1 . 0 0 0 . 0 0 0 ! ! !

Θα τον στείλουμε στο Star Trek Experience στο Las Vegas για μία εβδομάδα εννοείς; :flipout:

attachment.php

Ένα Εκατομμύριο Μπράβο σέ Όλους !!!! :award::ernaehrung004::firstprize:

Attachments

• miillii1.jpg
    miillii1.jpg
    47.5 KB · Views: 71
το μελος opsim ειναι banned παρακληση να μην συνεχισετε να γραφετε τοσα καλα λογια για το Avclub

τα λεμε στα 2.000.000

σε κανα μηνα δηλαδη

Απάντηση: Re: 1 . 0 0 0 . 0 0 0 ! ! !

το μελος opsim ειναι banned παρακληση να μην συνεχισετε να γραφετε τοσα καλα λογια για το Avclub

τα λεμε στα 2.000.000

σε κανα μηνα δηλαδη

looooooooooooool

δεν πας καλά εσυ βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :grinning-smiley-043

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ρε σείς θα τον αρρωστήσετε τον άνθρωπο. Ένα μπανάκι είπαμε.
Δώστε του και καμιά πετσέτα!

7 ημέρες???????????? :damnyou: Αυτός ούτε 7 λεπτά δεν αντέχει...

Παρεμπιπτόντως μόλις μου έστειλε SMS.
Larry έχεις χαιρετίσματα και πολλά φιλάκια (μάλλον κόλησε τη νέα γρίπη ο opsim...) :aetsch:

Δεν παίζεστε ρε....:award::award: και εννοείται περιμένω το κανονικό μου δώρο, ο Larry είχε υποσχεθεί κάτι Grande Utopia στον συγγραφέα του εκατομμυριοστού post.

Last edited:
Mπράβο βρε Πάνο....:award:
Προτείνω το δώρο σου να είναι,να αναλάβεις καθήκοντα mod στα κινηματογραφικά..:FSGSFGS4::drummer:

Re: Απάντηση: 1 . 0 0 0 . 0 0 0 ! ! !

Mπράβο βρε Πάνο....:award:
Προτείνω το δώρο σου να είναι,να αναλάβεις καθήκοντα mod στα κινηματογραφικά..:FSGSFGS4::drummer:

Άμα γίνει αυτό θα αναφέρονται μόνο ταινίες που παρουσιάζει ο Μπακογιαννόπουλος!!!!! :flipout::flipout::flipout:

Δεν παίζεστε ρε....:award::award: και εννοείται περιμένω το κανονικό μου δώρο, ο Larry είχε υποσχεθεί κάτι Grande Utopia στον συγγραφέα του εκατομμυριοστού post.

πες μας καμιά ιστορία από τον Άδη βρε, να δω που συμφωνούμε:grinning-smiley-043:D:D