ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ 46'' Η 50''.........

dimiko

AVClub Enthusiast
4 February 2010
794
Αθήνα-Γλυφάδα
Παρακαλώ να ήθελα την βοήθειά σας για αγορά τηλεόρασης PLASMA ή LCD……(Επειδή έχω μπλέξει λίγο τα μπούτια μου). Είμαι κάτοχος τηλεόρασης plasma LG 42´´ εδώ και 4 χρόνια και θέλω να πάρω μια μεγαλύτερη. Το πρώτο πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω 46´´ ή 50´´ λόγω απόστασης από την τηλεόραση 3-3.30 μέτρα περίπου…..(άλλοι λένε είναι πολύ μεγάλες οθόνες για την απόσταση και ότι η απόσταση για τέτοιες οθόνες πρέπει να είναι 5-6 μέτρα)..Για την αγορά τώρα βρίσκομαι ανάμεσα στην Sony KDL46W5500 στην Panasonic TXP50U10 στην SAMSUNG 50B650 και στην LG 47SL8000…Δεν ξέρω αν είναι οι καλύτερες επιλογές, τώρα χαρακτηριστικά νομίζω ότι όλες έχουν καλά αλλά το πια είναι καλύτερη δεν το γνωρίζω…Παρακαλώ θέλω την βοήθειά σας και σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά…….

(Ξέχασα να ενημερώσω ότι την χρησιμοποιώ για κανάλια, για DVD και για PS3 :violent-smiley-030: αρκετά, αν αυτά έχουν κάποια σημασία)..
 

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,134
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
.... Το πρώτο πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω 46´´ ή 50´´ λόγω απόστασης από την τηλεόραση 3-3.30 μέτρα περίπου…..(άλλοι λένε είναι πολύ μεγάλες οθόνες για την απόσταση και ότι η απόσταση για τέτοιες οθόνες πρέπει να είναι 5-6 μέτρα)....

Καλημέρα και καλώς ήρθες.

Σου απαντώ στο πρώτο σου πρόβλημα. Για την απόσταση που έχεις, χρειάζεσαι τουλάχιστον 50". Για κανέναν λόγο μην πάρεις μικρότερη. Αυτοί που σου είπαν ότι την 50άρα την τοποθετείς στα 6 μέτρα προφανώς δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο.

Αν δεν βιάζεσαι να προβείς στην αγορά, περίμενε λίγο τις νέες Panasonic plasma. Λογικά μέσα στο επόμενο δίμηνο θα κυκλοφορήσουν.
 

dimiko

AVClub Enthusiast
4 February 2010
794
Αθήνα-Γλυφάδα
Να σαι καλά kblacho.......
Τα πιο νέα μοντέλα όμως δεν θα έχουν και πιο ανεβασμένη τιμή....???Γιατί βλέπω οτι έχουν πολύ καλές τιμές τώρα..
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Αν δεν βιάζεσαι να προβείς στην αγορά, περίμενε λίγο τις νέες Panasonic plasma. Λογικά μέσα στο επόμενο δίμηνο θα κυκλοφορήσουν.

+1

Μαλλον τον αλλο μηνα...

Αυτος που σου ειπε για 6 μετρα δεν εχει σχεση με το αντικειμενο...αν ειναι ετσι στα 3 μετρα επρεπε να βλεπουμε σε μονιτορ απο PC...
 

more peers

AVClub Fanatic
24 April 2009
20,155
Αθήνα
Καταρχήν πάς για πολλές ίντσες, 50 και πάνω (όσο αντέχει η τσέπη σου...)
Μία τηλεόραση 50 ιντσών είναι κατάλληλη για θέαση ΗD υλικού από τα 2 μέτρα ενώ, μια 60 ιντσών από το 2,5 μέτρα!
Σε τηλεοπτικό σήμα όμως σε λιγότερο από 3 μέτρα θα σε ενοχλήσουν πιστεύω οι ατέλειες του σήματος.

Οι τεχνολογίες που κυκλοφορούν ευρέως είναι βασικά 2:. Οι LCD και οι Plasma
Οι LCD χρησιμοποιούν πάνελ (οθόνη) με υγρούς κρυστάλους, ενώ οι plasma παράγουν την εικόνα με τη διέγερση αερίου που έχουν σε κάθε pixel τoυ panel τους.
Επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι οι LED είναι και αυτές LCD τεχνολογίας όπως και οι CCFL.
Οι CCFL προβάλουν το φώς πίσω από την panel (oθόνη) χρησιμοποιώντας λάμπες CFL (Compact Fluorescent Light, όπως οι οικονομικές που κυκλοφορούν για φωτισμό δωματίου, όχι αυτές με την αντίσταση... οι άλλες), ενώ οι LED χρησιμοποιούν όπως λέει και το όνομά τους μικρά LED τα οποία τοποθετούνται είτε περιμετρικά στο κάδρο (edge light) είτε πίσω από to panel (direct light).

Τα pros και cons που ακολουθούν πιστεύω θα σε ενδιαφέρουν περισσότερο...

Οι LCD:
+1. έχουν αρκετά σταθερή εικόνα (συνήθως με ελάχιστο flickerin που δεν θα ενοχλήσει).
+2. Οξύτητα εικόνας (τόσο μεγάλη που τό αντίστοιχο ρυθμιστικό συνήθως το μηδενίζουμε!)
+3. Φωτεινότητα (όλες οι LCD ακόμα και οι φνηνότερες έχουν επαρκή φωτεινότητα που δεν προβληματίζει κανένα)
(Τα 2 και 3 τις κάνουν ιδανικές για συνθήκες θέασης κατά την ημέρα ή με πολύ φώς γενικότερα)
+4. Oι καινούργιες είναι eco friendly (δηλ. Με χαμηλή κατανάλωση)
+5. Τα χρώματα είναι έντονα και τσιταρισμένα, τόσο που είναι πραγματικά εντυπωσιακά με τη πρώτη ματιά.
- - -
-1. Έχουν μειωμένη αντίθεση (πράγμα που θα γίνει εύκολα αντιληπτό κατά τη θέαση σε σκοτεινό περιβάλλον και σκοτεινές σκηνές ΗD υλικού).
-2. Έχουν περιορισμένη γωνία θέασης (περίπου 20-30 μοίρες ΑΡ/ΔΕ)
-3. Στη γρήγορη κίνηση χάνεται λίγο η ευκρίνεια των αντικειμένων σαν να θολώνει δηλαδή (motion blur το λένε). Σε HD υλικό «θα σου τη σπάσει» μερικές φορές αλλά μπορούμε να ζήσουμε και με αυτό.
-4. Τα χρώματα είναι έντονα και τσιταρισμένα τόσο που με τη δεύτερη ματιά φαίνονται μη φυσικά (τουλάχιστον!).
-5. Στις μεγάλες ίντσες (από 46 και πάνω) γίνονται αισθητά προβλήματα στη κατανομή του φωτός (όπως το clouding, light bleeding, ανομοιομορφία του panel). Στην πράξη αυτά μεταφράζονται ώς κατά τόπους διαφορετική φωτεινότητα στο panel ή και τοπικό θόλωμα, πράγμα το οποίο μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητικό ιδιαίτερα σε απαιτητικές σκηνές.
- 6. Οι νέες LCD-LED έχουν πολλές ανακλάσεις. Χτενίζεσαι εύκολα! Σε συνθήκες με χαμηλό φώς δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά την ημέρα, ακόμα και αν το φώς δεν χτυπάει απευθείας στην οθόνη γίνεται ενοχλητικό (προσωπική γνώμη).
-7. Oι νέες LCD-LED πάσχουν από έλλειψη ευκρίνειας στις σκοτεινές σκηνές. Τα LED σβήνουν εντελώς ώστε να επιτευχθεί πραγματικό μαύρο, αλλά μαζί "σβήνει" και η πληροφορία της εικόνας.

Οι Plasma:
+1. Πολύ καλή και φυσική κίνηση
+2. Πολύ καλή αντίθεση και επίπεδο μαύρου χωρίς να προβληματίζει το επίπεδο του λευκού. (πρακτικά σου λέω ότι οι σκοτεινές σκηνές φτάνουν πλέον στο μαύρο και όχι στο σκούρο γκρί)
+3. Χρωματικό εύρος που αγγίζει το άριστο. Τα χρώματα που θα βλέπεις θα είναι πολύ κοντά σε αυτά που βλέπεις στη φύση και γύρω σου)
+4. Γωνία θέασης που φθάνει τις 60-70 μοίρες ΑΡ/ΔΕ.
- - -
-1. Image retention/burn in Όταν θα αφήνεις μια στατική εικόνα στη οθόνη για 30 λεπτά ας πόυμε (αν και αυτό παίζει από τηλεόραση σε τηλεόραση) αυτή η εικόνα θα παραμένει μέχρι να την ξεπλύνεις. Πρακτικά το φαινόμενο γίνεται εμφανές σε μαύρη οθόνη και συσκότιση, αλλά αν κάνεις υπερβολές (για παράδειγμα συγκεκριμένη στατική εικόνα όπως pc desktop ή έντονο, λευκό, λογότυπο καναλιού για ημέρες) τότε κινδυνεύεις με burn in, να γίνει το προσωρινό αποτύπωμα (Image Retention) μόνιμο (burn in). Φαντάσου ότι θα βλέπεις DVD και θα φαίνεται και το λογότυπο του ΜΕGA, ένα πράμα... Άρα χρειάζεται λίγο προσοχή μετά από προβολή περιορισμένου χρόνου στατικών εικόνων (ας πούμε 3 ώρες για ασφάλεια), να ξεπλένεις το IR λίγη ώρα (ας πούμε το πολύ 30 λεπτά) με θόρυβο (το γνωστό χιόνι).
-2 Πολλές ανακλάσεις. Οι τελευταίας γενιάς plasma ενσωματώνουν κάποια τεχνολογία αντι-αντανακλάσεων αλλά δεν τα καταφέρνουν και πάλι καλά (ούτε καν μέτρια...).Χτενίζεσαι εύκολα! Σε συνθήκες με χαμηλό φώς δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά την ημέρα, ακόμα και αν το φώς δεν χτυπάει απευθείας στην οθόνη γίνεται ενοχλητικό (προσωπική γνώμη).
-3. Συνθήκες φωτισμού. Χάνουν πολύ από την εξαιρετική αντίθεσή τους αλλά και τα χρώματά τους κάτω από έντονες συνθήκες φωτός. Προσωπικά δεν βλέπω στην plasma μου ταινίες την ημέρα και ποτέ με αναμμένες λάμπες 40-50Wt σε 11 τμ δωμάτιο ή 100Wt σε 25 τμ.
-4. Κατανάλωση ρεύματος. «Καίνε» κάτι παραπάνω αλλά σε συνδυασμό με την χαμηλότερη τιμή τους είναι μια ή άλλη με το να αγοράζεις LCD-LED για κατανάλωση 7-8 ετών (παραπάνω δεν πρόκειται να κρατήσεις τηλεόραση πίστεψέ με...).

Συνολικά λοιπόν οι προτάσεις μου είναι οι εξής:

Α. Αν δεν υπάρχουν προβλήματα με το φως και πολύωρες στατικές εικόνες:
panasonic tx-p50v10 (plasma 50 ίντσες, τιμή 1800Ε περίπου)
http://www.skroutz.gr/s/80515/Panasonic-TX-P50V10E.html?keyphrase=panasonic+tx-p50v10
panasonic tx-p50g10 (plasma 50 ίντσες, τιμή 1400Ε περίπου)
http://www.skroutz.gr/s/72691/Panasonic-Viera-TX-P50G10.html?keyphrase=Panasonic+Viera+TX-P50G10
Samsung PS50B850 (plasma 50 ίντσες, τιμή 1500Ε περίπου)
http://www.skroutz.gr/s/79022/Samsung-PS50B850-50%27%27.html?keyphrase=Samsung+PS50B850++50''

Β. Αν σε φοβίζουν οι παραμένουσες εικόνες (IR/BURN IN) ή θα την χρησιμοποιείς κάτω από ιδιαίτερα φωτεινές συνθήκες.
Sony KDL-52Z5500 (LCD-CCFL 52 ίντσες, τιμή 2200Ε περίπου)
http://www.skroutz.gr/s/82975/Sony-Bravia-KDL-52Z5500.html?keyphrase=Sony+kdl+52z5500

Και αν θέλεις LED:
Samsung UE50B7000 (LCD-LED 55 ίντσες, τιμή 2500Ε περίπου)
http://www.skroutz.gr/s/74202/Samsung-UE55B7000-55''.html

Σαφώς μπορεί να υπάρχουν και καλύτερες αλλά δε σου τις αναφέρω γιατί θα είναι τόσο λίγο καλύτερες που πιθανόν να μην αξίζουν τα πολύ περισσότερα χρήματα που ζητάνε.

Γ. Αναμονή για τα νέα μοντέλα σε 2-3 μήνες
Έχεις πάντα την επιλογή να περιμένεις 2-3 μήνες το πολύ, που θα ξέρουμε πλέον τα πάντα για τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα και προφανώς θα είναι καλύτερα, αλλά πάνω κάτω στις ίδιες τιμές με τα σημερινά μοντέλα. Μην γίνεις όμως σε καμία περίπτωση ο πρώτος αγοραστής! Άσε άλλους να δοκιμάσουν, διάβασε τα reviews έγκυρων sites και μετά προχώρα!

Σε προτρέπω να πάς να δείς και από κοντά για να σχηματίσεις προσωπική γνώμη... Μπορείς να κάτσεις στα τρία μέτρα, μπροστά από μια 50+ τηλεόραση για 10-15 λεπτά και να κρίνεις μόνος σου αν σε κουράζει ή όχι.

Καλή επιλογή!
 

koronikos

New member
4 February 2010
21
ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτο το διλημα και συμπτωματικα εχω τις ιδιες προδιαγραφες αγορας με τον dimico και για να μην ανοιξω αλλο thread γραφω εδω. ειμαι πολυ κοντα στην 46w5500 μια και την βρηκα 1.000 . 50'' δεν μπορω να αγορασω λογο περιορισμου στον χωρο (εχω υψος διαθεσιμο 80cm ακριβως). επειδη βρηκα και κοντα σε αυτα τα χρηματα την 47sl8000 και εγω θελω βοηθεια. βεβαια ολα αυτα επειδη δεν μπορω να βρω ετοιμοπαραδωτη 46b750 κοντα στα χρηματα που εχω (1300):BDGBGDB55:
 

dimiko

AVClub Enthusiast
4 February 2010
794
Αθήνα-Γλυφάδα
Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ 46'' Η 50''.........

Σε προτρέπω να πάς να δείς και από κοντά για να σχηματίσεις προσωπική γνώμη... Μπορείς να κάτσεις στα τρία μέτρα, μπροστά από μια 50+ τηλεόραση για 10-15 λεπτά και να κρίνεις μόνος σου αν σε κουράζει ή όχι.

Καλή επιλογή!



Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου φίλε μου....Έχω πάει και θα ξαναπάω για να δώ από κοντά αλλά εκεί μέσα είναι τεράστιος ο χώρος και δεν καταλαβαίνω αν είναι μεγάλη η όχι.......δεν με κουράζει θα έλεγα και την βλέπω και μικρή κιόλας :BDGBGDB55:!!Τι να πώ θα δούμε!! Για τις τηλεοράσεις που ανέφερα δεν λέει κανείς τίποτα...να υποθέσω οτι πρέπει να τις αφήσω στην άκρη?????
 

dimiko

AVClub Enthusiast
4 February 2010
794
Αθήνα-Γλυφάδα
ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτο το διλημα και συμπτωματικα εχω τις ιδιες προδιαγραφες αγορας με τον dimico και για να μην ανοιξω αλλο thread γραφω εδω. ειμαι πολυ κοντα στην 46w5500 μια και την βρηκα 1.000 . 50'' δεν μπορω να αγορασω λογο περιορισμου στον χωρο (εχω υψος διαθεσιμο 80cm ακριβως). επειδη βρηκα και κοντα σε αυτα τα χρηματα την 47sl8000 και εγω θελω βοηθεια. βεβαια ολα αυτα επειδη δεν μπορω να βρω ετοιμοπαραδωτη 46b750 κοντα στα χρηματα που εχω (1300):BDGBGDB55:


Άντε να πάμε να τις πάρουμε μαζί φίλε..χαχα :a0210: .....καλή επιλογή και σε σένα.....
 

more peers

AVClub Fanatic
24 April 2009
20,155
Αθήνα
Sony KDL-W5500 και SAMSUNG LE-B650 είναι σχεδόν ισάξιες (δίνω ελαφρύ προβάδισμα στα χρώματα της SONY και στην ευκρίνεια της SAM).

Panasonic TX-PU10: με διαφορά η "value for money" λύση της χρονιάς...με προβλημάτισε όσον αφορά τη θέαση σε φωτεινό περιβάλλον!

LG 47SL8000 μου έκανε εξαιρετική εντύπωση αλλά δεν έχω ασχοληθεί μαζί της πάνω από μια φορά. Το αστείο είναι ότι η 9000 μου φάνηκε ότι είχε πρόβλημα στη κίνηση...
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτο το διλημα και συμπτωματικα εχω τις ιδιες προδιαγραφες αγορας με τον dimico και για να μην ανοιξω αλλο thread γραφω εδω. ειμαι πολυ κοντα στην 46w5500 μια και την βρηκα 1.000 . 50'' δεν μπορω να αγορασω λογο περιορισμου στον χωρο (εχω υψος διαθεσιμο 80cm ακριβως). επειδη βρηκα και κοντα σε αυτα τα χρηματα την 47sl8000 και εγω θελω βοηθεια. βεβαια ολα αυτα επειδη δεν μπορω να βρω ετοιμοπαραδωτη 46b750 κοντα στα χρηματα που εχω (1300):BDGBGDB55:

Η W5500 εχει καλυτερη εικονα και επιπλεον απεφυγε την SL γιατι υπαρχει και η πληροφορια οτι υπηρχαν προβληματα αξιοπιστιας στην συγκεκριμένη σειρα...
 

dimiko

AVClub Enthusiast
4 February 2010
794
Αθήνα-Γλυφάδα
Τελικά εχθές το απόγευμα παρήγγειλα την Panasonic 50U10 και θα μου έρθει σήμερα ή αύριο…..Έχω αγχωθεί βέβαια για το μέγεθός της αλλά……….μήπως να την ακυρώσω και να πάρω την Sony KDL46W5500???χεχεχε…..όλο το βράδυ μέτραγα αποστάσεις στο σπίτι αλλά ακόμα το άγχος το έχω, την θεωρώ τεράααααααστια!!! Ρε τι πάθαμεεεεεεεεεε….. :BDGBDGB53:
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Εγω παντως εχω την ιδια απο τα 2.8 μετρα και πλεον μου φαινεται κανονικη προς μικρη...

Σε μια εβδομαδα θα εχεις συνηθισει και εσυ...
 

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,134
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
…..όλο το βράδυ μέτραγα αποστάσεις στο σπίτι αλλά ακόμα το άγχος το έχω, την θεωρώ τεράααααααστια!!! Ρε τι πάθαμεεεεεεεεεε….. :BDGBDGB53:

Ολοι το περάσαμε κάποτε αυτό, μην ανησυχείς. Μόλις την πρωτοδείς θα σου φανεί μεγάλη, μετά από λίγες μέρες όμως που θα την συνηθίσεις, θα σου φαίνεται μικρή.
 

dimiko

AVClub Enthusiast
4 February 2010
794
Αθήνα-Γλυφάδα
Εγω παντως εχω την ιδια απο τα 2.8 μετρα και πλεον μου φαινεται κανονικη προς μικρη...

Σε μια εβδομαδα θα εχεις συνηθισει και εσυ...



χεχεχε, όχι και μικρή ρε Yperion......Η αλήθεια είναι οτι και στην 42'' όταν είχε έρθει μου έδειχνε τεράστια αλλά μετά από 2 εβδομάδες έλεγα μήπως ήταν καλύτερα να είχα πάρει 46'' αλλά μακάρι να μην είναι τεράστια στο σαλόνι...:flipout:. Η γυναίκα μου είναι έτοιμη να παίξει :slapface: μαζί μου (την θεωρεί μεγάλη)!!χαχαχαχα. Αν είναι τεράστια βλέπω να αρχίσουν τα :guitarist: στο σπίτι!! :argue: ........
 

dimiko

AVClub Enthusiast
4 February 2010
794
Αθήνα-Γλυφάδα
Εγω παντως εχω την ιδια απο τα 2.8 μετρα και πλεον μου φαινεται κανονικη προς μικρη...

