1 ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΕΡΑΙΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΓΙΑ 2 ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

τα εχω γραψει αναλυτικα τι γινετε με το loop και συνδεση δυο δεκτων
μην το μπερδευουμε το θεμα

πχ οταν απο την ιδια πολωση και κοινο symbol rate μπορει να βγαινουν( 5 καναλια )
ο δευτερος δεκτης εχει την δυνατοτητα να δει ενα αλλο καναλι την ιδια χρονικη στιγμη (1 απο τα 5) η και το ιδιο
εαν δεν συμβαινει αυτο σε καποιον υπαρχει το ενδεχομενο το loop να ειναι για τα ματια του κοσμου το οποιο βεβαια ειναι και σπανια περιπτωση

Last edited:
δεν εχει σημασια ποιος εδωσε ποιο πληρεστερη απαντηση φιλε μου ο κοσμος διαβαζει
οποιος εχει αντιθετη αποψη ας βγει και να πει teomad σε αυτο το θεμα εισαι λαθος
ειπα την αποψη μου οποιος εχει αντιθετη την λεει

Last edited:
Eγω νομιζω οτι ο φιλος που ρωτησε εμαθε αυτο που ηθελε οποτε ολα τα αλλα ειναι επιδειξη γνωσεων που δεν νομιζω οτι εχουν καποιο ενδιαφερον μιας και το συγκεκριμενο θεμα εχει αναλυθει.

Απάντηση: Re: 1 ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΕΡΑΙΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΓΙΑ 2 ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

δεν εχει σημασια ποιος εδωσε ποιο πληρεστερη απαντηση φιλε μου ο κοσμος διαβαζει
οποιος εχει αντιθετη αποψη ας βγει και να πει teomad σε αυτο το θεμα εισαι λαθος
ειπα την αποψη μου οποιος εχει αντιθετη την λεει

Σημασία έχει ποιος μπέρδεψε περισσότερο αυτόν που σε διαβάζει. Και δεν είναι θέμα άποψης. Είναι καθαρό τεχνικό.
Τέλος αν δεν γνωρίζεις κάτι, δεν πρέπει να απαντάς. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια..

Eγω νομιζω οτι ο φιλος που ρωτησε εμαθε αυτο που ηθελε οποτε ολα τα αλλα ειναι επιδειξη γνωσεων που δεν νομιζω οτι εχουν καποιο ενδιαφερον μιας και το συγκεκριμενο θεμα εχει αναλυθει.
Επίδειξη γνώσεων σε θέματα που δε γνωρίζεις απλά δε γίνεται.
Κατά τ' άλλα ισχύουν και για σένα αυτά που έγραψα παραπάνω.

Re: Απάντηση: Re: 1 ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΕΡΑΙΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΓΙΑ 2 ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

Σημασία έχει ποιος μπέρδεψε περισσότερο αυτόν που σε διαβάζει. Και δεν είναι θέμα άποψης. Είναι καθαρό τεχνικό.
Τέλος αν δεν γνωρίζεις κάτι, δεν πρέπει να απαντάς. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια..

Επίδειξη γνώσεων σε θέματα που δε γνωρίζεις απλά δε γίνεται.
Κατά τ' άλλα ισχύουν και για σένα αυτά που έγραψα παραπάνω.

Ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Re: 1 ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΕΡΑΙΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΓΙΑ 2 ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

Τεχνικές γνώσεις δεν έχω αλλά θα δώσω ένα παράδειγμα από την καθημερινή εμπειρία μου:
Δύο δέκτες συνδεδεμένοι με loop through, ταυτόχρονα ο ένας παίζει τα Al Lazeera Sport στη συχνότητα 11296 Η κι ο άλλος Nova στην 11823 Η.