10 Μαρτίου 1925 - 10 Μαρτίου 2007, 82 χρόνια ΘΡΥΛΟΣ

GeonX

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
2,756
«Συνίσταται εν Πειραιεί υπό τον τίτλον “Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς” σωματείον, ούτινος σκοπός είναι η ανάπτυξις της σωματικής αγωγής παρά τη νεολαία και η κατά πάντα φίλαθλον τρόπον εξύψωσις αυτής»

original.aspx

10 Μαρτίου 1925 - 10 Μαρτίου 2007. 82 χρόνια ιστορίας, 82 χρόνια δόξας και τίτλων για τον Θρύλο του Ελληνικού αθλητισμού τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, συμπληρώνονται σήμερα από τη στιγμή που ο Νότης Καμπέρος ανακοίνωσε το όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Μιχάλης Μανούσκος το ολοκλήρωσε, προσθέτοντας το ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία που γράφετε και θα γράφετε στο μέλλον...

ΘΡΥΛΕ :worshippy: :worshippy: :worshippy: :grinning-smiley-043
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΡΥΛΕ…!@!

Τέλος τα μίση κύριοι...Εδώ σταματάνε όλα!

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :aktion033: :aktion033: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :firstprize: :firstprize: :firstprize:

Απάντηση: Re: 10 Μαρτίου 1925 - 10 Μαρτίου 2007, 82 χρόνια ΘΡΥΛΟΣ

Τέλος τα μίση κύριοι...Εδώ σταματάνε όλα!

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :aktion033: :aktion033: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :firstprize: :firstprize: :firstprize:

Εάν πάρεις το βιλίο τού Μπογιόπουλου´Ποδόσφαιρο,Μιά θρησκεία χωρίς απίστους´ θα δείς ποιά ομάδα στην Ελλάδα είχε πραγματική επαφή με τον λαό ...
Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Θά δείς ποιοί τραγουδούσαν τον ύμνο μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα...

Περαία μου, Περαία μου μετον Σαρωνικό σου,
που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου.

Χρόνια Πολλά στον Θρύλο

Περαία μου, Περαία μου μετον Σαρωνικό σου,
που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου.

Χρόνια Πολλά στον Θρύλο

Φροντίστε να ξαναγίνετε μεγάλοι γιατί η μοναξιά κάνει σε όλους κακό:ernaehrung004:

10 Μαρτίου 1996 - 10 Μαρτίου 2007, 11 χρόνια με την Εύη μου:drummer: .

:offtopic: κάργα,
άλλα μου ταίριαξαν οι ημερομηνίες
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Έλα ρε Θρύλε...Χρόνια Πολλά κ πάντα τέτοια...

Ευχαριστούμε κ την "αντίπαλη" εφημερίδα που κάποτε μας χαρακτήρισε Θρύλο κ από τότε έχει μείνει σε όλων τις σκέψεις...

Πολύ κρύο όμως βρε παιδί μου, -10 ο ένας , -11 ο άλλος...:afro: :flipout:

Φροντίστε να ξαναγίνετε μεγάλοι γιατί η μοναξιά κάνει σε όλους κακό:ernaehrung004:

Ρε σύ δεν τρώγεσαι με τίποτε!
ΟΚ Θα γίνουνε μεγάλοι, εσείς που είστε τόοοσα χρόνια πόσο μακρυά πήγατε το σπορ εκτός συνόρων?:flipout: :flipout:

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!:grinning-smiley-043

και οποιος πει κακο για μας...

οσο για τις συγκρισεις αρκει κανεις να ακουσει τους υμνους για να καταλαβει οτι ο δικος μας ειναι πολεμικο εμβατηριο ενω κατι άλλοι ειναι εκδρομη για χαρωπές νοικοκυρούλες...:flipout: :flipout: