100 ευρώ έκπτωση & 24 άτοκες δόσεις, σε όλους τους Mac

εγω το πηρα το πρωι κατα τις 12.00...τεταρτη θα το εχω μου ειπαν απο πλαισιο...στην αναμονη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 100 ευρώ έκπτωση & 24 άτοκες δόσεις, σε όλους τους Mac

Η προσφορά ίσχυε για 3 ημέρες μόνο.

Μα αυτό λέω καλέ μας συντονιστή, χθες 18 του μήνα, η προσφορά θα έπρεπε να ισχύει κανονικά.
Το μεσημέρι που τσέκαρα οι προσφορές ίσχυαν, ενώ κατα τις 10 το βράδυ είχαν εξαφανιστεί απο όλα τα site.

Προφανώς μετά τη λήξη λειτουργίας των καταστημάτων (στα Γιάννενα ήταν ανοιχτά και την Κυριακή 11-8, το Σάββατο ήταν κλειστά λόγω τοπικής εορτής) αποσύρανε τη διαφήμηση.

Βρε παιδιά...μόλις το άνοιξα (ήταν σφραγισμένο με ζελατινες κλπ) το ακούμπησα στον καναπέ με ευλάβεια και είδα ότι έχει ένα χτύπημα...σα βαθουλωμα...νορμάλ δε νομίζω να είναι τι κάνω; τηλέφωνο στο πλαίσιο η στην ιστορμ; θα το αναγνωρίσουν ότι ήταν χτυπημένο; έλεος..

Attachments

• uploadfromtaptalk1421848087844.jpg
    uploadfromtaptalk1421848087844.jpg
    88.2 KB · Views: 144
Re: Απάντηση: 100 ευρώ έκπτωση & 24 άτοκες δόσεις, σε όλους τους Mac

Όπως το πήρες, το πας πίσω.

μενω επαρχια οποτε ειναι δυσκολο...

μιλησα με το πλαισιο τους εστειλα φωτο και περιμενω..

Ενημερωση...Το παιδι που μιλησα στο πλαισιο δεν ειχε ξανα ακουσει το θεμα, ΟΜΩΣ εχει ξανασυμβει οπως τον ενημερωσαν οι συναδελφοι του... Μου ειπαν οτι προκειται για κατασκευαστικο λαθος και θα πρεπει να μιλησω με isquare και infoquest...δυστηχως εχουν κλεισει και οι 2 οποτε απο αυριο...

Σε ενα συναδελφο του που του ειχε τυχει παρομοιο θεμα λεει οτι λυθηκε (επισκευη/αντικατασταση?)...

α ρε Jobs δε ζεις να σου στειλω τα παραπονα...

Μετα απο επικοινωνια με την isquare σημερα και καμποση υπομονη, εγκριθηκε και θα μου δωσουν καινουργιο εντελως macbook pro...

Τελος καλα, ολα καλα, ελπιζω το επομενο να μην ξαναχει τιποτα περιεργο γιατι θα τους το φερω στο κεφαλι :p :smash:

χαχαχα, τι να σας πω, μολις παραλαβω και ειναι της κουτας θα σας το πω και εγω... :grinning-smiley-043

Ηρθε το replacement και ειναι οπως πρεπει...ακομα στην διαδικασια της πρωτης εγκαταστασης...τελος καλο ολα καλα!

Re: Απάντηση: 100 ευρώ έκπτωση & 24 άτοκες δόσεις, σε όλους τους Mac

Υποκλίνομαι !!
Δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια, οπότε όλα πήγαν κατ ευχήν.

Νομιζω οτι το ηξεραν γενικα το προβλημα, εφοσον ειχα ξανα παρατηρηθει και σε αλλους ειχα ελπιδες να το αναγνωρισουν...

Τελος καλο ολα καλα πραγματι :-)