
601
Αθηνα
με αυτους τους δυο δεν θα εχεις προβλημα οδηγησεις ισα-ισα θα το ''φιτιλιασουν'' το ηχειο...o krell ξερω οτι εχει 750va τροφοδοτικο δηλαδη μεγαλο , ο fidelity δεν ξερω αλλα λογικα καπου εκει θα ειναι και αυτος....το θεμα ειναι μπορεις να ακουσεις τους συνδιασμους αυτους για να δεις αν ταιριαζουν?
 

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
Ειμαι απο πειραια και το τελευταιο χρονο μενω Θεσσαλονικη... Ειναι πολυ περιορισμενες οι δυνατοτητες εδω για ακροαση παρ'ολο που βεχω εντοπισει ολους τους εμπορους που ειναι ελαχιστοι οπως και ο κοσμος που ασχολειται. αν ημουν αθηνα θα το εψαχνα μονος. αλλα επειδη δεν ειμαι ζηταω συμβουλες μεσω διαλογου με εσας.
 

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
Μαλιστα με ειχε εκνευρισει τοσο πολυ το θεμα του ενισχιτη που σκεφτηκα να τα πουλησω ολα και να χτισω ενα αυστηρα 2καναλο συστημα μαλιστα ειναι ακομα ολα σε αγγελια και κατοπιν ηρεμης σκεψης ειπα να εστιασω στον αδυναμο κρικο της αλυσιδας μιας και τρομερα δυσκολα θα αφηνα τον ηχο των RF-7...
 

krelladonis

Senior Member
29 June 2006
601
Αθηνα
ενας ολοκληρωμενος σε αυτα τα λεφτα ειναι πολυ καλη λυση...αλλα αν θα την κανεις χωρις ακροαση ειναι ρισκο...θα μπορουσα να σε ενθαρινω για τον κρελλ να τον παρεις χωρις ακροαση αλλα δεν ξερω το ηχειο σου και τα συγκεκριμενα τα φοβαμαι....οποτε θα αγορασεις μονο με συνειρμους?
 

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,257
Κοίτα άνοιξες ένα θέμα...Αρα ζητάς γνώμες...

Λοιπόν Krell και Klipch δεν κολλάνε.Τώρα άν εσένα σου αρέσει ένας τέτοιος ακραίος,σκληρός συνδυασμός πάσσο.

Οι πηγές σου δεν είναι καλές κι ο ποιοτικός ήχος δεν είναι μόνο παραπάνω ένταση και καλύτερη οδήγηση.Xρειάζονται όλα για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Για μένα σε πρώτη φάση κρατάς τον πολυκάναλο σαν AV πρε και προσθέτεις ένα καλό φθηνό δικάναλο τελικό-επιμένω στον NAD- για τα κύρια L,R κανάλια.Mε τα χρήματα που θα περισσέψουν παίρνεις ένα καλό DAC γύρω στο χιλιάρικο(Hegel,Aqvox,Xindak,Benchmark,Apogee).Αργότερα προσθέτεις κι έναν καλό δικάναλο πρε.
 

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
πολλες φορες σκευτηκα να παρω εναν τελικο 2καναλο, αλλα μια φορα που δοκιμασα εναω adcom δοκιμαστικα παρατηρησα οτι οταν αλλαζα πηγες ειχα θορυβο στην αλλαγη πηγης και καπου ειχα διαβασει οτι συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις και αφησα τη σκεψη για τελικο... δε θα ειχα προβλημα επισης για κατι μεταχειρισμενο. ενας φιλος μαλιστα στα λεφτα που μπορω να δωσω μου προτεινε το πολυμηχανημα αν μπορω να to πω ετσι musical fidelity kw250s.
 

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
Πρεπει να αποχωρησω απ'τη συζητηση λογο εργασιας. θα τα πουμε αποψε αργα η αυριο. περιμενω γνωμες.... ευχαριστω τη παρεα!