09-09-2014

Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

Οι apple-ακηδες ειναι σε στρατοπεδο.

Οι λοιποι δεν.

το ότι παίρνουν τις αναβαθμίσεις όλα τα ''πρόβατα'' ''iFans'' κλπ προσωνυμία σε σχέση με το android που πρέπει να έχεις Nexus δεν μετράει στις πωλήσεις;
κορόιδα είναι τα παράθυρα και τα βατόμουρα που έχουν επιλέξει το ''μάντρωμα'' στον Ελεύθερο πλανήτη και οι μόνοι που κάνουν αντίσταση είναι οι κάτοχοι android με custom roms ήμαρτον που λέει και ο φαφούτης ας αγοράσει ο καθένας ότι θέλει να σχολιάσει ότι θέλει αλλά αυτά τα iFan και ι......... καταντάνε κουράστηκά

Πάντως να ξεκαθαρίσει κάτι... όποιος αγοράζει Samsung ή Google για να το παίξει "αναρχικός" επειδή φοβάται την παντοκρατορία της Apple, θα πρέπει να ξέρει ότι αμφότερες εταιρίες πλέον βρίσκονται στα ίδια επίπεδα "take over the world" με την Apple. Αν δεν κάνω λάθος η Samsung πλέον κατέχει πρακτικώς ολόκληρη τη Ν. Κορέα (ενώ πρακτικώς της ανήκει και η LG). Όσο για τη Google, ξέρουμε όλοι περί τίνος πρόκειται.

...οπότε, επειδή (όχι εδώ απαραίτητα), ακούω πολύ συχνά πολιτικές προεκτάσεις στην αποχή από Apple, μη γελιόμαστε.

Και οι 3 (εταιρίες) έχουν ως μοναδικό γνώμονα το κέρδος, και έτσι πορεύονται. Η μόνη διαφορά είναι ότι Samsung και Google αναγκάζονται να εξελίσσονται, ενώ η Apple δε χρειάζεται να εξελίσσεται αφού έχει φανατικό κοινό που θα αγοράσει σε κάθε περίπτωση. Και αυτό βεβαίως και είναι μαρκετινίστικη μαγκιά της apple ,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μου αρέσει.

γιατί είπε κανείς ότι δεν είναι εταιρείες με σκοπό το κέρδος
ο καθένας διαλέγει τι θέλει και τον βολεύει στη χρήση
:grinning-smiley-043

Μην είστε τόσο απόλυτοι όμως με το ποιός ανακάλυψε τι γιατί πολλές φορές συμβαίνει άλλος να "ανακαλύπτει" και να μην έχει καν καταλάβει τι "ανακάλυψε" κι άλλος να το περνάει στην ευρεία κατανάλωση και στον πολύ κόσμο.
Το video δεν το ανακάλυψαν οι Γιαπωνέζοι αλλά αν δεν ήταν αυτοί ίσως να μην έμπαιναν ποτέ στα σπίτια μας και να ήταν ακόμα σαν ντιβανοκασέλες. Αν δεν ήταν ο Akio Morita, συνιδρητής της SONY, να συλλάβει την ιδέα του Walkman ίσως ακόμα γυρνάγαμε με τα κασετόφωνα στον ώμο.
Η Apple σίγουρα δεν ανακάλυψε το mouse αλλά αν δεν ήταν ο Jobs τόσο ανήσυχο και εφευρετικό μυαλό, (θαυμαστής του Morita γαρ που του είχε χαρίσει κι ένα walkman πριν βγεί στην παραγωγή), ίσως ακόμα ηταν με 6 καλώδια και 15 κουμπιά.
Ο καθένας μας έχει τις προτιμήσεις του αλλά και να τα μηδενίζουμε όλα μου φαίνεται κάπως...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

το ότι παίρνουν τις αναβαθμίσεις όλα τα ''πρόβατα'' ''iFans'' κλπ προσωνυμία σε σχέση με το android που πρέπει να έχεις Nexus δεν μετράει στις πωλήσεις;
κορόιδα είναι τα παράθυρα και τα βατόμουρα που έχουν επιλέξει το ''μάντρωμα'' στον Ελεύθερο πλανήτη και οι μόνοι που κάνουν αντίσταση είναι οι κάτοχοι android με custom roms ήμαρτον που λέει και ο φαφούτης ας αγοράσει ο καθένας ότι θέλει να σχολιάσει ότι θέλει αλλά αυτά τα iFan και ι......... καταντάνε κουράστηκά

Αυτό δεν συμβαίνει σε συσκευές παραπλήσιας τιμής με το iphone.
Πλέον δεν θα συμβαίνει και με οικονομικότερες.

Μια ακόμα διαφορα του Iphone 6 σε σχέση με το 5s: Πλέον το facetime θα λειτουργεί με πρωτόκολλο H265 με hardware acceleration, οποτε θα χρειάζεται το μισό bandwidth για την ιδια ποιότητα εικόνας σε σχέση με το 5s, αρα πολύ καλύτερη εικόνα σε δίκτυα 3g/4g

http://www.phonearena.com/news/New-...th-for-FaceTime-thanks-to-H.265-codec_id60665

Μια ερωτηση στους γνωστες:

Αν το παρω απο αμερικη (unlocked), "παιζει" κανονικα εδω ??

εγω σε μια βολτα στα μαγαζια, μου ειπαν για Νοεμβριο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν ξερουμε ακομα σιγουρα ...

Μια ερωτηση στους γνωστες:

Αν το παρω απο αμερικη (unlocked), "παιζει" κανονικα εδω ??

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Δεν νομίζω να έχουν βγει ακόμη για Ελλάδα.
Μπορεί να παίζει αλλά εγώ δεν θα το ρίσκαρα. Πιθανότατα να μην το ρισκάρουν και οι υπάλληλοι να σου πουv ότι παίζει, βάσει του link.

http://www.apple.com/iphone/LTE/

mαλακιa, με βλεπω με G3 βρε γαμωτ