100 HZ ! Aξιζουν ??

stefanos9

Established Member
24 April 2008
138
Αξιζουν στις 47" ?

Βλεπεις διαφορα προς το καλυτερο σε ποδοσφαιρο (δεν βλεπω συχνα) - η και αλλου ? Η ειναι σαν να μην υπαρχουν ?

Μιλαμε για Sony/Philips που παιζουν καλα τα 100Ηz.

Η Σονυ 46"W3000/4000 ειναι στις τελικες μου επιλογες στο short-list (με WCG αλλα χωρις 100Ηζ).

Η τριτη (οχι σε σειρα προτιμησης - δεν εχω αποφασισει) ειναι η Philips 47PFL9603 με + ~400 ευρω.

Last edited:
επισης τι θα λεγατε για την Τοshiba ZF355 ?

Tην Samsung δεν την εχω συμπεριλαβει λογω των glossy panel της.

Η γνώμη μου είναι πως αξίζουν γιατί μειώνουν ένα "έμφυτο" πρόβλημα της τεχνολογίας LCD. Στα 100Hz η ανάλυση διατηρείται σε υψηλότερα επίπεδα όταν υπάρχει κίνηση και μειώνεται το "motion blur". Άλλωστε πολλοί που αγοράζουν LCD το κάνουν λόγω της υψηλότερης ανάλυσης.

Στον συγκεκριμένο τομέα αυτή την στιγμή οι κορυφαίες υλοποιήσεις σε συνδυασμό με τα 100Hz είναι το "Clear LCD" της Philips και το "LED Motion Plus" της Samsung (που όμως δεν υπάρχει στις ευρωπαϊκές F96).

Παρακολουθώ στις 40 ίντσες με 100hz και στις 23 ίντσες χωρίς 100hz βέβαια, και προτείνω 100hz .
Φαντάσου motion blur στις 47 ίντσες πόσο ενοχλητικό θα είναι.

έχουν σαφώς ένα πλεονέκτημα οι κατοστάρες από την άλλη υπάρχουν και καλές χωρις 100Hz.Πριν κλειδωσεις την 9603 περιμενε να δεις την W4000 μιας και οι πρωτοι ιδιοκτητες λένε ότι είναι εξαιερετικη

ο πρωτος ιδιοκτητης ανεφερε 0 προβλήματα αλλα ας περιμενουμε κι αλλους για ασφαλες συμπερασμα

Εχω διλημα...

46W4000 (~2000) ή 47PFL9603 (~2400, +100Ηz, -WCG) ????? :damnyou:

για μένα δεν τίθεται τέτοιο δίλλημα διότι στα 2.400 παίρνει κανείς το απόλυτο σε LCD! (X3500)
oπότε μόνο με την φθηνότερη philips 7603 γίνεται σύγκριση...στα 1,900

Καμια απο τις δυο.

Samsung 46A656
Στην εχει καρφωσει "αγρια " τουτονα το μοντελο ε ποταμισιε ?
Σε βλεπω αρκετα Χορνυ με την παρτη της .

Στην εχει καρφωσει "αγρια " τουτονα το μοντελο ε ποταμισιε ?
Σε βλεπω αρκετα Χορνυ με την παρτη της .

Απο οτι εμαθα απο σιγουρη πηγη ο επομενος "Ηχος" θα την εχει τεστ μαζι με 42PFL9703D και 40Α558.

Εκει θα μας λυθουν πολλες αποριες.-bye-

για μένα δεν τίθεται τέτοιο δίλλημα διότι στα 2.400 παίρνει κανείς το απόλυτο σε LCD! (X3500)

Ελα που ειναι γομαρι - 126.2cm πλατος - δεν με παιρνει παιδι μου - τι βλακεια και αυτη, μιλαμε η χ3500 ειναι πιο πλατια κατα 9.2cm απο την 47PFL9603.....:twoguns:

To βρισκετε απιθανο δηλαδη η 9603 να ριχνει στη χ3500 ? (δε χρειαζεται να ειναι σε ολα, μου ερχετε το μυαλο απο τωρα SD processing, Clear LCD 100)...

Samsung Α656 (και γενικα..) που την ειδα παλι με αυτο το γυαλιστερο πανελ δεν μου αρεσει καθολου, κατι δεν μου καθεται καλα overall...

Τοshiba ZF355 μαλιστα...αλλα εχω ψυχολογικο λιγο και με toshiba in greece - oi ανθρωποι στo site τους (.gr) δεν λενε καν οτι εχουν τηλεορασεις..!

Last edited:
Ελα που ειναι γομαρι - 126.2cm πλατος - δεν με παιρνει παιδι μου - τι βλακεια και αυτη, μιλαμε η χ3500 ειναι πιο πλατια κατα 9.2cm απο την 47PFL9603.....:twoguns:

To βρισκετε απιθανο δηλαδη η 9603 να ριχνει στη χ3500 ? (δε χρειαζεται να ειναι σε ολα, μου ερχετε το μυαλο απο τωρα SD processing, Clear LCD 100)...

Samsung Α656 (και γενικα..) που την ειδα παλι με αυτο το γυαλιστερο πανελ δεν μου αρεσει καθολου, κατι δεν μου καθεται καλα overall...

Τοshiba ZF355 μαλιστα...αλλα εχω ψυχολογικο λιγο και με toshiba in greece - oi ανθρωποι στo site τους (.gr) δεν λενε καν οτι εχουν τηλεορασεις..!

Επειδή έψαχνα κι εγώ για Toshiba πρόσφατα, αντιμετώπισα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δεν αντιπροσωπεύονται όλα τα προϊόντα της Toshiba από την ίδια εταιρία στην Ελλάδα. To site www.toshiba.gr έχει μόνο τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η Ideal. Το παράδοξο εδώ είναι ότι ενώ αντιπροσωπεύει προϊόντα multimedia της Toshiba (όπως home cinema projectors), δεν έχει τις τηλεοράσεις. Αυτές τις έχει η intersys και το Ελληνικό site είναι αυτό. Το οποίο είναι στην ουσία μια σελίδα που σε οδηγεί στο αγγλικό site.

Για το service σε τηλεορασεις Toshiba εχω ακουσει πολυ κακα λογια. Ανθρωποι περιμεναν ανταλακτικα για μηνες.

Γενικα μου φαινεται στην Ελλαδα μονο 4-5 πολυ γνωστες μαρκες εχουν επαρκη υποστηριξη , στις υπολοιπες κανεις την προσευχη σου...

έχω το ίδιο προβλημα, έπιπλο ΙΚΕΑ 117 εκ.

στο τηλεοπτικό σήμα (SD) οι φίλιπς ζωγραφίζουν, έβλεπα χθες την 9603 στο ΠΛΑΙΣΙΟ, υπολογίζω ότι είναι κορυφαία και η Χ την φτάνει οριακά...

α εδώ το πιάνεις από λάθος μεριά το θέμα, η εικόνα πρέπει να σε ενδιαφέρει για τα ματάκια σου κι όχι το design

Τοshiba ZF355 μαλιστα...αλλα εχω ψυχολογικο λιγο και με toshiba in greece - oi ανθρωποι στo site τους (.gr) δεν λενε καν οτι εχουν τηλεορασεις..!έχει το ίδιο πάνελ με τις παραπάνω σάμυ και σόνυ το ήξερες;
οι διαφορές είναι από τον επεξεργαστή εικόνας, όχι και τόσο μεγάλες...
:music-smiley-005:

Last edited: