09-09-2014

Απάντηση: Re: 09-09-2014

to hawai ascend p7 το εχω δοκιμασει για λιγο , το εχει ο κουμπαρος μου, που βαρεθηκε το S4, καλη κατασκευη, ωραιο κινητο.

Όπως λέμε Hawaii 5-0... :afro:

Τα περισσοτερα android τα εχω κρατησει για 1-2 μηνες, υπερακετα για να ξερω τι παιζει.
Σαφως και εχουν "προοδευσει" , αλλα σε τομεις που μ ενδιαφερουν , οχι τοσο.

Περιμενω και to L για να δω τι ψαρια πιανουν.

Εμένα μου κάνει εντύπωση πως μπορείς και τα καταφέρνεις χωρίς iphone τόσο διάστημα! :bigcry:

ο πρωτος ερωτας δε ξεχνιεται ποτε ! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όπως λέμε Hawaii 5-0... :afro:

Εμένα μου κάνει εντύπωση πως μπορείς και τα καταφέρνεις χωρίς iphone τόσο διάστημα! :bigcry:

Εχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ... υπομονη ! :p

το διαβασα, πολυ ενδιαφερον.... κι επιβεβαιωνει αυτο που λεμε.
Μπορει η apple να μη τα κανει ολα πρωτη, αλλα τα κανει σωστα! (καποιες φορες τουλαχιστον) :p

Μπορει η apple να μη τα κανει ολα πρωτη, αλλα τα κανει σωστα! (καποιες φορες τουλαχιστον) :p

Και μετα λες οτι οι αντι-απλακιδες αρχιζουν τα flames :flipout:

Δε σε πιάνω, Τι εννοείς η apple τα κάνει σωστά ?

Τι λάθος έκαναν οι άλλοι που δεν έκανε η apple ?

Κάθε νέα γενιά και καλύτερη! Το τονίζω μόνιμα όπου βλέπουμε αντίστοιχη πρόοδο.

Ενώ όπως τα λές είναι σαν να μην έκανε τίποτα η sony και οι άλλοι, και μόνο η apple κάνει σωστά

Τεσπα, Θα βρεις και σχετικά διδακτορικά, στα οποία ως συνήθως προσπαθώ να δώσω κάνα credit, και να διαβάσω μπας και ξεστραβωθώ, αλλά και αυτοί προφανώς δεν τα έκαναν σωστά

Δεν συζητάμε για κάποια παρθενογένεση, για ακόμα μια φορά.

Μάλιστα βασισμένος στα παραπάνω υποθέτω κάτι μπορούμε να προβλέψουμε για το πώς θα κινηθεί η αγορά γενικότερα.

Τασο, περιμενα οτι εσυ τουλαχιστον θα με καταλαβεις...

Το κειμενο τα λεει ξεκαθαρα... και η samy εχει παρομοια τεχνικη εστιασης, αισθητηρα , αλλα το ιπηονε 6 exei καλυτερη εικονα.
Με το δικο της software kai DSP εικονας ενσωματομενο στον Α8 , καταφερνει και βγαζει καθαροτερη εικονα, ειδικα στα βραδυνα και εστιαζει καλυτερα και γρηγοροτερα.
Επισης, δεν επεσε στη παγιδα των Mp και επεμενε (σωστα) σε μεγαλυτερα pixel (1.5m vs 1.12 νομιζω) και το στοιχημα κερδιθηκε.

Τελος καταφερε και χωρεσε OIS που ακομα και το πιο "χοντρο" S5 δεν εχει.

Δεν ειναι μονο θεμα αισθητηρα , αλλα και software , που οι αλλοι απλα το εχουν σε δευτερη μοιρα.... οπως τις περισσοτερες φορες.

Πιο απλο δε γινεται...

Last edited:
Στο FBI δεν αρέσει η κρυπτογράφηση
Αλλά αυτό είναι γνωστό

http://www.huffingtonpost.com/2014/09/25/james-comey-apple-encryption_n_5882874.html?1411669448

Τώρα πια την έχουν πατήσει σα τον βοσκό που όλο φώναζε λύκος λύκος
Δεν συγκινούν τον κόσμο σήμερα πια – όσο περίεργο και να να είναι – τα πιθανά εγκλήματα
Καθώς τόσα χρόνια πια, μάθαμε, ότι οι Υπηρεσίες θέλουν πρόσβαση στα πάντα για πάντα τα πάντα ΩΩΩΩΩ πάντα

Τασο, περιμενα οτι εσυ τουλαχιστον θα με καταλαβεις...

