09-09-2014

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Άριστα υλικά κατασκευής, λειτουργικό ειδικά μελετημένη για να εκμεταλλεύεται στο μέγιστο το hardware, ευκολία στην χρήση, λίγα εώς κανένα κολληματα κ άπειρες σχεδόν εφαρμογές.
Εγώ έτσι το βλέπω, έτσι αποφάσισα πριν χρόνια να αφήσω πίσω μου τα windows κ να πάω σε Mac OS X, να επιλέξω μετά iPhone για κινητό κ iPad για ταμπλέτα.
Κ όλα συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους, πανεύκολα ακομα κ απο ένα παιδί.
;)
Το πρόβλημα των apple ειναι οτι δουλεύουν αρμονικά μονο μεταξύ τους. Εισαι ή δεν εισαι συνολικά στο οικοσύστημα της. Κάτοχος ipad .
Και απο την άλλη πρεπει να πούμε για την ελλιπή υποστήριξη service στην Ελλάδα (ακόμη τρέχει η αδερφή μου με το Mac και την εχει σώσει η επέκταση εγγύησης αλλιώς το κόστος επισκευής θα κόστιζε όσο καινούριο) και φυσικά την πολιτική του αγόρασε νέο idevice αν πάθει κατι μετά απο το doa δεν σου κάνουν αντικατάσταση με νεα συσκευή , αλλα refurbished . Δηλαδή παίρνεις την συσκευή αλλού που είχε δωθεί πίσω για κάποιο ελάττωμα και το επισκευάσαν και μετά την ίδια μοίρα θα εχει και ο επόμενος πελάτης με το δικό σου. Ούτε στα χειρότερα σκρουτζομαγαζα τέτοια.
φυσικα στην Αμερική επιτόπου σου δίνουν νεα, λλα δεν είμαστε Αμερική και δεν υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη apple stores.

ειναι γεγονος, οτι η εμπειρια χρησης ειναι διαφορετικη αν εχεις mac-iphone-ipad απο το να εχεις pc-iphone-ipad. (ισχυει φυσικα και το ιδιο αν εχεις mac-android κινητο)

Ομως, τελευταια ,αν θες και χρησιμοποιεις icloud, δεν χρειαζεσαι itunes για να το ενεργοποιησεις-χρησιμοποιησεις .
Εγω τουλαχιστον, εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω τον mac για iphone-ipad.
Παιρνω το backup απο το icloud, που περιεχει τα παντα, ενεργοποιειται αυτοματα και δεν εμπλεκεται καθολου ο υπολογιστης.

Τι έγινε, ντρέπονται να γράψουν τετραψήφιο νούμερο μην τυχόν και υπάρξει κοινωνική κατακραυγή ; :flipout:

Πάντως το 64Gb το 5s που το είχαν 980 ευρώ είναι ΚΛΟΠΗ σε σχέση με το 5.5" με 128Gb

Το περίμενα 1000φεύγα....

ανέκαθεν στην Ευρώπη υπάρχει θέμα τιμολόγησης των iphone σε σχέση με την αξία ενός υπολογιστή mac διότι στις πολιτείες η τιμή iPhone δεν τους φαίνεται λόγο των προγραμμάτων των εταιρειών
πάντως η απόκτηση ενός τηλεφώνου για μένα είναι οριακά το 700 για το iPhone πάντα
προτιμώ να αγοράσω μια οθόνη ή ένα retina παρά να πάρω 5.5''τηλέφωνο όταν με λιγότερα χρήματα έχω το ipad

Στην Κίνα πάντως ειναι ακομη πιο ακριβά.
Την προ περασμένη εβδομαδα που ρώτησα, το 5s έκανε κοντα στα 750...

Εμενα παντως σε αυτά τα νηματα δεν με ενοχλεί τοσο ο Γιαννης και ο Τακης (οκ, ο 2ος με τρελαίνει αλλά μαθαίνω έχει καλα πουκαμισάκια) οσο ο Ντινος....

Ενουφ ιζ Ενουφ! Ας τον μπαναρει καποιος (για 354η φορα).

Από τις 4 το πρωί το site της apple στη Γερμανία έπεσε. Στις 7 το πρωί ανέβηκε ξανά, με ελάχιστο πλέον χρόνο αναμονής για τις απλές εκδόσεις τις 10 μέρες και για τις 64gb αναμονή 3-4 εβδομάδες. Πέρασα από το κατάστημα και είχε σίγουρα 20 άτομα να περιμένουν στην ουρά..

