09-09-2014

Θα στενοχωρησω τον (μεχρι προτεινος :p) φιλο μου Τακη αλλα δεν ειστε δικαιοι με τον Υπερίωνα....

Πραγματικά δε χρειάζονται δικαιολογίες,

ΙΜΗΟ, καλό θα ήταν να συνεχίσουμε σαν παρέα, με τις ιδιοτροπίες και τις ιδιαιτερότητες μας, αλλά ως ένα σημείο.

ΟΚ , σεβαστό και κατανοητό.:ernaehrung004:

Πάντως το hairgate δεν θα έλεγα ότι είναι απαραίτητα μούφα. Είναι κλασσικό φαινόμενο σε ηλεκτρικές συσκευές (παλιές) να σε ψιλοηλεκτρίζουν στο άγγιγμα, ειδικά όταν είναι στην πρίζα και φορτίζουν. Όχι τόσο ώστε να τιναχτείς, αλλά ελαφρά, σα μασάζ, ή... δονητικό ξυρισματάκι :afro:
Το έπαθα πρόσφατα με ένα laptop.

... γενικώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά (αλλιώς, come one, shaving??? θα έβρισκαν κάποιο πιο νορμάλ και πιο πειστικό λόγο να τρολλάρουν). Και Apple είναι αυτή, μας έχει αποδείξει πολλάκις ότι beta testing τμήμα ΔΕΝ διαθέτει, κι αν διαθέτει για τα μάτια του κόσμου, δεν είναι σοβαρό. (κάνει οικονομία προφανώς).

Το θέμα είναι ότι τα φαινόμενα αυτά δεν είναι συνεχή (δεν είμαι ηλεκτρονικός δεν έχω ιδέα). Στο λαπτοπ που ανέφερα πχ μου έτυχε 3-4 φορές στον ένα χρόνο που το δουλεύω κάθε μέρα επί 10 ώρες. Οπότε μπορεί να έτυχε σε 2 στους 100 που έχουν iPhone 6, και απ'αυτούς τους 2/100, ο 0.001/100 να είχε blog και να το δημοσίευσε.

Last edited:
Απάντηση: Re: 09-09-2014

Από την άλλοι, με τέτοιες πλάκες, άλλοι τσαντίζονται !?

Έλα ντε...
Επίσης δεν καταλαβαίνω που κολλά ο χαρακτηρισμός τρολαρισμα;
Εδώ μιλάμε για πετυχημένη και πολύ έξυπνη σάτιρα.

Δε μιλαμε για ηλεκτρισμο αλλα για ξεριζωμα τριχων που πιανονται μεταξυ γυαλιου και αλουμινιου.

Ολοκληρη θεωρια και ας εχεις καταλαβει λαθος το "hairgate"!!! Αλλα σου δινουμε αλλη μια ευκαιρια, κανε απ την αρχη μια προσπαθεια. :P

Α ρε applehaters καντε ενα ΣΩΣΤΟ τουλαχιστον κραξιμο! Χαχαχαχα

Πάντως το hairgate δεν θα έλεγα ότι είναι απαραίτητα μούφα. Είναι κλασσικό φαινόμενο σε ηλεκτρικές συσκευές (παλιές) να σε ψιλοηλεκτρίζουν στο άγγιγμα, ειδικά όταν είναι στην πρίζα και φορτίζουν. Όχι τόσο ώστε να τιναχτείς, αλλά ελαφρά, σα μασάζ, ή... δονητικό ξυρισματάκι :afro:
Το έπαθα πρόσφατα με ένα laptop.

... γενικώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά (αλλιώς, come one, shaving??? θα έβρισκαν κάποιο πιο νορμάλ και πιο πειστικό λόγο να τρολλάρουν). Και Apple είναι αυτή, μας έχει αποδείξει πολλάκις ότι beta testing τμήμα ΔΕΝ διαθέτει, κι αν διαθέτει για τα μάτια του κόσμου, δεν είναι σοβαρό. (κάνει οικονομία προφανώς).

