09-09-2014

Ολ αυτα με μια δοση χιουμορ φυσικα , δεν εβαλα φατσουλες ? :p
Aυτοι που με διαβαζουν παντως (σε ολες τις κατηγοριες) δεν θα πρεπε να εχουν τετοια αποψη, αλλα αυτο ειναι μαλλον δικο μου προβλημα.

@Γιάννης Σπύρου. Με το συμπάθιο, αλλά χαρακτηρίζεις ένα κινητό τηλέφωνο, από αυτά που κατασκευάζονται σε εκατομμύρια κομμάτια και καθημερινά χαλάνε, σπάνε, χάνονται, κλέβονται, πετιούνται, αλλάζονται με κάτι καλύτερο, ή ξεχνιούνται σε τραπέζι καφετέριας, "αντικείμενο ποθου και λατρείας". Επόμενο είναι αυτοί που σε διαβάζουν να κάνουν κάποιες σκέψεις για την αντικειμενικότητά σου. Εγώ πάντως δε φοβάμαι καθόλου τους αντικειμενικούς κριτές, κάθε άλλο. Προσπαθώ μάλιστα να είμαι κι εγώ τέτοιος.

Γιάννη, επειδή απάντησες μετά από δικό μου post, είμαι νέο μέλος και δεν είχα τη δυνατότητα να σε διαβάζω παλαιότερα. Οτιδήποτε έγραψα, βασίζεται στα μηνύματά σου σε αυτό εδώ το νήμα και βέβαια το τελευταίο πράγμα που έχω διάθεση να κάνω είναι να συγκρουστώ μαζί σου ή "να σου την πω".

Re: Απάντηση: 09-09-2014

ειναι τουλαχιστον αστειο να σκεφτεσαι οτι η apple (και καθε αλλη μεγαλη εταιρεια) δεν εκανε τεστ αντοχης (τα διαφορα σημερινα δημοσιευματα αυτο δειχνουν αλλωστε).
Αυτο που εκανε (ισως εκει να ειναι το λαθος της) ειναι να δωσει μεγαλυτερη βαρυτητα στο βαρος-ογκο-παχος- design εναντι της αντοχης του plus.

αυτο ομως το κανει συχνα και με αλλα προιοντα της, οπως macbook air κλπ.
αυτη ειναι επιλογη της ... και αν θες την ακολουθεις....

Εισαι λαθος.Αλλο να αλλαζεις συνηθεια επειδη η ακτινοβολια του κινητου θα σε πειράξει στα @@ και αλλο επειδη αλλαξε μεγεθος η apple και τα εκανε μαντάρα κατασκευαστικά.
Το πρώτο ειναι δικαιολογία, το δεύτερο οχι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν απομονωσεις καποιες δηλωσεις , προφανως και θα βγουν λαθος συμπερασματα.
Ειναι γνωστο εδω μεσα οτι ειμαι ενθουσιωδης ... :flipout:

Γιάννη, επειδή απάντησες μετά από δικό μου post, είμαι νέο μέλος και δεν είχα τη δυνατότητα να σε διαβάζω παλαιότερα. Οτιδήποτε έγραψα, βασίζεται στα μηνύματά σου σε αυτό εδώ το νήμα και βέβαια το τελευταίο πράγμα που έχω διάθεση να κάνω είναι να συγκρουστώ μαζί σου ή "να σου την πω".

Ένα σύμβολο ψηφιακής ανωτερότητας αξίας $649 δεν πρέπει να λυγίζει. Το λύγισμα είναι αναλογικό και ανάρμοστο. Δεν έχει σημασία που το iPhone 6 έχει πάχος μιας ίντσας και κατασκευάζεται από αλουμίνιο και πλαστικό, υλικά που φημίζονται για την ελαστικότητά τους. Με $650 θα έπρεπε να είναι «βράχος» σαν την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας.

Με $650 θα έπρεπε να είναι «βράχος» σαν την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας

Η εξήγηση, εν μέρει, είναι ότι το κόστος του τηλεφώνου (σε αντίθεση με την τιμή του) απέχει παρασάγγας από τα $649. Οι αρχικές αναλύσεις δείχνουν ότι το κόστος κατασκευής του βασικού iPhone 6 είναι $200 και αν προστεθούν τα δικαιώματα, οι εγγυήσεις και το κόστος ανάπτυξης, το κόστος ανεβαίνει στα $340 (Morgan Stanley).

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=336522&catid=13

Ποτε δεν ειναι αργα να αλλαξεις συνηθειες... κι εγω 7 χρονια χειριζομουνα το κινητο μου μ ενα χερι.
Τωρα ειναι καιρος (μαλλον) ν αλλαξω συνηθεια... δεν ειναι κακο πραγμα η αλλαγη.

