δεν ειπαμε οτι φταινε μονο οι ξανθιες... αλλα οι κωδικοι βρεθηκαν γιατι ηταν ευκολοι, μερικες δοκιμες απο τα γνωστα site και τσουπ !
Το bug επισης υπηρχε για μικρο χρονικο διαστημα και δεν εγιναν ολες οι "επιθεσεις" σ εκεινο το χρονικο διαστημα.
Αν ειδες τα αρχεια, εγω τα ειδα (για εκπαιδευτικους" λογους) , μερικα εχουν αλλη ημερομηνια καταγραφης, αλλο ονομα απο αυτο που χρησιμοποιει το iphone για την αριθμιση-ονοματολογια κλπ.
Δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα απο που εχουν προερθει ολες οι φωτο-βιντεο. Πολλοι αναφερουν οτι ειναι και απο αλλα κινητα, υπολογιστες , email , μυνηματα klp
Mερικες επισης ειναι fake.
επισης, η παραπνω απαιτηση για ισχυρο κωδικο δεν ειναι εξ αρχης.... εγω πχ ειχα μεχρι προτεινος πολυ απλο κωδικο και φυσικα τον αλλαξα για λογους ασφαλειας.
Οι "απαιτησεις" αυτες δεν υπηρχαν παντα.
Kαι τελος ρε Δημητρη ολοι ξερουμε γιατι γινεται τοσο ντορος καθε φορα....
Αν κανατε και καναμε ετσι για καθε "attack" , θα ειχαμε γεμισει τ site με αυτα.
Οπως ανεφερα και πριν, μονο φετος , εχω ανγκαστει ν αλλαξω κωδικους 2-3 φορες σε ολα σχεδον τα online services , google, vimeo, paypal, dropbox , sony psn κλπ
Δεν ειδα ποτε να ειπατε κατι γι αυτα (που ηταν πολυ πιο σοβαρα φυσικα απο τις "τσοντες" των σταρλετισκων!
Κι εκει δεν ειχαμε guessing game( μεσω brute force) αλλα καθαρη υποκλοπη στοιχειων απο προσβαση στους κεντρικους σερβερ....
Ας αφησουμε λοιπον την υποκρισια .
Mερικα απο τα password poy υπαρχουν και σε "καταλογους" ...