Το θέμα είναι ότι τα φαινόμενα αυτά δεν είναι συνεχή (δεν είμαι ηλεκτρονικός δεν έχω ιδέα). Στο λαπτοπ που ανέφερα πχ μου έτυχε 3-4 φορές στον ένα χρόνο που το δουλεύω κάθε μέρα επί 10 ώρες. Οπότε μπορεί να έτυχε σε 2 στους 100 που έχουν iPhone 6, και απ'αυτούς τους 2/100, ο 0.001/100 να είχε blog και να το δημοσίευσε.

Re: Απάντηση: Re: 09-09-2014

Έλα ντε...
Επίσης δεν καταλαβαίνω που κολλά ο χαρακτηρισμός τρολαρισμα;
Εδώ μιλάμε για πετυχημένη και πολύ έξυπνη σάτιρα.

σκέψου πόσοι δε θα αγοράσουν το τηλέφωνο διότι ακούνε εδώ και εβδομάδες για bendgate, hairgate, hellgate κλπ και θα καταλάβεις που κολλάει ο όρος "τρολάρισμα"

https://www.google.com/search?hl=en...0..0.0....0...1c.1.55.serp..1.0.0.cHdJE-ftRe0

Δε μιλαμε για ηλεκτρισμο αλλα για ξεριζωμα τριχων που πιανονται μεταξυ γυαλιου και αλουμινιου.

Ολοκληρη θεωρια και ας εχεις καταλαβει λαθος το "hairgate"!!! Αλλα σου δινουμε αλλη μια ευκαιρια, κανε απ την αρχη μια προσπαθεια. :P

Α ρε applehaters καντε ενα ΣΩΣΤΟ τουλαχιστον κραξιμο! Χαχαχαχα

Προφανώς το ίδιο λέμε: Δε μπαίνει η τρίχα από μόνη της μέσα στο γυαλί, κάτι την τραβάει, και προφανώς κάτι σαν αυτό που γράφω παίζει.

Προφανώς το ίδιο λέμε: Δε μπαίνει η τρίχα από μόνη της μέσα στο γυαλί, κάτι την τραβάει, και προφανώς κάτι σαν αυτό που γράφω παίζει.

Ερχονται κατι αντρες με μαυρα, τραβανε την τριχα και την βαζουν μεσα στο γυαλι! Χαχαχα

Συγκεντρωσου... :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 09-09-2014

σκέψου πόσοι δε θα αγοράσουν το τηλέφωνο διότι ακούνε εδώ και εβδομάδες για bendgate, hairgate, hellgate κλπ και θα καταλάβεις που κολλάει ο όρος "τρολάρισμα"

https://www.google.com/search?hl=en...0..0.0....0...1c.1.55.serp..1.0.0.cHdJE-ftRe0

Η ερμηνεία της λέξης υπάρχει εδώ.
Οι ειδήσεις που αφορούν την ευκολια που λυγίζει το νεο iphone σε σύγκριση με αλλες συσκευές δεν ειναι ψεμα και υπάρχουν ήδη καποια τεστ που το αποδεικνύουν ( δεν πρόκειται μονο για τις συσκευές που υπαρχουν ως αναφορά η αυτές που βλεπουμε στο youtube να εχει λυγήσει και η κουτσή Μαρία )
Τεστ αντοχής γινονται για χιλιάδες προϊόντα και το οτι κάποια απο αυτα παίρνουν μικρότερη βαθμολογια και αυτο δημοσιοποιείται δεν μπορεί να θεωρηθεί τρολ.
Αν αυτο για κάποιον ειναι αποτρεπτικός λογος στο να προβει σε αγορά τοτε πρόκειται για φυσιολογική αντίδραση ( για καποιος αλλους παλι δεν εχει σημασία και αυτά τα είναι τα καλα και τα κακα της υπερβολικής διαφήμισης ) .
Τα υπόλοιπα που αφορούν τις κινητοποιήσεις της Heineken , Gillette αλλα και πολλών στα social media ειναι σάτιρα .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 09-09-2014