Λίγο σεβασμό λοιπών
Σε όσους τα χρησιμοποιούν χρόνια
Δε χρειάζονταν την αππλε να τους τα μάθει
Μάθαν μόνοι τους
Τότε δούλεμα ψιλό γαζί, και τώρα τους λέμε ότι το κάνουν και λάθος

Τεσπα,
Γενικά εγώ το λέω από την αρχή χωρίς δοκιμές σε *κιλά*, άκρη δε βγαίνει.

Αυτό σημαίνει περιθώριο κέρδους 45%. Οι μεγαλύτερες οθόνες και μνήμες, σημαίνουν ακόμη μεγαλύτερο περιθώριο: Το περιθώριο κέρδους στο 6 Plus είναι 49%.Το νέο ρολόι της Apple ανεβάζει ακόμη παραπάνω τα κέρδη. Το βασικό μοντέλο των $350 θα κατασκευάζεται με υλικά και εξαρτήματα αξίας μόλις $100, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Asymco.

αν εχεις καποιο πλαστικο phablet δε κανεις λαθος, βαλτο οπου θες! :p

Eνα τετοιο κινητο ομως σα το iphone 6 plus , που ολοι λεμε οτι ειναι τεραστιο και κυριως πολυ λεπτο και αλουμινιο, δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι μπορει και να λυγισει αμα το ζορισεις.

Λίγο σεβασμό λοιπών
Σε όσους τα χρησιμοποιούν χρόνια
Δε χρειάζονταν την αππλε να τους τα μάθει
Μάθαν μόνοι τους
Τότε δούλεμα ψιλό γαζί, και τώρα τους λέμε ότι το κάνουν και λάθος

Τεσπα,
Γενικά εγώ το λέω από την αρχή χωρίς δοκιμές σε *κιλά*, άκρη δε βγαίνει.

Ένα σύμβολο ψηφιακής ανωτερότητας αξίας $649 δεν πρέπει να λυγίζει. Το λύγισμα είναι αναλογικό και ανάρμοστο. Δεν έχει σημασία που το iPhone 6 έχει πάχος μιας ίντσας και κατασκευάζεται από αλουμίνιο και πλαστικό, υλικά που φημίζονται για την ελαστικότητά τους. Με $650 θα έπρεπε να είναι «βράχος» σαν την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας.

Με $650 θα έπρεπε να είναι «βράχος» σαν την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας

Η εξήγηση, εν μέρει, είναι ότι το κόστος του τηλεφώνου (σε αντίθεση με την τιμή του) απέχει παρασάγγας από τα $649. Οι αρχικές αναλύσεις δείχνουν ότι το κόστος κατασκευής του βασικού iPhone 6 είναι $200 και αν προστεθούν τα δικαιώματα, οι εγγυήσεις και το κόστος ανάπτυξης, το κόστος ανεβαίνει στα $340 (Morgan Stanley).

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=336522&catid=13

Μονο το μπρασελε ενος audemars piguet απο πλατινα κοστιζει πολυ περισσοτερο απο το αυτοκινητο μου.

Και λυγιζει και γδερνεται.

Εχω αγορασει με 59ευρω ενα casio. Δεν παθαινει τιποτε

Γιαννης Σπυρου;1057186323... [B said:
αυτη ειναι επιλογη της ... και αν θες την ακολουθεις....[/B]

Κακως την υπερασπιζεσαι με τετοιο τυφλό τροπο.Ειναι στυλ "αει ...... και αν σου κανει" .
Ποσο μάλλον οταν εχει παραδεχθεί οτι θα αλλάξει τις συσκευές αυτές.

Ολες οι εταιρείες εχουν σοβαρά τμήματα που δοκιμάζουν τις συσκευές.Λάθη γίνονται ομως (οχι μόνο στην apple).Απο εκει και πέρα , δεν ειναι καθόλου κακο να τα παραδεχόμαστε και οχι να συμπεριφερόμαστε με υφος καρδινάλιου "ετσι το κάνει η apple, αν σας αρέσει"

Eνα τετοιο κινητο ομως σα το iphone 6 plus , που ολοι λεμε οτι ειναι τεραστιο και κυριως πολυ λεπτο και αλουμινιο, δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι μπορει και να λυγισει αμα το ζορισεις.

Δε προκειται να παραδεχτεις ποτε, οτι ΙΣΩΣ θα μπορουσε το iPhone 6 plus να εχει ΙΔΙΕΣ διαστασεις, ΙΔΙΟ υλικο, ΙΔΙΟ παχος αλλα να λυγιζει δυσκολότερα. Παιρνεις εξ ορισμου οτι η apple εκανε το καλυτερο δυνατο. Λαθος σου. Το καλυτερο δυνατο ειχε κανει στο 4αρι που δεν επιανε σημα και μετα εβγαλε το 4s που επιανε, το ιδιο στο 5 που ξεβαφε και στο 5s που δε ξεβαφε. Ισως τωρα βλεπουμε την ιστορια με το 6 plus που λυγιζει και με το 6s plus που δε λυγιζει. Αλλα εσυ standing ovation νομιζοντας οτι ειναι τελειο, μη μπορωντας να παραδεχτεις οτι ΙΣΩΣ να υπαρχει περιθωριο βελτιωσης. Και φταιει η λατρεια που ελεγες, με ή χωρις φατσουλες στα μηνυματα σου Γιαννη...

επισης, κατι που μ εξοργιζει ειναι οτι τρεχουμε ολοι να ασπαστουμε την αποψη καποιου , αγνωστου, που κατω απο αγνωστες συνθηκες , καταφερε να λυγισει ενα κινητο .... σοβαρα?
Και αλλοι 10.000.000 πελατες που δεν το καταφεραν , τι σημαινει ?
Η πλειονοτητα των βιντεο που ανεβηκαν στο youtube δεν δειχνουν αυτο, αλλα καποιους που με δυναμη απλα καταφεραν να λυγισουν το plus , οχι παντως σε καποιο καθισμα.
Αυτο που λοιπον μ ενοχλει ειναι το ποσο "χαιρονται" καποιοι μ αυτο και τρεχουν να "αποκαθηλωσουν το ειδωλο " που λεγετα Αππλε.
Η χαρα τους πρεπει να ειναι ισοδυναμη (ή και μεγαλυτερη) απο τη δικια μας οταν πιανουμε ενα προιον της apple στα χερια μας !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ποιος το ειπε αυτο ?
Νομιζω ειδες παραπανω το βιντεο που εβαλα για το iphone 4 και οτι το ειχα πει απο την αρχη.

Οσον αφορα το iphone 5 το ειχα κι αυτο και ποτε δε μου "ξεφλουδισε" , ουτε σε κανεναν που ξερω... γιατι να παραδεχτω κατι που δεν το βιωσα και δε ξερω τις συνθηκες που καποιοι λενε οτι συνεβη ?

Δε προκειται να παραδεχτεις ποτε, οτι ΙΣΩΣ θα μπορουσε το iPhone 6 plus να εχει ΙΔΙΕΣ διαστασεις, ΙΔΙΟ υλικο, ΙΔΙΟ παχος αλλα να λυγιζει δυσκολότερα. Παιρνεις εξ ορισμου οτι η apple εκανε το καλυτερο δυνατο. Λαθος σου. Το καλυτερο δυνατο ειχε κανει στο 4αρι που δεν επιανε σημα και μετα εβγαλε το 4s που επιανε, το ιδιο στο 5 που ξεβαφε και στο 5s που δε ξεβαφε. Ισως τωρα βλεπουμε την ιστορια με το 6 plus που λυγιζει και με το 6s plus που δε λυγιζει. Αλλα εσυ standing ovation νομιζοντας οτι ειναι τελειο, μη μπορωντας να παραδεχτεις οτι ΙΣΩΣ να υπαρχει περιθωριο βελτιωσης. Και φταιει η λατρεια που ελεγες, με ή χωρις φατσουλες στα μηνυματα σου Γιαννη...

επισης, κατι που μ εξοργιζει ειναι οτι τρεχουμε ολοι να ασπαστουμε την αποψη καποιου , αγνωστου, ...

Ξαναδιάβασε λοιπόν αυτο που έγραψες και δες πως φαινεται στο φόρουμ το παθος σου με την apple.
Κράξε τους και λίγο , δεν θα πάθουν τιποτα.

...
Αυτο που λοιπον μ ενοχλει ειναι το ποσο "χαιρονται" καποιοι μ αυτο και τρεχουν να "αποκαθηλωσουν το ειδωλο " που λεγετα Αππλε.
Η χαρα τους πρεπει να ειναι ισοδυναμη (ή και μεγαλυτερη) απο τη δικια μας οταν πιανουμε ενα προιον της apple στα χερια μας !

Αποκλείεται.Αλλο η πλάκα και αλλο η ηδονή :p

ειμαι αγνωστος εγω εδω μεσα ?
Και φυσικα τους εχω κραξει... τωρα εβαλα βρε το βιντεο ....

Ξαναδιάβασε λοιπόν αυτο που έγραψες και δες πως φαινεται στο φόρουμ το παθος σου με την apple.
Κράξε τους και λίγο , δεν θα πάθουν τιποτα.

Αποκλείεται.Αλλο η πλάκα και αλλο η ηδονή :p

ΥΓ.,, μαλλον εγω ειμαι ηλιθιος που κουβαλαω τσαντακι (για ολα τα παρελκομενα φυσικα, πορτοφολια κλπ) ....

