Xbox και σύνδεση δικτύου Help!!

7 July 2006
169
Έχω 2 Xbox. Ένα του 2003 δικό μου άσπαστο και ένα παλαιότερο κάποιου φίλου που έφυγε Αμερική και το άφησε σε έναν άλλο το οποίο πρέπει να είναι chipαρισμένο. Το δεύτερο, με ενδιαφέρει να του περάσω XBMC αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως όταν το συνδέω στο Router μου, ενώ ανάβει λαμπάκι 100Mb link, στο dashboard δεν βλέπω Network Settings. Ο δε router, δεν το εφανίζει στο ip table. πράγμα που σημαίνει πως είτε δεν επικοινωνεί με το Xbox, ή το Xbox έχει static ip σε διαφορετικό subnet Mask.

Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει;

Ενδέχεται παλαιότερα version Xbox να θέλουν κάποια αναβάθμιση για να δούνε δίκτυο;

Μπορεί αν είναι όντως chipαρισμένο, να έχει καταργηθεί η δυνατότητα δικτύωσης;

Υπάρχει κανένα shortcut key για πρόσβαση σε moded Dashboard?
 
Last edited:
7 July 2006
169
Την απάντηση την έδωσα μόνος:

Έβαλα ένα παιχνίδι με συμβατότητα Live και από το μενού του επέλεξα Xbox Live. Αμέσως ξεκίνησε η αναβάθμιση του Xbox και εμφανίστηκαν τα μενού που έλειπαν.

Μετά και αφού συνδέθηκα, ξεκίνησε νέα αναβάθμιση του Xbox και τώρα έχω και τα δύο αναβαθμισμένα με το τελευταίο λειτουργικό (αν αυτό σημαίνει κάτι).

Η αλήθεια είναι πως αυτό που με ενδιαφέρει, είναι το Xbox Media center (XBMC) 2.0 που κυκλοφόρησε πρόσφατα αλλά απαιτεί σπασμένο xbox για να περαστεί.

Ίδωμεν!
 

george.h

New member
5 August 2006
35
Αθήνα
Nα πω δυο πραγματάκια πάνω σε αυτά που λες μήπως βοηθήσω γενικά
χρήστες XBOX που υπάρχουν στο AVCLUB και δεν γνωρίζουν details.......

Δεν μπορείς να παίξεις online games με το XBOX αν το έχεις τσιπαρει!!
με το που συνδέεται online το τσιπαρισμενο XBOX αυτομάτως γίνετε ban από
την microsoft και δεν μπορεί ποτε ξανά να συνδεθεί!!!!!

ο μονος τρόπος για παίξεις online games με τσιπαρισμενο XBOX είναι όταν
το πάτε για τσιπαρισμα να ζητήσετε να σας βάλουν έναν εξωτερικό μικρό διακόπτη ο οποιος απενεργοποιεί το Hack τσιπάκι , έτσι και μονο έτσι μπορείτε να παίξετε online XBOX Games...

Tο αστείο είναι ότι άμα κάνετε το τσιπ disable έχει σαν
αποτέλεσμα φυσικά το xbox να μην διαβάζει τα αντίγραφα..:( με λίγα λόγια
αν το έχετε τσιπαρι ξεχάστε το ΧΒΟΧ Live.....

τώρα για τα XBOX Media Center η όποιο άλλο dashboard που κυκλοφορεί (εγώ προσωπικά είχα τα XBOX MC αλλα μετά από καιρό κατέληξα στο EVOX που είναι και το καλύτερο πιστεύω) μπορούν να γίνουν install σε οποιοδήποτε xbox που είναι τσιπαρισμενο η διαδικασία μπορεί να γίνει είτε μέσο FTP με το pc , είτε με έτοιμα πακέτα που κυκλοφορούν στο internet και κάνουν αυτοματα install στο xbox το hack dashboard.......

Επίσης μόνο στο τσιπαρισμενο xbox μπορούμε να βάλουμε μεγαλύτερο σκληρό δίσκο...η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη για κάποιον που έχει γνώσεις από PC.

ελπίζω να να βοήθησα...

φιλικά

george.h