Η ερμηνεία της λέξης υπάρχει εδώ.
Οι ειδήσεις που αφορούν την ευκολια που λυγίζει το νεο iphone σε σύγκριση με αλλες συσκευές δεν ειναι ψεμα και υπάρχουν ήδη καποια τεστ που το αποδεικνύουν ( δεν πρόκειται μονο για τις συσκευές που υπαρχουν ως αναφορά η αυτές που βλεπουμε στο youtube να εχει λυγήσει και η κουτσή Μαρία )
Τεστ αντοχής γινονται για χιλιάδες προϊόντα και το οτι κάποια απο αυτα παίρνουν μικρότερη βαθμολογια και αυτο δημοσιοποιείται δεν μπορεί να θεωρηθεί τρολ.
Αν αυτο για κάποιον ειναι αποτρεπτικός λογος στο να προβει σε αγορά τοτε πρόκειται για φυσιολογική αντίδραση ( για καποιος αλλους παλι δεν εχει σημασία και αυτά τα είναι τα καλα και τα κακα της υπερβολικής διαφήμισης ) .
Τα υπόλοιπα που αφορούν τις κινητοποιήσεις της Heineken , Gillette αλλα και πολλών στα social media ειναι σάτιρα .

εγώ σου παρέθεσα λινκ στο οποίο φαίνεται ότι υπάρχουν χιλιάδες -χιλιάδες, το τονίζω- άρθρα τα οποία αναφέρουν ότι η apple έχει φάει το trolling της αρκούδας για το iphone 6.... και αυτά τα (χιλιάδες) άρθρα χρησιμοποιούν αυτή ακριβώς τη λέξη - αν εσύ την κρίνεις αδόκιμη, δικαίωμά σου

όσον αφορά τους ελέγχους ποιότητας, εγώ δε βλέπω να ακούγεται ότι το iphone6 σπάει πολύ δύσκολα αλλά ευκολότερα από τα τηλέφωνα του ανταγωνισμού - αυτό που ακούγεται είναι "το iphone σπάει - τελεία και παύλα".... άρα και εδώ υπάρχει διαστρέβλωση της αλήθειας και υπερφούσκωμα μιας είδησης η οποία δεν είναι ακριβής

ο καθένας αν έπαιρνε ένα τυχαίο τηλέφωνο και έψαχνε να βρει τρόπο να το σπάσει, αργά ή γρήγορα θα έβρισκε κάτι!

επίσης το trolling ξεκίνησε από το γεγονός ότι η apple έβγαλε ένα μεγαλύτερο τηλέφωνο και συνεχίζει τώρα με τρίχες (ναι, τρίχες παρακαλώ....) - άρα δε μιλάμε για τεστ δοκιμών κλπ

το ζουμί ποιο είναι;

με την apple υπάρχει ένα συγκεκριμένο pattern σύμφωνα με το οποίο κάθε φορά που βγάζει ένα νέο προϊόν (ειδικά τηλέφωνο), αυτό θα μπει στο μικροσκόπιο εχθρών και φίλων, θα αναλυθεί, θα δοκιμαστεί, θα θα θα μέχρι να βρεθεί το παραμικρό ψεγάδι, μια τρίχα την οποία στη συνέχεια θα κάνουν τριχιά - ε αυτό είναι ο ορισμός του trolling κατ'εμε

το ίδιο είχε συμβεί και με ένα προηγούμενης γενιάς iphone, στο οποίο αν το έπιανες με ένα συγκεκριμένο τρόπο έπεφτε το σήμα κλπ - πάλι είχε γίνει ο κακός χαμός, τελικά το τηλέφωνο μοσχοπούλησε και από φίλους και γνωστούς που το πήραν ούτε ένας δεν μου παραπονέθηκε ποτέ για κάποιο τέτοιο θέμα... και αυτό σάτιρα ήταν; πλακίτσα;

επίσης ακόμα και λάθος να ήταν η χρήση της συγκεκριμένης λέξης (που για μένα δεν ήταν σε καμία περίπτωση!) το να απομονώνεις μια (1) λέξη από 4 ή 5 ποστς μου για το θέμα, είναι επίσης δικαίωμα σου - κάνε focus στο δέντρο και άσε το δάσος.....

