09-09-2014

Απάντηση: Re: 09-09-2014

Kανονικα, ο "σωστος Αμερικανος" καταναλωτης, κανει μια μηνυσαρα να, του δινουν καινουργιο κι εκπτωση για τα επομενα 10 μοντελα , κι αλλαζει κι ολο το "boxing mentality" της εταιριας.

ΥΓ
Εκτος αν γραφει στο κουτι "Unbox with care" :flipout::flipout:

Ο συγκεκριμένος είναι Αυστραλός από το Περθ... :afro:

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Ειναι αληθινο;
Πολύ τσιπικη συσκευασια μου κάνει για ένα τοσο ακριβο κινητο

Δεν θα το έλεγα τσίπικο. Κλασική συσκευασία Iphone είναι, απλά όλο άσπρο με ανάγλυφο το iphone από πάνω και αρκετά μεγαλύτερη από αυτή του 5s.

IMG_20140919_124413.jpgView attachment 106694

Attachments

• IMG_20140919_124403.jpg
    IMG_20140919_124403.jpg
    49.8 KB · Views: 94
Last edited:
αφου δε βρηκα iphone 6 πουθενα :furious3:
Σε 2 ηπειρους εψαχνα (Αμερικη - Αγγλια - Γερμανια) και κανεις δε καταφερε να βρει τιποτα!!!

ΥΓ... να ευχαριστησω δημοσιως και τους Βασιλη - Γιαννη απο το φορουμ που προσφερθηκαν να ψαξουν , και το θειο μου στο Αμερικα !) :p

Απάντηση: Re: 09-09-2014

αφου δε βρηκα iphone 6 πουθενα :furious3:
Σε 2 ηπειρους εψαχνα (Αμερικη - Αγγλια - Γερμανια) και κανεις δε καταφερε να βρει τιποτα!!!

ΥΓ... να ευχαριστησω δημοσιως και τους Βασιλη - Γιαννη απο το φορουμ που προσφερθηκαν να ψαξουν , και το θειο μου στο Αμερικα !) :p

ξεχασες να ευχαριστησεις το Θεο και τους γονεις σου,τον σκηνοθετη σου και τους παραγωγους...:earmuffs:

μου εφερε ενας φιλος απο Αμερικη σημερα το 6αρι αλλα δεν το θελω θα το ανεβασω σε λιγο στις αγγελιες

τωρα μας τα λες αυτα !!!!!????
Τωρα που πηρα G3 ?:ernaehrung004:

Yparxoyn αλλα κομματια ?

Μεγειες
Απο που τελικα ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μου εφερε ενας φιλος απο Αμερικη σημερα το 6αρι αλλα δεν το θελω θα το ανεβασω σε λιγο στις αγγελιες

ουτε μια στο μυριο δεν σου εφερε ;-)

το ανταλλασεις με G3 ? :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ξεχασες να ευχαριστησεις το Θεο και τους γονεις σου,τον σκηνοθετη σου και τους παραγωγους...:earmuffs:

Kαι τη γυναικα μου που με ανεχεται ! :p

To G3 Aπο σκρουτζομαγαζο, μαυρο και μια θηκη original Quick Circle... να το ανοιξω τωρα ή να περιμενω μηπως κανα καλο παιδι μου φερει το iphone 6 ? :p