0 Pat στην Αθηνα !

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
11,819
Ελλαδα
Στις 4 Δεκεμβρίου, έρχεται στο Παλλάς στον κύκλο των Jazz Masters, ο μοναδικός Pat Metheny,
που εκτός από ένα θρύλο της μουσικής, αποτελεί και την πλέον αναγνωρίσιμη μορφή τζαζ κιθαρίστα.
Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία εμφάνισή του στην Ελλάδα
και στο πλαίσιο της πολύ επιτυχημένης σειράς παρουσίασης των Jazz Masters στο Παλλάς,
ο Pat Metheny με το καταπληκτικό τρίο του,
τους Larry Grenadier (κοντραμπάσσο) και Bill Stewart (ντραμς), επιστρέφει για μία και μοναδική συναυλία.

.

το 1989 κατέβηκα στο Λυκαβητό να τον δω με το uno φορτωμένο γιά διακοπές, και αμέσως μετά τη συναυλία έφυγα γιά Αυστρία....
απλά μεγάλωσα το ταξίδι κατά 1000 χιλιόμετρα και μιά μέρα...

Απάντηση: Re: 0 Pat στην Αθηνα !

το 1989 κατέβηκα στο Λυκαβητό να τον δω με το uno φορτωμένο γιά διακοπές, και αμέσως μετά τη συναυλία έφυγα γιά Αυστρία....
απλά μεγάλωσα το ταξίδι κατά 1000 χιλιόμετρα και μιά μέρα...

:music-smiley-005:
αληθεια πως ηταν η συναυλια ?

τωρα που εχεις ποιο μεγαλο αμαξι θα ξαναρθεις ?

αν το δεις από τα γεγονότα....όσο πιό μεγάλο αμάξι έπαιρνα τόσο λιγότερα ταξίδια έκανα....
Αντιστρόφως ανάλογα, απόλυτα.
Τότε να φανταστείς ήταν να φύγω και έφυγα μιά μέρα αργότερα (αφού προηγουμένως έβαλα τον αδερφό μου να βρεί εισητήριο). Αλλά έφυγα όντως φορτωμένος και έτοιμος από Θεσσαλονίκη και πήγα στο Innsbruck μέσω Λυκαβητού...

Η συναυλία ήταν ε-ξαι-ρε-τι-κή...
την έχω ηχογραφημένη και σε κασέτα που μάλλον ακόμα υπάρχει....
είχα βρεί και την παλιοσειρά μου τον Ντενούλη και την είχαμε καταβρει...

Φέτος ....τί να πω.
Το ενδεχόμενο του Πατ θα με εξαναγκάσει να μείνω και Κυριακή ή να φύγω Κυριακή νύχτα ...(ΑΝ κατέβω στην έκθεση και ΑΝ γίνει η έκθεση)....
και ΑΝ όλα αυτά τα αν...μάλλον με κάποιο άλλο μέσο θα έρθω...