What Dreams May Come

jimdamian

AVClub Enthusiast
17 June 2006
1,296
Κυκλοφορει ξανα στην χωρα μας στις 20 φεβρουαριου απο την ODEON με ηχο dolby digital 5.1 και ελπιζω σε καλη κοπια η ταινια που κερδισε το oscar οπτικων effects το 1999.

Aξιζει να την δειτε. Σας περιμενει μια πανδεσια χρωματων και καλες ερμηνειες απο τους Ρόμπιν Γουίλιαμς, Αναμπέλα Σιόρα, Κούμπα Γκούντιννκ Τζ., Μαξ φον Σίντοφ

what_dreams_may_come.png


Το τέλος είναι μόνο η αρχή...

Η αγάπη του Κρις Νέλσον (Ρόμπιν Γουίλιαμς) για τη γυναίκα του Άνι (Αναμπέλα Σιόρα) ξεπερνάει κάθε όριο και περιορισμό, ώσπου ένα αυτοκινητικό δυστύχημα του στερεί τη ζωή. Η Άνι, συντετριμμένη από το χαμό του συζύγου της αυτοκτονεί και καταλήγει στην κόλαση. Ο Κρις είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει τη γαλήνη του παραδείσου, προκειμένου να την ξανασυναντήσει έστω για μια φορά. Έτσι ξεκινάει μια συγκινητική και μεγαλειώδης αναζήτηση...
 

VersuS

New member
12 February 2007
12
Απάντηση: WHAT DREAMS MAY COME

Εξαιρετική ταινία. Την έχω δει μόνο όταν είχε βγει στους κινηματογράφους και είχα εντυπωσιαστεί από τα εφφέ, τα χρώματα, τη φωτογραφία. Θέλω πολύ να την πάρω και σε DVD. Είναι επίσης πολύ ωραία σαν ιστορία, πολύ δυνατή και τότε ο Williams ήταν ακόμα στα πάνω του.
 
Απάντηση: WHAT DREAMS MAY COME

Θα συμφωνήσω ότι πρόκειται για πολύ καλή ταινία.
Την είχα πετύχει πριν κάτι μήνες (αρκετούς μάλλον) σε κάποια εφημερίδα ή περιοδικό ως δώρο, και φυσικά...την "άρπαξα" χωρίς δεύτερη σκέψη :)

Μια καλή έκδοση όμως, είναι κίνητρο για να την ξαναπάρω
 

Ηλίας Σ.

AVClub Enthusiast
13 October 2006
1,251
Re: WHAT DREAMS MAY COME

Απ' τις πολύ καλές ταινίες με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς σε εντυπωσιακή ερμηνεία. Τα ειδικά εφέ εντυπωσιακά και πολλές σκηνές βασισμένες σε τμήματα διάσημων πινάκων ζωγραφικής! Πανδαισία χρωμάτων και λεπτομερειών που κάνουν ποθητή την τεράστια κινηματογραφική οθόνη ώστε να μην ξεφύγει το παραμικρό.
Συγκινητική και ανθρώπινη αλλά και ιδιαίτερα μεταφυσική. Πολλές οι όμορφες στιγμές και νομίζω ότι δεν ξεφεύγει ούτε στο μελό ούτε στο γλυκανάλατο κρατώντας ισορροπίες όπου πρέπει.
Θα την ξαναδώ τώρα που την ξαναθυμήθηκα!
 

Beavis

AVClub Addicted Member
25 August 2006
2,256
AΘΗΝΑ
Re: WHAT DREAMS MAY COME

Εγω γιατι δεν την εχω βρει στα video club???
ειχα την εντυπωση οτι υπαρχει μονο σε VHS