Το κειμενο τα λεει ξεκαθαρα... και η samy εχει παρομοια τεχνικη εστιασης, αισθητηρα , αλλα το ιπηονε 6 exei καλυτερη εικονα.
Με το δικο της software kai DSP εικονας ενσωματομενο στον Α8 , καταφερνει και βγαζει καθαροτερη εικονα, ειδικα στα βραδυνα και εστιαζει καλυτερα και γρηγοροτερα.
Επισης, δεν επεσε στη παγιδα των Mp και επεμενε (σωστα) σε μεγαλυτερα pixel (1.5m vs 1.12 νομιζω) και το στοιχημα κερδηθηκε.

Τελος καταφερε και χωρεσε OIS που ακομα και το πιο "χοντρο" S5 δεν εχει.

Πιο απλο δε γινεται...

Σήμερα τα έκανε αυτά, Όχι πριν μήνες
Δεν είναι άλματα τεχνολογίας
Είναι βήματα όμως σε σωστή κατεύθυνση
Μην σου φανεί παράξενο το ότι του χρόνου όλοι θα έχουν καλύτερες λύσεις
Μπράβο για οτι μας έδειξαν ως σήμερα, και μπράβο από εμένα τουλάχιστο και τους υπόλοιπους λ.χ. sony , και σε όποιους πρωτόβαλαν OIS, Και στο 3axis της NOKIA που πραγματικά δεν ξέρω εάν θα ξαναδούμε μετά την MS.
Που δε ξέρω γιατί αλλά δυσκολεύεσαι να πείς κάνα μπράβο στους άλλους…

αυτα Τασο σχεδιαστηκαν εδω κι ενα χρονο... δε φανταζομαι να πιστευεις οτι τα προσθεσαν τη τελευταια στιγμη!
Οι αποφασεις για τοσο σημαντικα πραγματα παιρνονται καιρο πριν.

ΚΑι φυσικα δινω credit στη sony (αλλωστε εχω Sony φωτογραφικες τα τελευταια 5 χρονια !) .... διαβαζε με και λιγο στο τμημα Φωτογραφιας-Εξοπλισμος :p
Θα εκπλαγεις ποσες μηχανες εχω δοκιμασει, απο πολλες εταιρειες (Canon - Sony - Panasonic - Olympus klp) !

Για τις sony-panasonic αλλωστε εδωσα και ολο μου το συστημα Canon !

αυτα Τασο σχεδιαστηκαν εδω κι ενα χρονο... δε φανταζομαι να πιστευεις οτι τα προσθεσαν τη τελευταια στιγμη!

ΚΑι φυσικα δινω credit στη sony (αλλωστε εχω Sony φωτογραφικες τα τελευταια 5 χρονια !) .... διαβαζε με και λιγο στο τμημα Φωτογραφιας-Εξοπλισμος :p
Θα εκπλαγεις ποσες μηχανες εχω δοκιμασει, απο πολλες εταιρειες (Canon - Sony - Panasonic - Olympus klp) !

Για τις sony-panasonic αλλωστε εδωσα και ολο μου το συστημα Canon !

Μη μας το παιζεις ανωτερος / αντικειμενικός.
Αυτα τα λες απλά επειδή δεν υπάρχει apple φωτογραφική :p

Γιατί οι άλλοι σχεδιάζουν δυο λεπτά πριν την παραγωγή ?
Όλοι έχουν μακροχρόνια roadmaps .

Στα φωτογραφικά δε σας διαβάζω πολύ,
Οπότε χειροκροτώ
Το πρώτο σου *εδώ* μπράβο και για ενα τρίτο λ.χ. sony

Εντωμεταξύ, το roadmap της sony δεν ξέρω τι έχει μέχρι του χρόνου,
Υποθέτω απλά μια μικρή εξέλιξη του RS, γιατί όντως φαίνεται το RS να ήταν μεγάλο βήμα κατασκευαστικά.

