YAMAHA YST-SW515 ή KEF C4 sybwoofer

johmil_gr

Established Member
3 December 2009
207
τη γνώμη σας ζητάω και πάλι παιδιά μιας και είμαι σε δίλημα ποιο απο τα 2 sub ειναι προτιμότερο για χρήση σε σύστημα Home cinema (ταινίες) αλλά και μουσική. Να σημειώσω ότι τα υπόλοιπο σύστημα αποτελείται απο τα 5 B&W M1. ευχαριστώ
 

dloger

Senior Member
27 December 2007
549
Αθήνα
Yamaha, η εταιρία έχει αποδείξει ότι ξέρει να φτιάχνει sub. Για την σειρά C της Kef δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια.
 

Nautilus

Established Member
20 March 2007
129
Yamaha φυσικα....εχω και εγω τα M1 αλλα μονο ενα ζευγαρι....φιλε μου το σαμπακι ειναι πραγματικα καλο...εγω το παρακανα και πηρα και αλλο ενα!! Δεν καταλαβαινουν τιποτα τωρα σε ταινιες......ειναι και πολυ μουσικα!!!
 

poisonelf

New member
13 June 2009
29
Φίλε μου μόνο ειδικός δεν είμαι, αλλά επειδή ψάχνω για παρόμοιου οικονομικού επιπέδου sub, ρίξε μία ματιά και στο velodyne impact 12 (ψάξε στο skroutz.gr για να το βρεις Ελλάδα).

Είσαι και σε 12άρι με τα ίδια χρήματα, και έχει διθυραμβικά reviews για την κατηγορία του όπου έχω κοιτάξει σε sites εξωτερικού και σχόλια από χρήστες.

Επίσης μου το συνέστησε ως σημαντικά ανώτερο ο πωλητής (?) από Ωδές, χωρίς όμως να έχω ιδέα αν εκεί υπάρχει κάποιο συμφέρον ή όχι :( .
Προσωπικά έχω καταλήξει στο velodyne, αν και φυσικά το καλύτερο θα ήταν αν μπορείς να τα βρεις να τα ακούσεις όλα δίπλα δίπλα και να διαλέξεις.
 

johmil_gr

Established Member
3 December 2009
207
ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλήμα είναι οτι μένω Ηράκλειο Κρήτη και δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σε "ηχομάγαζα" για να ακουσεις τα ηχεια έτσι όπως τα θες. Θα κοιτάξω όμως περισσότερο για τις προτάσεις σας.Ευχαριχτώ