Ηλίθιος όχι, φύτουκλας, ναι :p

Περαν της πλακας, τι συζητάμε τώρα;

Αν δικαιολογείται να λυγίζει ενα κινητό στην τσέπη;

Ουτε καν το 6+ δεν θα επρεπε να λυγιζει στην μπροστινή τσέπη.

Και είναι επισης κοινή λογική ότι ούτε ο χρόνος παραμονής στην τσέπη, ούτε η θήκη (το 90% των θηκών τουλάχιστον) δεν επηρεάζουν. Αν είναι να στραβώσει, θα στραβώσει αμέσως.

Κακως την υπερασπιζεσαι με τετοιο τυφλό τροπο.Ειναι στυλ "αει ...... και αν σου κανει" .
Ποσο μάλλον οταν εχει παραδεχθεί οτι θα αλλάξει τις συσκευές αυτές.

Ολες οι εταιρείες εχουν σοβαρά τμήματα που δοκιμάζουν τις συσκευές.Λάθη γίνονται ομως (οχι μόνο στην apple).Απο εκει και πέρα , δεν ειναι καθόλου κακο να τα παραδεχόμαστε και οχι να συμπεριφερόμαστε με υφος καρδινάλιου "ετσι το κάνει η apple, αν σας αρέσει"

Εσύ πάλι κακώς κριτικάρεις επι προσωπικού. Ο καθένας εχει δικαίωμα στην άποψη του ασχέτως αν συμφωνούμε η διαφωνούμε.
Η προσωπική μου άποψη λοιπόν ειναι πως οποτε υπάρχει αρνητικό νέο για προϊόν της Apple, γίνεται η "τρίχα, τριχιά". Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, μέχρι στιγμής εχει λάβει μόνο 9 παράπονα πελατών απο τα 10 εκατομυρια συσκευές που εχει πουλήσει σχετικά με το bending. Είπε μάλιστα πως θα αντικαταστήσει τις ελλατωματικες συσκευές.
Αυτο σημαίνει πως το φαινόμενο ειναι στα όρια της αστοχίας υλικού και όχι κατασκευαστικό λάθος. Αυτο έλειπε να μην έχουν τεστάρει κατι τοσο σημαντικό πριν βγάλουν στην αγορα εκατομμύρια συσκευές.. Και εγω πιστεύω πως το παράκανε με το λεπτό προφίλ και θα προτιμούσα να ήταν ελάχιστα πιο παχύ ώστε να μην πετάει η κάμερα και να εχει μεγαλύτερη μπαταρία. Άλλο αυτο όμως και άλλο να βγάζουμε προβληματικά ολα τα 6plus..

Δεν χρειάζεται να στραβώσει αμέσως.Μπορει πχ την διαφορά να την δεις μετα απο κανα τρίμηνο.Και τοτε θα πονεσει ομως ,ακομα και για λιγα χιλιοστα.Αρκει να ειναι εμφανές.

Εσύ πάλι κακώς κριτικάρεις επι προσωπικού. Ο καθένας εχει δικαίωμα στην άποψη του ασχέτως αν συμφωνούμε η διαφωνούμε.
Η προσωπική μου άποψη λοιπόν ειναι πως οποτε υπάρχει αρνητικό νέο για προϊόν της Apple, γίνεται η "τρίχα, τριχιά". Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, μέχρι στιγμής εχει λάβει μόνο 9 παράπονα πελατών απο τα 10 εκατομυρια συσκευές που εχει πουλήσει σχετικά με το bending. Αυτο σημαίνει πως το φαινόμενο ειναι στα όρια της αστοχίας υλικού και όχι κατασκευαστικό λάθος. Αυτο έλειπε να μην έχουν τεστάρει κατι τοσο σημαντικό πριν βγάλουν στην αγορα εκατομμύρια συσκευές.. Και εγω πιστεύω πως το παράκανε με το λεπτό προφίλ και θα προτιμούσα να ήταν ελάχιστα πιο παχύ ώστε να μην πετάει η κάμερα και να εχει μεγαλύτερη μπαταρία. Άλλο αυτο όμως και άλλο να βγάζουμε προβληματικά ολα τα 6plus..

Δεν υπαρχει περιπτωση, ουτε μια στο δισεκατομμυριοστο, "αστοχια" υλικου σε 9 απο τα 10.οοο.οοο συσκευες.

ΑΝ το "αστοχια υλικου" το ειπε η απλ, ειναι ΓΤΠΚ !!! :furious3:

Και εγω πιστεύω πως το παράκανε με το λεπτό προφίλ και θα προτιμούσα να ήταν ελάχιστα πιο παχύ ώστε να μην πετάει η κάμερα και να εχει μεγαλύτερη μπαταρία.
....και μικρότερα bezels....