Eιπαμε , δεν ειμαι αντικειμενικος... ειμαι ειλικρινης! :p

Mακαρι να εβγαζε και μια φωτογραφικη , σαν κι αυτη που σχεδιασε ο Johnny

http://petapixel.com/2013/11/24/one-kind-jony-ive-red-leica-m-sells-whopping-1-8m-charity-auction/

leicaauction1.jpg

Μη μας το παιζεις ανωτερος / αντικειμενικός.
Αυτα τα λες απλά επειδή δεν υπάρχει apple φωτογραφική :p

Ειναι ειλικρινης ...οπαδος ο Γιαννης.

Μην μου τον πειραζετε, γιατι θα τραβηξετε περισσοτερα απο οτι τραβαμε εμεις στα φωτογραφικα με τις nexus :flipout:

Εχει 2 ερωτες μεγαλους τι να κανουμε :D

Δεν σου φτανουμε ολοι εμεις θες κι αλλους να κανεις να πεσουν στα πατωματα ? :ernaehrung004:

Τα περισσοτερα android τα εχω κρατησει για 1-2 μηνες
Αν ισχυε αυτό και υπολογίσουμε ποσα Android ισχυρίζεσαι ότι εχεις δοκιμάσει, θα πρεπε να χεις μεινει κανα δυο χρονια χωρις iPhone...

Αν ισχυε το παραπανω, θα μας εγραφες τωρα από το free WiFi που χει βαλει ο Σαμαρας στο Δρομοκαιτειο :p

Tσου ρε ... Συριε ! :p

HTC one M7, HTC ONE , MOTO G , SONY XPERIA Z2 , Pipo S1 pro, NExus 7 kai Nexus 7 HD, Vodafone TAB 8' ,Acer iconia W510, και 2-3 ακομα noname tablet ...
Eχω κανει επισης τοσα σε αυτα που εσυ σε S4 ουτε σου εχει περασει απο το μυαλο ... Root και unlock σε ολα σχεδον (σε HTC ειδικα ειναι αρκετα δυσκολο) , Αλλαγη launcher, allagh compiler απο devlink se art κλπ .....

Δε βαζω φυσικα το LG G3 ,που ηρθε κι εφυγε γρηγορα λογω συμπτωσεων (αλλα προλαβα να βγαλω πολλες φωτο και βιντεο - αυτο που μ ενδιεφερε βασικα ) και να δω την οθονη του.

Εχω επισης δοκιμασει (για πολυ λιγοτερο διαστημa) , galaxy s3-s4 , hawei P7 , χωρις ομως να εχω σαφη αποψη γι αυτα.

Ολες οι συσκευες android και win mobile δεν ηταν κινητα , οπως ειδες ειναι και αρκετα tablet , γι αυτο και "βγαινουν" τα νουμερα....

Οταν ξερεις τι ψαχνεις επισης, δε χρειαζεσαι πολυ καιρο για να δεις που υπερτερει μια συσκευη και που οχι.

Last edited:
Tσου ρε ... Συριε ! :p

HTC one M7, HTC ONE , MOTO G , SONY XPERIA Z2 , Pipo S1 pro, NExus 7 kai Nexus 7 HD, Vodafone TAB 8' ,Acer iconia W510, και 2-3 ακομα noname tablet ...
Eχω κανει επισης τοσα σε αυτα που εσυ σε S4 ουτε σου εχει περασει απο το μυαλο ... Root και unlock σε ολα σχεδον (σε HTC ειδικα ειναι αρκετα δυσκολο) , Αλλαγη launcher, allagh compiler απο devlink se art κλπ .....

Δε βαζω φυσικα το LG G3 ,που ηρθε κι εφυγε γρηγορα λογω συμπτωσεων (αλλα προλαβα να βγαλω πολλες φωτο και βιντεο - αυτο που μ ενδιεφερε βασικα ) και να δω την οθονη του.

Ολες οι συσκευες android και win mobile δεν ηταν κινητα , οπως ειδες ειναι και αρκετα tablet , γι αυτο και "βγαινουν" τα νουμερα....

Οταν ξερεις τι ψαχνεις επισης, δε χρειαζεσαι πολυ καιρο για να δεις που υπερτερει μια συσκευη και που οχι.

Πιρουετα και περασμα απο φλεγομενους δισκους και προσγειωση σε αναποδο σκαμπο εχεις κανει ??

Τον Συριο τον εχω δει, γι' αυτο και ρωτω