1 μήνα πριν τα χριστουγεννα και το θαυμα εγινε!!!

dimitris3

New member
22 October 2007
20
Τι εστί θαύμα στην δική μου περίπτωση???

Κάποιοι θα έχετε διαβασει για την περιπέτεια της samsung 32M86 που είχα αγοράσει απο συγκεκριμένο καταστημα της θεσσαλονικής. Μετά από 1 μήνα ταλαιπωριας και αμέτρητων τηλεφωνημάτων, ξαφνικά μου λένε στο τηλεφωνο το θεικό... "Το σερβις μας είπε οτι αλλαξε την κεντρική πλακετα (ετσι γενικα) και η τηλεοραση ειναι σαν καινουργια, αλλα αν εσυς δεν τη θελετε μπορείτε να παρετε τα λεφτα σας πισω...."

Τα λεφτα μου πίσω :ADFADF1: απαντησα και εγω...

Οπότε σαν τον συμφορουμίτη Mac81 είμαι σε αναζήτηση καινουργιας 32" με εγγύηση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΙΑΣ...αν δεν παθεις δε θα μαθεις

Ειμαι μεταξυ των SONY D3000 και PHILIPS 9632 ...με γνωμονα παντα την καλυτερη απεικονηση τηλεοπτικου σηματος.. εσύς τι λετε???

Τελικά τα 100Ηz αξιζουν ρε παιδια γιατι στην M86 δεν ειδα διαφορά... αντιθετα αρκετο ghosting και η μπαλα στο ποδοσφαιρο με διπλο περιγραμμα
και στο manual ελεγε πως τα 100Ηz παιζουν μονο σε συνδεση HDMI αρα στο τηλεοπτικο σημα παπαλα.....

συγνωμη αν κουρασα αλλα θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους όσους δωσαν τη βοηθεια στα νομικα θεματα, τομεας που επικρατουν μαυρα μεσανυχτα καθως και στους υπευθυνους του forum για την υπαρξη του..και παλι σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Δημητρη, χαιρομαι που ολα τελικα πηγαν καλως! Να σε ρωτησω...δεν μπορεις να ανεβεις σε ιντσες? Κριμα ειναι να πας σε 32", εστω και κορυφαια, αφου μπορεις με αυτα τα λεφτα να παρεις μια plasma 42" και να συ δωσει αμεσως αλλη αισθηση στο χωρο σου!???

Δυστηχώς όχι ...ο χωρος που ειναι διαθεσιμος ειναι γύρω στα 95cm -100cm δηλαδή οριακα για 37"...

Το κρίμα ειναι οτι απο Ιούλιο θα ειμαι σε αλλο σπίτι όποτε τα δεδομενα θα αλλαξουν

Αφου θα αλλαξεις σπιτι, τοτε δεν ειναι αναγκη να ξοδευτεις τωρα, γνωμη μου φυσικα. Μπορεις να δεις την Philips 32PF5522, που εχει γυρω στα 600-650 και ειναι παρα πολυ καλη για τα λεφτα της. Κι οταν πας στο καινουριο σπιτι, την βαζεις αυτη στην κρεβατοκαμαρα και αγοραζεις μια αλλη καινουρια για το σαλονι/καθιστικο. Ετσι θα μπορεις απο τωρα να απολαμβανεις, χωρις αγχος για την επιλογη σου. ;)

Πάντως στις 32 ίντσες η Panasonic TX-32LX70F είναι πολύ καλή στο τηλεοπτικό σήμα και τη βρίσκεις από 1100 έως 1200 ευρώ (εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας).

Re: Απάντηση: 1 μήνα πριν τα χριστουγεννα και το θαυμα εγινε!!!

Πάντως στις 32 ίντσες η Panasonic TX-32LX70F είναι πολύ καλή στο τηλεοπτικό σήμα και τη βρίσκεις από 1100 έως 1200 ευρώ (εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας).

Και χωρίς ψηφιακό δέκτη αν δεν απατώμαι...κάτι που δεν ισχύει στο εξωτερικό (υπάρχει ένα "D" στο μοντέλο)

Είναι αστείο να πάρεις τηλεόραση χωρίς ψηφιακό δέκτη, εφόσον υπάρχουν εξίσου καλές τηλεοράσεις σε αυτές τις ίντσες

παιδια το μερος ειναι τριγωνικο .../_\ αρα η προσοψη ειναι μόνο 95-100 και συνεχως μικραίνει ...

Φανταστειτε να θελεις να βαλεις καποιο φλασακι ή να αλλαξεις τις συνδεσεις hdmi κτλπ ειναι μανούρα... με την 32Μ86 ζοριζόμουνα πόσο μαλλον με μια πιο μεγαλη...

Υ.Γ. οταν προτεινετε μια τηλεοραση 32'' samsung βλεπω στο φορουμ πανατα μιλατε για την 32R86 και όχι για την 32Μ86 που εχει 100Ηz και κάποια αλλα χαρακτηριστικά γιατί;

Οταν προτεινετε μια τηλεοραση 32'' samsung βλεπω στο φορουμ πανατα μιλατε για την 32R86 και όχι για την 32Μ86 που εχει 100Ηz και κάποια αλλα χαρακτηριστικά γιατί;

Υποθετω γιατι στην τιμη της 32M86 μπορει καποιος να παρει την Sony D3000 η την Philips 32PFL9632 που ειναι καλυτερες.