09-09-2014

η China Telecom εβγαλε για preorder to νεο iphone 6 (μαλλον) ....

http://www.189.cn/bj/zthd/yyiphone6/

screen-shot-2014-09-05-at-12-18-24-pm.png

669a288f-fa54-4456-9829-1f67c627c016.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

η China Mobile ειχε κανει το ιδιο τη προηγουμενη βδομαδα, οπου δεχτηκε 33.000 preorders se λιγες ωρες!

Φυσικά και υποστηρίζει κυκλικές οθόνες το Android Wear: http://www.trustedreviews.com/news/full-android-wear-features-detailed-at-google-i-o

Η κάτω μαύρη μπάρα έχει πάνω της τους αισθητήρες για το φως κτλ..

Σε κάθε περίπτωση είμαι περίεργος να δω τι έχει να αντιπροτείνει η Apple..

Η LG έχει και χωρίς μαυρη μπάρα

Δημητρη , ΘΑ υποστηριζει κυκλικες οθονες, οχι ακομα, οχι στις εκδοσεις που φορανε τωρα τα smart watces.
Αν δεις προσεκτικα τα βιντεο του moto 360, θα δεις οτι ta scrollable texts δεν κανουν wrap γυρω απο την οθονη, αλλα απλα κοβονται , σε κυκλικο σχημα (η οθονη αποτελει μια "μασκα" οπως λεμε για τα text.
Στις επομενες version αυτο θα βελτιωθει φυσικα.

α οκ αυτό εννοεουσες δεν υποστιρίζει οθόνες
ενα απλο API είναι αλλα τεσπα,

γενικά τι οθονη λες θα έχει το IWatch
LG ή Samsung ?

Και φυσικά πριν απο πολλου ήταν η Pebble

και πιο νωρίς ο ΚΙΤ

ειδικα όταν απο το κινητό θα θέλει καποιος να συνομηλίσει με το iCar του, ας το θυμάται και αυτό

δε με απασχολει ιδιαιτερα το iwatch (αν βγει τελικα) ... δεν ειμαι πολυ fit τυπος, δεν εχω (ακομα) σοβαρα παθολογικα προβληματα (μονο ορθοπεδικα) και δε φοραω ρολοι πολλα χρονια τωρα!

Δε ξερω φυσικα τι θα γινει αμα το δω και μου "γυαλισει" .... ! :p

δε με απασχολει ιδιαιτερα το iwatch (αν βγει τελικα) ... δεν ειμαι πολυ fit τυπος, δεν εχω (ακομα) σοβαρα παθολογικα προβληματα (μονο ορθοπεδικα) και δε φοραω ρολοι πολλα χρονια τωρα!

Δε ξερω φυσικα τι θα γινει αμα το δω και μου "γυαλισει" .... ! :p

η αλήθεια είναι οτι και εγώ είμαι υπερβολικά περιεργος

ενω απο fitness .... αστα να πάνε

αλλα ενα ρολοι δεν μπορεί να κάνει όσα έκανε ο Ralph Lauren με το κολητό μπλουζάκι του

αρα θα πρέπει να είναι κατι το πρώτα απο όλα χρηστικό

ειμαι κι εγω περιεργος να δω πως θα το πλασαρουν .

Λειπει και ο Steve ρε γαμωτο.... αυτος μπορουσε να μας το "πουλησει" ευκολα !:p

παραγματικα τι να τους κανεις τόσους αλλους ...

πωπω πολλες μερες ακομα μεχρι τις 9 :ADFADF1:

η China Telecom εβγαλε για preorder to νεο iphone 6 (μαλλον) ....

http://www.189.cn/bj/zthd/yyiphone6/

screen-shot-2014-09-05-at-12-18-24-pm.png

669a288f-fa54-4456-9829-1f67c627c016.jpg

η China Mobile ειχε κανει το ιδιο τη προηγουμενη βδομαδα, οπου δεχτηκε 33.000 preorders se λιγες ωρες!

Ζάνη, το σέλω.....

Αν ειναι πάντως αυτό, μου μάλλον θα ναι, κάνανε ωραίο το κόψιμο στα πλάγια. Δεν ειναι τελείως καμπυλο αλλά κάνει ένα ωραίο flat κομμάτι.

Η σημασία στη λεπτομέρεια / design κατα Apple.

Για κανε την αναλογία ppi / διαγώνιου να δούμε τι ανάλυση θα έχει (η τουλάχιστον άρ. pixel)

Η Apple τελειοποίησε και το FullHD , για όλους τους άσχετους και ανίδεους κατασκευαστές είναι 1920x1080 , για την εταιρεία με το μήλο είναι 1704x960. Το μελετούσε χρόνια μεν αλλά τελικά το έφερε εις πέρας άψογα.

προφανως δε ξερεις την Apple .... ayto to kanei (οπως και στα macbook pro retina και στο ιπηονε 5) για να διευκολυνει τη μεταβαση απο τη μια διασταση στην αλλη.
Ειναι 2χ - (3χ ισως για το 5.5) , για να γινεται ευκολα το scaling ακομα και σε εφαρμογες που δεν θα ειναι ειδικα φτιαγμενες για το6 .
Ετσι εκανε παντα , ετσι θακανει και τωρα (και σωστα πρατει).

Βολευει ολους και κανει τη ζωη των devs πιο ευκολη.

Ξέρω γιατί το κάνει , υπάρχει και άρθρο που το εξηγεί εδώ...http://www.dailytech.com/Report+App...ull+HD+with+1704x960+Display/article34909.htm

Εφόσον ξεκίνησε από την περίεργη βασική ανάλυση 568 x 320 δεν γινόταν διαφορετικά. Δυστυχώς τέτοια σχεδιαστικά σφάλματα δεν είναι εύκολο να διορθωθούν.

γιατι ειναι σφαλμα.... γιατι δεν ταιριαζει με τις βασικες αναλυσεις ?
Δεν ειναι τηλεοραση, κινητο ειναι , οτι θες κανεις

Και στο mac το ιδιο εχει κανει και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

ενας απο τους μεγαλυτερους σχεδιαστες και βιομηχανικους designers ενταχθηκε στην ομαδα της Apple.
O Marc Newson , που μαζι με το Jonathan Ive θ αποτελεσουν το πιο ισχυρο σχεδιαστικο διδυμο .

ivenewson.jpg

Aπο ότι φαίνεται είναι κούκλα το 6
Για το iOS 8 δεν το συζητώ καν...τα ''σπάει'' .... Continuity

Ο Νewson θα ασχοληθεί κυρίως με το iWatch;!