προφανώς το κρατάς μανιάτικο από άλλο νήμα στο οποίο διαφωνήσαμε και πιστεύεις ότι βρήκες ευκαιρία να με καρφώσεις, επίσης δικαίωμα σου και μαγκιά σου, εγώ δε θα τρολάρω (με την άδεια σου το χρησιμοποιώ και εδώ....) άλλο το συγκεκριμένο νήμα ούτε θα συνεχίσω την αντιπαράθεση μαζί σου, εδώ ή οπουδήποτε αλλού

Τι λες άνθρωπε μου;;
Ποιο είναι το μήνυμα σου που εχω διαφωνήσει και από πού βγαινει ότι και καλα κρατω καποιο μανιάτικο ;
Μην γράφεις ότι να ναι;
Μου έκανες παράθεση σε κατι που εγραψα και σου απάντησα .
Τα υπόλοιπα βρίσκονται μονο μεσα στο μυαλό σου…

το τρολάρισμα το ανέφερα εγώ λίγες σελίδες (ποστ 1789) και εσύ από αυτό πιάστηκες - και για να το πω και πιο απλά, εσύ το ξεκίνησες ΚΑΙ εδώ

εγώ σου απάντησα συγκεκριμένα και εμπεριστατωμένα - με παραδείγματα και γεγονότα - γι'αυτό και έγραψα και ένα μικρό σεντονάκι πρωί-πρωί, το οποίο φαντάζομαι σε καλύπτει για να μην υπάρχει αντίλογος εκ μέρους σου.....

το κλείνω εδώ

το ίδιο είχε συμβεί και με ένα προηγούμενης γενιάς iphone, στο οποίο αν το έπιανες με ένα συγκεκριμένο τρόπο έπεφτε το σήμα κλπ - πάλι είχε γίνει ο κακός χαμός, τελικά το τηλέφωνο μοσχοπούλησε και από φίλους και γνωστούς που το πήραν ούτε ένας δεν μου παραπονέθηκε ποτέ για κάποιο τέτοιο θέμα... και αυτό σάτιρα ήταν; πλακίτσα;

Αυτο παντως 100% δεν ηταν πλακα, τοχε παραδεχτει και η apple και μοιραζε θηκες για να μη κοβουν το σημα, εδινε οδηγιες πως να πιανουν το κινητο κτλ.

Τωρα γιατι οι γνωστοι σου δε το παραδεχτηκαν, μαλλον θα εφταιγε ο εγωισμος που ειχαν δωσει 600ε για κινητο με τετοιο προβλημα.

Απάντηση: Re: 09-09-2014

το τρολάρισμα το ανέφερα εγώ λίγες σελίδες (ποστ 1789) και εσύ από αυτό πιάστηκες - και για να το πω και πιο απλά, εσύ το ξεκίνησες ΚΑΙ εδώ

εγώ σου απάντησα συγκεκριμένα και εμπεριστατωμένα - με παραδείγματα και γεγονότα - γι'αυτό και έγραψα και ένα μικρό σεντονάκι πρωί-πρωί, το οποίο φαντάζομαι σε καλύπτει για να μην υπάρχει αντίλογος εκ μέρους σου.....

το κλείνω εδώ

Όταν βρίσκω κάτι που να προσφέρεται για αντίλογο τότε απαντώ.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν ασχολούμαι.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις περί κόντρας εξακολουθούν να βρίσκονται μόνο στο μυαλό σου.

Αυτο παντως 100% δεν ηταν πλακα, τοχε παραδεχτει και η apple και μοιραζε θηκες για να μη κοβουν το σημα, εδινε οδηγιες πως να πιανουν το κινητο κτλ.

Τωρα γιατι οι γνωστοι σου δε το παραδεχτηκαν, μαλλον θα εφταιγε ο εγωισμος που ειχαν δωσει 600ε για κινητο με τετοιο προβλημα.

Παλιο, αλλα καλο:

https://www.youtube.com/watch?v=xOqx7HCwZI8

Ναι τοση πλακιτσα που ειχε βγαλει επισημη ανακοινωση η Apple http://support.apple.com/kb/ht4389
Απο αυτο μπορεί να καταλαβεις το μεγεθος των παρωπιδων των fanboys καθως και το γιατι του αποκαλουν iSheep, καραμπινατο προβλημα που μεχρι και η Apple παραδετηκε και παρολα αυτα υπηρχαν fanboys (και εδω μεσα) που μας κατηγορουσαν οτι λεμε βλακειες.

Last edited:
Αν δεν ξέρετε να κρατάτε καλά το τηλέφωνο δεν σας φταίει η Apple....

ου haters