Απάντηση: Re: 09-09-2014

Εμενα παντως σε αυτά τα νηματα δεν με ενοχλεί τοσο ο Γιαννης και ο Τακης (οκ, ο 2ος με τρελαίνει αλλά μαθαίνω έχει καλα πουκαμισάκια) οσο ο Ντινος....

Ενουφ ιζ Ενουφ! Ας τον μπαναρει καποιος (για 354η φορα).

Εν τω μεταξύ είναι και διπλωμάτης. Ότι και να πάρει στο τέλος δεν θα μπορούμε να του την πούμε :p

Εγώ θα έλεγα να υπάρξει ηρεμία !
Προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν επιτρέπονται.
Τα νήματα της Apple όταν παρουσιάζονται νέα προϊόντα της, γίνονται σχεδόν πάντα έτσι.
Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, αλλά είναι στοιχείο του ανθρώπου να προσπαθεί να πείσει τον απέναντί του για το δίκιο της επιλογής του ή/και για το δίκιο της σκέψης του.
.

Ε μα δεν είναι τυχαίο ότι μόνο το θέματα της Αππλ γίνονται μπάχαλο.

Αν βγάλει αύριο η Samsung, η LG, η Sony κ.ο.κ μια μπούρδα κινητό θα γράψουμε από κάτω ότι είναι μπούρδα, μπορεί να τρολλάρουμε κιόλας λίγο αμα λάχει, και αυτό. Αν βγάλει η Αππλ μια μπούρδα (καλή ώρα), θα γράψουμε οι περισσότεροι ότι είναι μπούρδα, και μετά θα αρχίσουν οι φίλοι της Αππλ να προσπαθήσουν να μας πείσουν όχι απλα ότι δεν είναι μπούρδα, αλλά ότι ικανοποίησε τις προσδοκίες και είναι εξαιρετικό.

Ε είναι λογικό λοιπόν, στις περισσότερες κουβέντες να μη μπορεί να γίνει πολιτισμένη νορμάλ συζήτηση γιατί δεν υπάρχει ούτε μισό σημείο επαφής :ADFAD2::Banane0::ADFADF1::2thumb22sup:

Βεβαίως τις αγαπάμε αυτές τις συζητήσεις γιατί είναι όλα τα λεφτά, απλά συνήθως τελικά παίρνουν τροπή που δεν έχει μεγάλη σχέση με ενημερωτικό τεχνολογικό φόρουμ.... αλλά εδώ που τα λέμε το iPhone 6 επίσης δεν έχει θέση σε τεχνολογικό φόρουμ των τελών του 2014 (oops, I did it again :ernaehrung004: )

Last edited:
οποτε το ξεχναμε ?

Από τις 4 το πρωί το site της apple στη Γερμανία έπεσε. Στις 7 το πρωί ανέβηκε ξανά, με ελάχιστο πλέον χρόνο αναμονής για τις απλές εκδόσεις τις 10 μέρες και για τις 64gb αναμονή 3-4 εβδομάδες. Πέρασα από το κατάστημα και είχε σίγουρα 20 άτομα να περιμένουν στην ουρά..

Όχι Γιάννη, θα πάω Παρασκευή 19 του μήνα το πρωί στο κατάστημα, αν θέλεις στείλε μου το κινητό σου με pm να σε πάρω ένα τηλ την ίδια μέρα να σου πω τι υπάρχει διαθέσιμο.

Αν βγάλει αύριο η Samsung, η LG, η Sony κ.ο.κ μια μπούρδα κινητό θα γράψουμε από κάτω ότι είναι μπούρδα, μπορεί να τρολλάρουμε κιόλας λίγο αμα λάχει, και αυτό. Αν βγάλει η Αππλ μια μπούρδα (καλή ώρα), θα γράψουμε οι περισσότεροι ότι είναι μπούρδα, και μετά θα αρχίσουν οι φίλοι της Αππλ να προσπαθήσουν να μας πείσουν όχι απλα ότι δεν είναι μπούρδα, αλλά ότι ικανοποίησε τις προσδοκίες και είναι εξαιρετικό.

Δεν λες που την γλίτωσες? Και εσύ έτσι θα ήσουν εγκλωβισμένος στο "οικοσύστημα" και θα έκανες το άσπρο μαύρο και θα δικαιολογούσες τα αδικαιολόγητα.