09-09-2014

Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

Πολύ χαλαρός είμαι , μπορούμε να κάνουμε και λίγο καζούρα.-bye-

Καζούρα ναι.
Βέβαια, αυτή γίνεται 1-2 φορές αλλά όχι 100 φορές σε ένα νήμα, για να μην πω 1000 φορές σε μια κατηγορία.
Κ φυσικά, κάτσε να βγει πρώτα το νέο/νέα προϊόν/προϊόντα και τα λέμε μετά. :)

εμένα με ενοχλή η ταμπέλα που μπαίνει σε όλα τα πράγματα στη Χώρα από τη πολιτική μέχρι τη διασκέδαση :offtopic:

Λιγότερο από μια ώρα έμεινε πάντως και βλέπουμε τι θα βγει από την κουρτίνα :grinning-smiley-043

Apple’s big reveal. At today’s event at 10am US Pacific time (1pm US eastern time), expect Apple to unveil new iPhones with larger screens, some sort of wearable device, and a new mobile-payments system that some say will kill credit cards. A video supposedly featuring the new phone is already on YouTube.

http://qz.com/

Sorry, your browser doesn’t support our live video stream.
But you can follow the live blog below.

χαχαχα ενταξει ειναι γελοιοι... μονο με mac βλεπεις streaming! και το streaming ειναι αλλη μια μοναδική αποκλειστική τεχνολογια της apple φαίνεται και δεν το πηραμε πρεφα

chrome @ win7

χαχαχα ενταξει ειναι γελοιοι... μονο με mac βλεπεις streaming! και το streaming ειναι αλλη μια μοναδική αποκλειστική τεχνολογια της apple φαίνεται και δεν το πηραμε πρεφα

chrome @ win7

Same here... για γέλια και για κλάματα. Βέβαια εμείς φταίμε που προσπαθήσαμε και συμμετέχουμε έτσι σε ένα hype από το οποίο τίποτα δεν έχουμε να αποκομίσουμε.

chrome @ win7

αν ισχύει είναι χοντρό...

πιο ignorant και καβαλημένη εταιρία στο χώρο της πληροφορικής πραγματικά δεν έχει ξανα-υπαρξει!

ελεγα να ριξω μια ματια στο background ,αλλα nevermind ....θα τα δω αργοτερα στα tech sites τα κατορθώματα της apple για το 2014.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αν ισχύει είναι χοντρό...

τι αν ισχυει? λες να εχω παρει τιποτα lsd και βλεπω οραματα? :D

Εγώ πάντως βλέπω τώρα με το vlc

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με την μια τα πεταξε τα iphone