007 Μόνο για Συλλέκτες

Re: 007 Μόνο για συλλέκτες

Να επαναλάβω την ερώτησή μου, γνωρίζουμε αν θα βγει και η κάθε ταινία ξεχωριστά προς πώληση; Θα μου πεις, και 20 Ευρώ να έχει η μια, θα δώσεις 400 Ευρώ για όλες την στιγμή που με λιγότερα τις παίρνεις όλες + το βαλιτσάκι, αλλά για κάποιους από εμάς είναι πιο εύκολο να δώσουμε 20 Ευρώ κάθε μήνα για 1 ταινία παρά να σκάσουμε 300 μια κι έξω για να τις πάρουμε όλες μαζί...

Απάντηση: 007 Μόνο για συλλέκτες

Θειο Κωστααααααααααααα, καμμια συλλογη με τα κοριτσια του 007 υπαρχει?????????:music-smiley-005:

Αμέσως

ipanemagirls.jpg

Απάντηση: Re: 007 Μόνο για συλλέκτες

Chris M said:
Να επαναλάβω την ερώτησή μου, γνωρίζουμε αν θα βγει και η κάθε ταινία ξεχωριστά προς πώληση; Θα μου πεις, και 20 Ευρώ να έχει η μια, θα δώσεις 400 Ευρώ για όλες την στιγμή που με λιγότερα τις παίρνεις όλες + το βαλιτσάκι, αλλά για κάποιους από εμάς είναι πιο εύκολο να δώσουμε 20 Ευρώ κάθε μήνα για 1 ταινία παρά να σκάσουμε 300 μια κι έξω για να τις πάρουμε όλες μαζί...

¨όχι δεν πωλούνται ξεχωριστά. Προς το παρόν τουλάχιστόν

Απάντηση: Re: 007 Μόνο για συλλέκτες

Κώστας Ποτακίδης seven said:
¨όχι δεν πωλούνται ξεχωριστά. Προς το παρόν τουλάχιστόν

Για τις κοπέλες ή τα dvd μιλάμε τώρα?

Υ.Γ. Κώστα καλά που ανέβασες φώτο... Γνωστή φάτσα ;)

ρε συ Κωστα δεν μεγενθυνεται ..... σαμποταζ!!!!:flipout::flipout::flipout:

Να προσθέσω κι εγώ ότι έγινα ευτυχής κάτοχος της σούπερ βαλίτσας. Μιας κι έχω μόνο τις 4 τελευταίες ταινίες σε dvd, δεν μου ήρθε και τόσο βαρέως η απόκτηση όλης της συλλογής. Βέβαια εκεί μου θα έρθει, θα είναι η ανακοίνωση της κυκλοφορίας με 21 ταινίες ή ακόμα χειρότερα η κυκλοφορία σε High - Definition.

Μέχρι τότε πάντως θα απολαμβάνω εικόνα και ήχο. Ειδικά στην εικόνα θα θυμούνται κάποια μέλη εκείνο το βράδυ που είχαμε μαζευτεί στο σπίτι του Παναγιώτη Βογιατζάκη πως μας είχαν πέσει τα σαγόνια.....

Υ.Γ. Για όλα φταίει ο Ποτακίδης....χιχιχιχιχιχι

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Να προσθέσω κι εγώ ότι έγινα ευτυχής κάτοχος της σούπερ βαλίτσας. Μιας κι έχω μόνο τις 4 τελευταίες ταινίες σε dvd, δεν μου ήρθε και τόσο βαρέως η απόκτηση όλης της συλλογής. Βέβαια εκεί μου θα έρθει, θα είναι η ανακοίνωση της κυκλοφορίας με 21 ταινίες ή ακόμα χειρότερα η κυκλοφορία σε High - Definition.

Μέχρι τότε πάντως θα απολαμβάνω εικόνα και ήχο. Ειδικά στην εικόνα θα θυμούνται κάποια μέλη εκείνο το βράδυ που είχαμε μαζευτεί στο σπίτι του Παναγιώτη Βογιατζάκη πως μας είχαν πέσει τα σαγόνια.....

Υ.Γ. Για όλα φταίει ο Ποτακίδης....χιχιχιχιχιχι

Εσυ ωρε κλεφτοπουλο δεν ελεγες οτι δεν ειχες πεισθει κλπ κλπ?:violent-smiley-030:
Αξιοπιστοτατος....:flipout: :flipout:

Χλωμό το κόβω :rolleyes:

Βασικά θα σου πρότεινα εάν σ' ενδιαφέρει αυτή η συλλογή, να βρεις κάποιο κατάστημα και να τ' αγοράσεις διότι κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό.

Μια πάρα πολύ καλή συλλογή μου ακούγεται ο πράκτορας που μεγαλωνει μέσα από το πέρασμα των καιρών και αλλάζει από αυτοκίνητα gadgets, γκόμενες, και πρόσωπα!!!!

Το σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά να το αποκτήσω, αλλά από τη μία έχω ήδη όλες τις ταινίες στις παλιές εκδόσεις, και από την άλλη είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα κυκλοφορήσει αντίστοιχη έκδοση (ίσως και καλύτερη) όταν βγεί και η επόμενη ταινία, οπότε...λέω να περιμένω...

Αν κ είμαι οπαδός του 007, τα χρήματα που φαίνονται αρκετά για αυτά που δίνει. Οπότε λέω να το "ρισκάρω" κ να περιμένω για μια επανέκδοση σε υψηλή ανάλυση.

Μιχάλης Κορ. said:
Αν κ είμαι οπαδός του 007, τα χρήματα που φαίνονται αρκετά για αυτά που δίνει. Οπότε λέω να το "ρισκάρω" κ να περιμένω για μια επανέκδοση σε υψηλή ανάλυση.

Ασε μην το μελετάς ακόμα....να το ευχαριστηθούμε και λίγο....