Σε μια εβδομαδα θα εχεις συνηθισει και εσυ...



Να σε ρωτήσω φίλε κάτι άλλο μιας και έχεις την ίδια... Θα πρέπει να προσέχω κάτι στην αρχή γιατί το βλέπω συχνά να το λέτε εδώ μέσα και τι είναι αυτό??? Τώρα που θα έρθει η τηλεόραση, PS3 να μην παίξω από την αρχή??? :grandpa:
 

dimiko

AVClub Enthusiast
4 February 2010
794
Αθήνα-Γλυφάδα
καλοριζικη!! εγω ακομα τπτ!!!!:afro:


Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά, να την δούμε και από κοντά τώρα(πολύ καλή τιμή και χαρακτηριστικά, που να πείς οχι)......δεν διάλεξες ακόμα ε??Καλή επιλογή να έχεις.... :firstprize:
 

sakoulias

Established Member
8 April 2009
107
Να σε ρωτήσω φίλε κάτι άλλο μιας και έχεις την ίδια... Θα πρέπει να προσέχω κάτι στην αρχή γιατί το βλέπω συχνά να το λέτε εδώ μέσα και τι είναι αυτό??? Τώρα που θα έρθει η τηλεόραση, PS3 να μην παίξω από την αρχή??? :grandpa:

Παιρνω το θαρρος να σου απαντησω εγω μπορεις να δεις εδωhttp://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572 στο νημα των κατοχων U10 πληροφοριες για το στρωσιμο οσο για το ps3 απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα (μην το παρεις τις μετροιτις) μεχρι τις 100 ωρες καλυτερα να μην παιζεις καθολου,μετα τις 100 και μεχρι τις 200 μπορεις να αρχιζεις να παιζεις αλλα οχι πολυ και να το ξεπλενεις αν μπορεις μετα για 15 λεπτα με χιονια.«μετα τις 200 μπορεις να παιζεις πιο πολυ αλλα και παλι με προσοχη μεχρι τις 1000 ωρες
 

dimiko

AVClub Enthusiast
4 February 2010
794
Αθήνα-Γλυφάδα
Παιρνω το θαρρος να σου απαντησω εγω μπορεις να δεις εδωhttp://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572 στο νημα των κατοχων U10 πληροφοριες για το στρωσιμο οσο για το ps3 απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα (μην το παρεις τις μετροιτις) μεχρι τις 100 ωρες καλυτερα να μην παιζεις καθολου,μετα τις 100 και μεχρι τις 200 μπορεις να αρχιζεις να παιζεις αλλα οχι πολυ και να το ξεπλενεις αν μπορεις μετα για 15 λεπτα με χιονια.«μετα τις 200 μπορεις να παιζεις πιο πολυ αλλα και παλι με προσοχη μεχρι τις 1000 ωρες


Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες, είναι πολύ χρίσμα αυτά που μου έδειξες….Για το PS3 λες να το αφήσω αρκετά ε?? και εγώ που έλεγα να λιώσω στο PS3 με το που έρθει..:violent-smiley-030:!! χαχαχα…Καλύτερα να λιώσω αργότερα παρά να πάθει τίποτα και να τρέχω….
 

sakoulias

Established Member
8 April 2009
107
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες, είναι πολύ χρίσμα αυτά που μου έδειξες….Για το PS3 λες να το αφήσω αρκετά ε?? και εγώ που έλεγα να λιώσω στο PS3 με το που έρθει..:violent-smiley-030:!! χαχαχα…Καλύτερα να λιώσω αργότερα παρά να πάθει τίποτα και να τρέχω….

Και εγω το ιδιο ειχα σκοπο να κανω (να κατακαω στο ps3)ομως μετα απο αυτα που διαβασα εδω μεσα, να ναι καλα τα παιδια που μας προειδοποιουν ,θα την στρωσω πρωτα.Προσωπικα game θα βαλω μετα απο τις 200 ωρες