100 hz vs 200 hz

Πραγματικά έχω περιέργεια να ακούσω - διαβάσω τις εντυπώσεις σου. Με τι μάρκα και μοντέλο;

Panasonic Viera TX-P42V20

Πολυ καλη plasma .... αλλα ..... 42 ιντσες μονο :icon15:
Εντάξει αρκετά καλή είναι , αλλά σε θέμα επεξεργασίας νομίζω ότι είναι πιο πίσω από αυτές που σου έχω προαναφέρει.
Τέλος πάντων, δες και πες μας.

Μου εβγαλε κατι ασαφειες η V20 (οχι artifacts) αλλα το μυστηριωδες της υποθεσης ειναι οτι
την δευτερη φορα, στην ιδια σεκανς, δεν εβγαλε κανενα ψεγαδι. Και την τριτη, και την τεταρτη
....... μεχρι την στιγμη που εφυγα απο το σπιτι της αδελφης μου. Πολυ περιεργο !

Μηπως νομισα οτι ειδα κατι στην αρχη ?
Μαλλον ο εγκεφαλος μου φανταζεται πραγματα .... :laugh:

Aυτο ειναι επεξεργασια την πρωτη φορα το ελεγχει και μετα το αποδιδει σωστα

Μου εβγαλε κατι ασαφειες η V20 (οχι artifacts) αλλα το μυστηριωδες της υποθεσης ειναι οτι
την δευτερη φορα, στην ιδια σεκανς, δεν εβγαλε κανενα ψεγαδι. