09-09-2014

Απάντηση: Re: 09-09-2014

Αν αφαιρουσε κατι απο τη ταχυτητα , αξιοπιστια, σταθεροτητα... ναι θα με χαλαγε.

Είδες όμως, δεν έχεις τη δυνατότητα να το εξακριβώσεις, έτσι απαντάς με 'αν'.

Παρεμπιπτόντως, δεν έχω διαφορετική άποψη για τις αντίστοιχες συσκευές της Microsoft, της Google, ή άλλων παρόμοιων...

Προφανως το κανει.... αυτο ειναι βεβαιο , στο ειπε αλλωστε και ο Τακης.
Εχω Android συκευες, κινητα και tablet και μονο μπελας ειναι για μενα η sd. Ειναι βεβαια ευκολια να προσθετεις χωρητικοτητα δισκου, αλλα εχει κι αυτο τα τερτιπια του.
Οποτε προτιμω την ευκολια μου.

Προφανως το κανει.... αυτο ειναι βεβαιο , στο ειπε αλλωστε και ο Τακης.
Εχω Android συκευες, κινητα και tablet και μονο μπελας ειναι για μενα η sd. Ειναι βεβαια ευκολια να προσθετεις χωρητικοτητα δισκου, αλλα εχει κι αυτο τα τερτιπια του.
Οποτε προτιμω την ευκολια μου.

Και συ δυσκολεύεσαι , οκ πάω πάσο

Τι να πω, όλοι cloud και μόνο cloud

:D

εχω ολη μου τη μουσικη στο ipod classic 160 gb (αν θελω αμμεση προσβαση χωρις ιντερνετ) και στο icloud , οπως και τις φωτο (και στο flickr 1TB ).

Δεν αποτελεσε ποτε προβλημα η ελλειψη sd card.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 09-09-2014

Αν θυμάμαι καλα, η apple εχει δικά της server farms. Αλλα ακόμα και αν νοικιάζει χώρο, αυτο δεν σημαίνει πως ο ενοικιαστής εχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που μαζεύει η apple.

Φάρμες έχει άλλα όχι αρκετές, για αυτό και νοικιάζει από τους μεγαλύτερους σε υποδομές. *
Δε νοικιάζει από όσο ξέρουμε στην amazon λόγο των μεταξύ τους προβλημάτων ‛επικοινωνίας’
Άλλωστε όλοι αυτοί οι μεγάλοι τη μια στιγμή είναι ανταγωνιστές, την άλλοι όλοι μαζί συνεταιράκια ενάντια σε EE / USA, νομοθεσίες regulations κ.ο.κ.

Και η υγεία έχει λεφτά, πολλά λεφτά θέλουν να πάρουν κομμάτι της πίτας και να δημιουργήσουν και καινούριες πίτες.

*Δες την dropbox, που είπε προ ημερών, ότι το τζάμπα δεν μπορεί να είναι μοντέλο για εμάς. Οι μεγάλοι μπορούν να δίνουν τόσα τζάμπα που μπορεί και να μας φάνε τελικά… τζάμπα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εχω ολη μου τη μουσικη στο ipod classic 160 gb (αν θελω αμμεση προσβαση χωρις ιντερνετ) και στο icloud , οπως και τις φωτο (και στο flickr 1TB ).

Δεν αποτελεσε ποτε προβλημα η ελλειψη sd card.

οκ εμένα δυστυχώς με περιόρισε αρκετές φορές στο δρόμο.

Δεν καταλαβαίνω ...ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος άλλος προσπαθεί να του πει ότι "είναι λάθος" (επιεικής χαρακτηρισμός)

Η αγορά του iphone για εμένα δεν είναι λάθος , λάθος είναι η τιμολόγηση του , αν κόστιζε όσο θα έπρεπε βάση των μερών που χρησιμοποιεί δηλαδή μαζί με φόρους και το κέρδος της Apple στα 300-350 ευρώ το μέγιστο (207 δολάρια είναι το εργοστασιακό κόστος κατά προσέγγιση) θα το θεωρούσα πολύ καλή επιλογή. Τώρα είναι ένα κινητό mid range που πωλείται ως high end.

Midrange κινητό που να έχει, ακόμα και σήμερα-ένα χρόνο μετά, κορυφαίες επιδόσεις στα test, λειτουργιές που δεν έχουν ακόμα οι άλλοι (touch id, 64bit) , το καλύτερο λειτουργικό με τα καλύτερα Apps και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, πρωτη φορα ακούω...

Η αγορά του iphone για εμένα δεν είναι λάθος , λάθος είναι η τιμολόγηση του , αν κόστιζε όσο θα έπρεπε βάση των μερών που χρησιμοποιεί δηλαδή μαζί με φόρους και το κέρδος της Apple στα 300-350 ευρώ το μέγιστο (207 δολάρια είναι το εργοστασιακό κόστος κατά προσέγγιση) θα το θεωρούσα πολύ καλή επιλογή. Τώρα είναι ένα κινητό mid range που πωλείται ως high end.

Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι λάθος η τιμολόγηση του. Συνήθως οι παράγοντες που διαμορφώνουν την τιμή λιανικής πώλησης είναι αρκετοί και δεν οφείλεται μόνο στο εργοστασιακό κόστος. Καινοτομία, διαφορετικότητα, προσφορά - ζήτηση, prestige, brand name, μεσάζοντες, φορολογία, απόσβεση, έρευνα, ανταγωνισμός κτλ. Μπορεί να την έχει την τιμή του, αλλά δεν παύει να είναι ένα επιτυχημένο προϊόν.

καποιοι εκτιμουν την ποιοτητα κατασκευης και την ευκολια τους , οπως και την αποφυγη ψυχιατρου, περισσοτερο! :p

αραιά και που κανα apple περνά απο τα χέρια μου, λες να πρέπει να αυξήσω τη δώση γιατρέ μου ?

:Banane0:

σε τρελάδικο Linuxα απο την άλλη δεν έχω βρεί ακομα

τι λεεί το AppleHealth για το θέμα ????

:Banane0::Banane0::Banane0:

δε ξερω για σενα , εγω παντως ησυχασα με mac kai ios συσκευες των φιλων μου, αφου πια δε μ ενοχλουν σχεδον ποτε !

Με τα λεφτα λοιπον που γλυτωνω απο το ψυχατρο μου, τρωω σουβλακια και παιρνω τις νεες συσκευες της Apple ... :p

ΥΓ... κι αυτο εχει τις παρενεργειες του... πηρα πολλα κιλα, οποτε λεω να ξαναρχισω τις "κακες" συνηθειες (βλ. /android - win κλπ) !

δε ξερω για σενα , εγω παντως ησυχασα με mac kai ios συσκευες των φιλων μου, αφου πια δε μ ενοχλουν σχεδον ποτε !

Με τα λεφτα λοιπον που γλυτωνω απο το ψυχατρο μου, τρωω σουβλακια και παιρνω τις νεες συσκευες της Apple ... :p

ΥΓ... κι αυτο εχει τις παρενεργειες του... πηρα πολλα κιλα, οποτε λεω να ξαναρχισω τις "κακες" συνηθειες (βλ. /android - win κλπ) !

Άστα να πάνε, πραγματικά το σκέπτομαι, πως θα πηγαίνω για κοψίδια από εδώ και πέρα ….
Και το άγρυπνο μάτι της Apple/Google να ειδοποιεί το γιατρό μου ότι έχω φάει πολύ, θα πεθάνω από χοληστερίνη, ότι από το αλκοόλ μπορεί να άναψα φωτιά
Ότι η πεθερά μπορεί να βλέπει ότι αγκομαχάω στο κρεβάτι με την κόρη της
Και άλλα ευτράπελα

Λοιπών , όλοι εξόρμηση στα φαγάδικα, τώρα γιατι νομίζω μετά τα βιο-πάρα-ιατρικά ... δύσκολο να ξανακάνουμε κραιπάλες να τρώμε Χριστούγεννα και Πάσχα τα ίδια

Πάρε κιλά όσο προλαβαίνεις πριν να βγει ο νέος 'σπιούνος' της Apple και άλλων :D

Άσε που μετά, θα σου βγάζει το μηχανάκι
‛Έχετε χάσει τόσα κιλά από την πρώτη μέρα που ξεκινήσατε την εφαρμογή και έχει καλυτερεύσει η σωματική σας κατάσταση’
Θα κάνεις και το κομμάτι σου, ότι σε ‛έσωσε’ η τεχνολογία
Όχι σαν τους άλλους που θα πάρουν κιλά μετά και θα βλέπουν τις καμπύλες στην οθόνη και θα αγχώνονται :D

Πάτε στοίχημα ότι του χρόνου θα έχου μείνει 3 και ο κούκος να ασχολούνται με την apple?

Ήδη τα πρώτα σημάδια άρχισαν να φαίνονται:

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την κατηγορία 6 χρήστες. (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

nektar,
spcav,
Γιαννης Σπυρου

Το πρωί είχα τηλέφωνο από γνωστό μιλαράκια που μου εκθίαζε το oneplus. Στην μισή τιμή σου λεει και κάνει και καφέ.

Γιάννη τα 160gb μουσικής πως τα έχεις διαθέσιμα στο icloud. Μέχρι 50gb δεν πάει? Και πως την παίζεις την μουσική από το cloud? Την κατεβάζεις τοπικά ή κάνεις streaming?

νομιζω το ειπα... για χρηση χωρις ιντερνετ εχω το ipod (στο αμαξι κυριως) , για online icloud music δεν ανεβαζεις τιποτα, εκτος των τραγουδιων που δεν αναγννωρισε το itunes match (περιπου 25 GB εχω εγωω μη αναγνωρισιμα).

Τα υπολοιπα παιζονται κατευθειαν απο το itunes store και μαλιστα στη καλυτερη ποιοτητα απ αυτη που ειχα εγω .

Απάντηση: Re: 09-09-2014

νομιζω το ειπα... για χρηση χωρις ιντερνετ εχω το ipod (στο αμαξι κυριως) , για online icloud music δεν ανεβαζεις τιποτα, εκτος των τραγουδιων που δεν αναγννωρισε το itunes match (περιπου 25 GB εχω εγωω μη αναγνωρισιμα).

Τα υπολοιπα παιζονται κατευθειαν απο το itunes store και μαλιστα στη καλυτερη ποιοτητα απ αυτη που ειχα εγω .

Εντάξει δεν νομίζω να συγκρίνεται αυτό σε ευκολία από το να έχεις σε μια sd κάρτα την μουσική σου. Ούτε streaming ούτε τίποτα. Για streaming υπάρχουν πια τα spotify, napster κλπ. Αυτά που λες είναι για κάποιον που αγοράζει μουσική. Όχι για μας :BDGBGDB55:

ετσι κι αλλιως εχω πολυ μουσικη που δε χωραει σε sd card.
Εχω μονιμα συνδεδεμενο το ipod classic στο αμαξι κι ετσι εχω γλυτωσει απο βαλε-βγαλε κλπ
Εχω και χειρισμο απο το τιμονι, πληροφοριες στην οθονη, ψηφιακη συνδεση με το car stereo κλπ.

Δεν εχω πια σχεδον καθολου μουσικη στο κινητο μου, δε μου χρειαζεται.

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Εγώ πάντως, εδώ και χρονια προσέχω τα κιλάκια μου μέσω iphone.. :p

"Ζακέτα να βάλεις"
Σου λέει? Πριν βγεις έξω ?

Αν όχι τότε δεν είναι καλό , να πάρεις άλλο :Banane0: