Βιντεο γαμου σε blu ray,dvd Τιμές βίντεο γάμου προσφορές βίντεο γάμου βάπτισης κτλ.
ΧΜΜΜΜ...Ισως στεναχωρισω ορισμένους, ισως ανοιξουν τα μάτια τους οι υποψηφιοι,σχετικά με το βίντεο γάμου,βάπτισης,και φωτογραφια.
Δραστηριοποιούμαι στον χωρο αρκετα χρόνια με αρκετη εμπειρια, αποκλειστικά με λήψη και μονταζ σε βιντεο γαμου και βαπτισης σε ελλαδα και εξωτερικό.
Κατά διαστήματα έχω συνεργαστεί με αρκετούς Φωτογραφους που αναλάμβανα την λήψη και το μοντάζ του γάμου η βάπτισης,το 98% απο αυτούς δεν εχουν ιδέα απο βιντεο μονταζ,λήψη κτλ,δεν ξερουν κάν να μιλήσουν στον πελάτη για βιντεο format αναλήσεις HD-HDV-BLU-RAY ,DVD AUTHORING κτλ.ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (επικοινωνια με τον βιντεογράφο) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ.Τωρα και 1.5 χρόνο τα παράτισα για λόγους κρίσης και για τον πιο συμαντικό λόγο του οτι σε αυτην την δουλεια ο πελατης εναι το κορόιδο γιατι δεν μπωρει να καταλάβει οτι αλλο ο ναυτης και αλλο ο καντηλανάυτης.και την πληρώνει ο βιντεογράφος που ουτε καν ξερει τι ιδους μονταζ,μουσικη και χιλιες δυο αλλες παπάρες που ταζει στον πελατη για να τον κερδίσει και να πάρει την δουλειά,ελα μωρε βάλε του οτι να ναι να με πληρώσει και προχώρα σε αλλο μονταζ.Αποψη μου ειναι ο πελάτης πρέπει να καταλάβει και να χωνεψει οτι αν θελει βιντεο στον γάμο του να ψάξει για τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΟ που ασχολείται αποκλιστικά με video μονταζ και το κυριότερο και βασικότερο να κάνει ο ιδιος την λήψη και το μονταζ,το ιδιο και αν θελει φωτογραφο.
Κατ αρχην θα πάρει ΑΨΟΓΗ δουλεια,προσεγμένη με ολα τα καλλουδια που ΔΕΝ υπάρχουν σε δουλεια που θα εκλεινε στο φωτογραφο,για τι ο φωτογράφος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΠΕΡΑΤΕΡ του δίνει καποια ψίχουλα λεγοντας ελα μωρε σου δίνω αρκετες δουλεις ολο τον χρόνο κτλ,πχ 100 ευρο για λήψη και 60 για μονταζ,τωρα τι ιδους ληψη και μονταζ ειναι αυτο εγω μονο ξερω, και χρεωνει τον πελατη 700 δικεολογοντας του οτι ο βιντεογραφος περνει τα 600 απ αυτα,αν ομως ο δισαρεστιμενος πελατης τυχαία δει τον εππαγελματια οπερατερ που του τραβαγε τον γάμα και πηρε 600 ευρο να ειναι μπετατζης,υδραυλικος,ξυλουργος και οτι αλλο μπορειτε να φανταστιτε να που τον εχει ο εργολαβος για να σας κάνει ανακαίνιση στο σπιτι σας τι θα πειτε? σε πληρωσα 600 ευρο για το βιντεο που ειναι μαπα και είσαι μπετατζης,υδραυλικος,ξυλουργος κτλ.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΞΕΦΥΤΡΩΤΟ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ REC ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΛΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΙΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.
Καλήτερη τιμη δουλεια και οτι αλλο σας ελθει ΜΟΝΟ στον ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΟ.
Καλήτερη τιμη δουλεια και οτι αλλο σας ελθει ΜΟΝΟ στον ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ.
ΔΕΝ κουβαλαει ο επαγγελματιας βιντεογραφος (που για καποια μερα ειναι κενος και του δινει το φωτογραφειο 100 ευρο) slider,dslr,video grane,mini scater,steadycams κτλ + τον επαγγελματισμο του για να κανει το εφε του ο φωτογραφος.Τωρα αν σας ταζουν 10 dvd και 2 blu-ray και εσεις τσιμπάτε ειστε μ.....ς.
Υπαρχουν εξερεσεις σε μετριμενα στα δακτιλα φωτογραφεια που παρεχουν με αρκετη αφοσιοση και μερακι στην δουλεια τους τελειο αποτελεσμα φωτο+βιντεο αλλα θα ειναι συνετεροι οχι συνεργατες,ο ενας ασχωλειται με την βιντεογραφια και ο αλλος με φωτογραφια ΠΟΤΕ το αντιθετο ΠΟΤΕ.
Και σε αλλα που κανουν στον χωρο τους μονταζ και δινουν ψιχουλα στον μοντέρ που αυτοι ονόμασαν και στην γραφιστρια που δηθεν την εμαθαν να κανει σαλατα με φωτογραφιες στα ψηφιακα αλμπουμ.
Αναζητηστε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Φωτογραφο και Βιντεογραφο Θα εισται κερδισμενοι απο Ποιοτητα Επαγγελματισμο Τιμη και απο χιλια δυο που δεν μπορείτε να καταλάβετε.
ΥΓ.Δεν υποτιμώ τον μπετατζης,υδραυλικος,ξυλουργος ΑΡΚΕΙ πχ ο πελατης να μην εχει απαιτήσεις απο τον μπετατζη.(Αλλα που να ξερει ο καημενος ο πελατης σε εππαγγελματια φωτογραφο πηγε και εκλεισε και το βιντεο)
Καλυτερο θα ηταν να παει ο πελατης στον μπετατζη να τον πληρωσει 160 για το βιντεο του γαμου (ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ) του και οταν θα κανει και το σπιτι να του κανει καλυτερη τιμη στους σοβαδες.
Σε αρκετα forun αν εχετε δει υπαρχουν κοκορομαχιες,πχ, εχω εκλισα στου ταδε με 800 φωτο δωρο και11 dvd,η αλλη εγω στην ιδια τιμη που εκλισες και μου εστιλες με mail, σε αλλο μαγαζι εκλισα και εγω πακετο με 1350 φωτο και19 dvd και 3 blu-ray
Αυτααααααα.Το γραφειο μου το εκλεισα,για την ανωριμότητα του καθεστωτος.συνεχιζω και προσφερω τις γνωσεις μου στην γερμανία σε μεγαλη επαιρεια παραγωγης 3d Animation dvd,blu-ray Authoring.
ΥΓ.ΧΩΡΙΣ ΨΙΧΟΥΛΑ.