ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟ ΠΕΝΤΑΚΑΝΑΛΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ!!!

chrismer

New member
14 November 2007
4
Σας καλημερίζω όλους!
Είμαι νέο μέλος στο forum και αναζητώ απελπισμένα βοήθεια.
Ψάχνω για φθηνό πεντακάναλο ραδιοενισχυτή. Βγήκα στην αγορά μόνος μου αλλά με τρελάνανε. Ο κάθε πωλητής είναι απόλυτος "....θα πάρεις αυτό. Άκουσέ με και δεν θα χάσεις...". Ο καθένας άλλο μοντέλο και μάρκα.
Ο χώρος είναι σαλόνι εντελώς τετράγωνο 5Χ5 μέτρα με την οθόνη (LCD philips pfl9632) στο κέντρο του ενός τοίχου.
Έχω ήδη δύο ηχεία roister silk 100 (παλιό αλλά εμένα μου αρέσει) δεξιά και αριστερά από την οθόνη. Για surround ηχεία θα χρησιμοποιήσω για δοκιμή ένα ζευγάρι δανεικά από έναν φίλο. Το μόνο που ξέρω είναι οτι είναι 80 watt.
Ψάχνω για πεντακάναλο ενισχυτή και subάκι μέχρι 500 και τα δύο χωρίς να με πειράζει αν ο ενισχυτής θα είναι HDMI ή όχι.
Κάποιος από τους πωλητές μου είπε για τον Yamaha RX-V361. Το μόνο που με χάλασε είναι η τιμή του. Μόνο 225 ??? Μήπως κάτι βρωμάει??? Εντάξει δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Να δω μια ταινία σαν άνθρωπος θέλω αλλά μόνο 225 ????
Τελευταία ερώτηση: Χρειάζομαι ντε και καλά κεντρικό ηχείο???
Ευχαριστώ θερμά όποιους μου απαντήσουν. Να ξέρετε οτι θα έχετε βοηθήσει έναν ψιλοάσχετο και θα σας είμαι ευγνόμων.
 

Parasound

New member
15 November 2007
18
Γεια σου φιλε εχω εναν Sony STR DB 930 dolby digital 5.1 32-bit τον οποιον σκεφτομαι να αλλαξω με αλλης κατηγοριας 7.1. Ο ενισχυτης ειναι πολυ καλος για ταινιες και ισως και για την δικη σου χρηση. Θα σου τον δωσω σε λογικη τιμη. Αν σε ενδιαφερει επικοινωνησε μαζι μου ειτε απο δω ειτε στο 6972023864
 

komhst

Banned
23 August 2006
3,243
Νέα Σμύρνη
Οχι τίποτα δεν βρωμάει στον Yamaha. Απλώς η Yamaha είναι μία σοβαρή εταιρία που δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, έχει την τεχνογνωσία να φτιάξει ΟΤΙ θέλει, και τα προϊόντα της φημίζονται για τον καλό λόγο τιμής προς απόδοση.
Είναι απίστευτα καλός ο μικρούλης, τον έχει μια φίλη μου και παίζει πάρα πολύ καλά.

http://www.yamaha-online.de/index.php?lang=e&country=GR&idcat1=1&idcat2=2
 

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
+1!

Και αν θες κατι ΠΙΟ καλό (αρκετά πιο δυνατο σε watt) αλλά και πολες ευκολιες ρυθμισεων και λειτουργιων στα μενου του, απο τον παραπανω Yamaha, κοιτα στις αγγελιες και για τον δικό μου Yamaha RX-V659, με τιμή πάρα πολύ καλή γι αυτά που προσφέρει!:ernaehrung004: