Να πάμε πάρα κάτω Γιάννη στο θέμα του νήματος ....και εγώ αυτό περιμένω ...και διαβάζω ένα κάρο σελίδες για θέματα ασφαλείας και σύννεφο.
Δεν έχω καταλάβει ακόμα ...μιλάμε για κινητό τηλέφωνο ή για κάτι άλλο ???
Εγώ όταν μιλάω για τηλέφωνο ...μιλάω για τις λειτουργίες της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης συν μερικές εφαρμογές (πάντα δωρεάν) που μου κάνουν πιο εύκολη την ζωή όταν χρειαστώ κάτι συγκεκριμένο.
Ξεκίνησα την επαφή μου με την κινητή τηλεφωνία από γεννήσεως της με ένα Νοκια μεγέθους τσιμεντόπληθας. Έκτοτε πέρασαν από τα χέρια μου άπειρα τηλέφωνα...μέχρι που η μοίρα το έφερε να χρησιμοποιώ ένα iPhone 3G. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω την διαφορά στην σταθερότητα του λειτουργικού και στην αντοχή της συσκευής.
Μέχρι που μου έπεσε μέσα σε μια τουαλέτα στο κατούρημα και παρόλα αυτά δούλευε.Προσπάθησα να του βγάλω την μπαταρία ξεκινώντας όπως ήξερα από τα άλλα ανοίγοντας (βιάζοντας) από την πίσω μεριά. Λάθος τα διέλυσα όλα.!!!
Τώρα είμαι πολύ καιρό με ένα 4S 16GB. Του έκανα κομμάτια την οθόνη από πέσιμο και δούλευε επί ένα χρόνο ξερνώντας κομματάκια γυαλιά ...αλλά στις επάλξεις !!!!
Τελικά του άλλαξα μόνος μου οθόνη ...φυσικά καταστρέφοντας την εμπρόσθια κάμερα και το προξίμιτι σένσορ ..:SFGSFGSF:
Τα λέω όλα αυτά γιατί γνώμη μου είναι ότι τα τηλέφωνα προορίζονται για χρήση τηλεφώνου... οτιδήποτε άλλο ...σύννεφα κλπ εφ' όσον τα επιλέγεις πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για οτιδήποτε. Από την στιγμή που εγώ ανεβάζω φωτογραφία ξεβράκωτος είναι σαν να λέω κοιτάξτε με.
Και εγώ έχω επιλέξει το find my iPhone και κάθε φορά που το ανοίγω με ρωτάει τον κωδικό μου στο iTunes και του λέω καληνύχτα....Back up παίρνω στο PC μου και είμαι ΟΚ.
Τώρα για τον φίλο που κουράστηκε να περνάει τα βίντεο και τις φώτο στο pc του έχω να πω ότι αν είναι τόσα πολλά μάλλον λάθος συσκευή επέλεξε για να κάνει τον οπερατέρ.
Και για να τελειώνω πιστεύω ότι η Apple είναι μια σοβαρή εταιρία που έχει σταθερές συσκευές για το κοινό στο οποίο απευθύνεται.
Όσοι διαφωνούν έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ότι άλλο θέλουν (αρκεί να μην έχουν κρυμμένο κάπου και ένα iPone)

perator:
ΥΓ. Υπερίωνα ...συμφωνώ απόλυτα για το θέμα της τιμής !!!!
Αυτά όμως δεν αλλάζουν δυστυχώς (σαν να περιμένεις δηλαδή να δεις τον Υπερίωνα να παρακολουθεί ταινία σε LG στο σκοτάδι) :worshippy: