1 μήνας χωρίς net! Έχασα τίποτα;

Βαγγελη, δηλαδη 8 μηνες εκαναν οι αθεοφοβοι για να σου βαλουν νεα συνδεση???

8 μήνες έκαναν να μου συνδέσουν το τηλέφωνο ...:violent-smiley-030: :twoguns: :violent-smiley-008: :dead: :violent-smiley-011: :tdown:

ο Βαγγελης μενει στο Μοκαντισου μεσα σε σπανιο δασος και ακριβως στο κεντρο προστατυομενου παρκου... 7 μηνες καμια τηλεφωνικη εταιρεια δεν μπορουδε να βρει τον βαγγελη και ως θαυμα ανελαβε την δουλεια ο δικος μας ο ΟΤΕ....

Αξιος

Απάντηση: Re: 1 μήνας χωρίς net! Έχασα τίποτα;

Larry said:
ο Βαγγελης μενει στο Μοκαντισου μεσα σε σπανιο δασος και ακριβως στο κεντρο προστατυομενου παρκου... 7 μηνες καμια τηλεφωνικη εταιρεια δεν μπορουδε να βρει τον βαγγελη και ως θαυμα ανελαβε την δουλεια ο δικος μας ο ΟΤΕ....

Αξιος

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Larry said:

Αξιος
:flipout: :flipout: :flipout:

Larry said:

Αξιος

Αυτο ειναι μεγαλο ψεμα!

Το Μογκαντισου, ως γνωστον, καθολου δεν εχει δασος.
Δασος υπαρχει (και) εκει που ο Βαγγελης ηταν για κανα μηνα στην Αρκαδια.
Γεια σου ρε πατριδα!!! Βαγγελη που ησουν ακριβως?

Τσίπολη ή αλλιώς Τουθόα. για ορεινό χωριό με 35 μόνιμους κατοίκους το χειμώνα, θεωρώ ότι τα 2 ονόματα είναι πλεονασμός:D :D

σημειωτέον, δεν είναι ο τόπος καταγωγής μου, αλλά του έτερου μισού μου ...

ας μη βγούμε όμως άλλο από το θέμα που άνοιξε ο Φίλιππος.
πείτε του τι έχασε αυτό το μήνα που έμεινε χωρίς internet.!