100 HZ ! Aξιζουν ??

στο τηλεοπτικό σήμα (SD) οι φίλιπς ζωγραφίζουν, έβλεπα χθες την 9603 στο ΠΛΑΙΣΙΟ, υπολογίζω ότι είναι κορυφαία και η Χ την φτάνει οριακά...
Δεν εχει ερθει ακομα. εισαι σιγουρος? Σκεψου να εβλεπες οντως την 9603:firstprize:

α εδώ το πιάνεις από λάθος μεριά το θέμα, η εικόνα πρέπει να σε ενδιαφέρει για τα ματάκια σου κι όχι το design. !έχει το ίδιο πάνελ με τις παραπάνω σάμυ και σόνυ το ήξερες;
Με το προβλημα το εχω με το πανελ της. νομιzω οτι η σαμυ βαζει μια εχτρα glossy επιστρωση "Super/Ultra Clear Panel" για να αυξησει το μαυρο, η οποια εμενα δεν μου αρεσει και εχει τρελες αντανακλασεις κατω απο εντονο φως η τη μερα το πρωι...LCD και να χω και ενα κουσουρι των πλασμα - ενοχλητικοτατο κατ εμε?? επισης ΙΜΟ μου φανηκε πιο "φτηνη" κατασκευη.

...

Last edited:
Ναι αλλα νομιzω οτι η σαμυ βαζει μια εχτρα glossy επιστρωση, η οποια εμενα δεν μου αρεσει και εχει τρελες αντανακλεσεις κατω απο εντονο φως η τη μερα το πρωι...

Αρκεί να σου πω ότι προσπάθησα να φωτογραφήσω την 558 στο μαγαζί με την οθόνη κλειστή και στη φωτογραφία φαινότανε καθαρά τι έπαιζαν οι τηλεοράσεις που ήταν πίσω μου.

οκ. δεν είμαι σίγουρος ποια philips ήταν-γιατί τις έχω αποκλείσει από την αρχ'η λόγω τιμών και δεν τις δίνω μεγάλη σημασία...
αλλά η εικόνα ήταν πραγματι άψογη σε ποδόσφαιρο...
δίπλα μια σαμυ 46F86 ήταν χάλια, με θολούρα στην κίνηση, μπάλα αχνή, και περιγράμματα γύρω από τους παίκτες...

και συμφωνώ καλύτερα θα ήταν χωρίς αντανακλάσεις οι σάμυ, αλλα´τι να κάνουμε τώρα; να παρουμε την W4000 που δεν έχει τον καλό αλγόριθμο κίνησης της σόνυ; ερωτώ!

οκ. δεν είμαι σίγουρος ποια philips ήταν-γιατί τις έχω αποκλείσει από την αρχ'η λόγω τιμών και δεν τις δίνω μεγάλη σημασία...

Πολυς κοσμος θα απορριψει τις 9603/9703 λογω τιμης.

Οπως και να το κανουμε αυτα τα 2,400 για την 47PFL9603 ειναι σχετικα πολλα.

Μονη ελπιδα η 7403 αν ερθει με τα 100 Hz και Pixel Plus 3 οπως λενε οι προδιαγραφες.

αλλά η εικόνα ήταν πραγματι άψογη σε ποδόσφαιρο...
δίπλα μια σαμυ 46F86 ήταν χάλια, με θολούρα στην κίνηση, μπάλα αχνή, και περιγράμματα γύρω από τους παίκτες...

και συμφωνώ καλύτερα θα ήταν χωρίς αντανακλάσεις οι σάμυ, αλλα´τι να κάνουμε τώρα; να παρουμε την W4000 που δεν έχει τον καλό αλγόριθμο κίνησης της σόνυ; ερωτώ!

θα δουμε τελικα μπορεί ο αλγοριθμος 2 να πλησιαζει τον 1 PRO

εγω μια χαρα ελπιδες δίνω και μάλιστα όχι έτσι για να δώσω ελπιδα είναι πολυ πιθανο να βγουν αληθινες

εγω μια χαρα ελπιδες δίνω και μάλιστα όχι έτσι για να δώσω ελπιδα είναι πολυ πιθανο να βγουν αληθινες

Χρήστο στην καλύτερη των περιπτώσεων η W4000 θα παίζει όπως η Χ3500 με το motionflow στο off.

Σε αυτή την περίπτωση θα είναι βελτιωμένη στην κίνηση από την W3000 που της κουτσούρεψαν το overdrive για να τονιστεί η αποτελεσματικότητα του motionflow της ακριβότερης σειράς Χ.

Σε αυτή την περίπτωση θα είναι βελτιωμένη στην κίνηση από την W3000 που της κουτσούρεψαν το overdrive για να τονιστεί η αποτελεσματικότητα του motionflow της ακριβότερης σειράς Χ.

Αυτο που το διαβασες Γιωργο?

Δεν νομιζω να ειναι σωστο , δεν υπαρχει πλεον LCD πανελ χωρις overdrive , με την απουσια του γυριζουμε 3 χρονια πισω.

Αυτο που το διαβασες Γιωργο?

Δεν νομιζω να ειναι σωστο , δεν υπαρχει πλεον LCD πανελ χωρις overdrive , με την απουσια του γυριζουμε 3 χρονια πισω.

Το πάνελ μια χαρά μπορεί να κάνει την δουλειά, απλά το software για να την εκμεταλλευτεί ήταν μπουκωμένο. Έχει αναφερθεί στο avforums (από τον andrewfee νομίζω) ότι η W3000 είχε αισθητά χειρότερη απόδοση με κίνηση από την X2000, ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχουν παρόμοια. Δυστυχώς λίγο δύσκολο να βρω το αντίστοιχο link.

Αυτο ομολογω οτι δεν το ηξερα.

Βεβαια Sony ειναι αυτη , κανεις δεν ξερει τι μας ξημερωνει.

Εδω καταργησαν απο την W3000 το Motionflow (που το εχει το αντιστοιχο Ιαπωνικο μοντελο W5000) για να αναγκασουν τον κοσμο να τα "σκασει" για την Χ3000 ...:BDGBGDB55:

Αυτο ομολογω οτι δεν το ηξερα.

Βεβαια Sony ειναι αυτη , κανεις δεν ξερει τι μας ξημερωνει.

Εδω καταργησαν απο την W3000 το Motionflow (που το εχει το αντιστοιχο Ιαπωνικο μοντελο W5000) για να αναγκασουν τον κοσμο να τα "σκασει" για την Χ3000 ...:BDGBGDB55:

Γιατι ? μηπως και η καταργηση της D 3000 ,στο να πουλησουν και τα αλλα μοντελα δεν αποσκοπουσε ?

Κανανε μια μπραφ "σαρωσαν " την αγορα και μετα κονομαγανε απο τις 32αρες αραχτοι και λαιτ .