10 September 2015 - This Changes Everything

Υπαρχουν αλλες πληροφοριες προς διαθεση η το κρατανε μυστικο μεχρι την παρουσιαση;

Teaser.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.bowers-wilkins.net/Speakers/Home_Audio/800_Series_Diamond?_ga=1.245168518.2010977744.1441803565

:ernaehrung004:

1_3_slide_1_heritage.jpg

805 D3

1_4_slide_6_805_rosewood.jpg

804 D3

1_4_slide_5_804_white.jpg

803 D3

1_4_slide_4_803_rosewood.jpg

1_4_slide_1_803_rosewood.jpg

802 D3

1_4_slide_3_802_white.jpg

Κάποιες μικρες ενστάσεις οπως το 14Ηζ απο 2χ8".... 17Ηζ στο -3 !!! απλα δεν υπάρχει αλλα τέλος πάντων.

Αισθητικά μου αρεσε περισσότερο η προηγούμενη γενια, τα woofer έδεναν καλύτερα με το υπόλοιπο σχέδιο.

To mid ειναι απο κεβλαρ (νεα γενιά) και οχι απο διαμάντι. Μεγαλη σημασία στο HT με 2 κεντρικα ηχεια και sub.

Μενει να το ακούσουμε!

Αυτό που αντικατοπτρίζεται στο γυαλί πίσω από το 802 D3,είναι απλώς κοσμητικό;
Μοιάζει λίγο με ψήκτρα...

H B&W κατέβασε απο την σελιδα την νεα σειρά και απ οσο θυμάμαι δεν εδινε πληροφορίες. Όντως μοιάζει με ψυκτρα, κατι σπάνιο σε παθητικό ηχειο για σπιτική χρήση. Πιθανολογώ οτι πρόκειται για μια ανατροπη στο σχεδιο της καμπίνας (τον τροπο που κλείδωναν οι τασεις για οσους ξέρουν πως ειχαν σχεδιαστεί οι προηγούμενες γενεές)

εχουμε και τιμες (αυξημένες οπως ηταν αναμενόμενο)

(802 D3, costing £16,500 per pair; 803 D3, yours for £12,500 per pair; 804 D3, at £6750 per pair), a standmounter (805 D3, £4500 for a pair) and a pair of centre-channel speakers for home cinema applications (HTM1 D3 for £4500 and HTM2 D3 at £3000).

There are also a couple of stands, one (FS-805 D3, £450 per pair) to support the 805 D3 and one (FS-HTM D3, £450) to support a centre speaker.

In the spring of 2016 the range will be topped out by the 800 D3, a floorstander that will sell for £22,500 per pair.

Read more at http://www.whathifi.com/news/bw-reveals-new-800-series-diamond-speakers#2x52AoTAd4JQBsVR.99

Απάντηση: Re: 10 September 2015 - This Changes Everything

H B&W κατέβασε απο την σελιδα την νεα σειρά και απ οσο θυμάμαι δεν εδινε πληροφορίες. Όντως μοιάζει με ψυκτρα, κατι σπάνιο σε παθητικό ηχειο για σπιτική χρήση. Πιθανολογώ οτι πρόκειται για μια ανατροπη στο σχεδιο της καμπίνας (τον τροπο που κλείδωναν οι τασεις για οσους ξέρουν πως ειχαν σχεδιαστεί οι προηγούμενες γενεές)

Έχεις δίκιο,δεν είναι ψύκτρα,στο βίντεο φαίνεται καλύτερα,από ότι φαίνεται τουλάχιστον στο κάτω μέρος είναι βιδωμένες μόνο οι μπόρνες.
Στην αρχή το μυαλό μου πήγε σε ίσως ημιενεργό αλλά δεν.

Κάτι δεν μου κολλάει αισθητικά πάντως,ο συνδυασμός φυσικό χρώμα ξύλου μπροστά-ασημί μέταλλο ( ; ) πίσω.
Εκτός και το βγάλει αποκλειστικά σε μαύρο όπως στο βίντεο ή ασημί όπως στην φώτο.

Απάντηση: Re: 10 September 2015 - This Changes Everything

Αισθητικά, το 803 είναι τέλειο!

Σωκ, με χαμηλό φωτισμό, όλα τα ηχεία μαύρα φαίνονται... :)

Σταυρο, μην μας αλλαζεις το...ρητο! Λυχνος σβησθεισης πασα...κλπ:bigcry:

Ποσο το νεο 805; 4500λιρες δηλ πανω απο 6000 ;;;;:smash:
Πουλαω τα δικα μου 3000!

Λιρες φυσικα!:Banane0:

Δεν μου αρεσουν εμφανισιακα τα νεα, γυφτοκιτσοφερνουν...

Το ΤΑΣ εχει μια εκτενή ανάλυση της νεας σειράς. Το αλουμίνιο πίσω ψύχει το κρος ενω η καμπίνα ειναι οπως ελεγα ανεστραμμένη σε σχέση με τις προηγούμενες σειρές. Το μόνο ιδιο σημείο ειναι το tweeter (ειχαν επενδυθεί πολλα χρήματα για να αλλάξει τοσο νωρίς), οτιδήποτε αλλο ειναι ουσιαστικά νεο. Το μιντ ειναι ύφανση νεων υλικών, το woofer εχει νεα σύνθεση και αυτό. Η εμφάνιση ειναι πραγματικά κακή (για το γούστο μου), οτι χειρότερο εχω δει εδω και καιρο, ειμαι περίεργος να δω αν εχουν βελτιώσει τα γνωστα προβλήματα ηχου της προηγούμενης γενιας.

Ασύλληπτο το εργοστάσιο για τα δεδομένα εταιριας ηχου.. (παλαιότερα θυμαμαι να εχω διαβασει οτι η Β&W ειναι η μεγαλύτερη εταιρια ηλεκτρονικών της Αγγλίας)

BW2_Factory.jpg

http://www.theabsolutesound.com/articles/bw-unveils-the-800-d3-series/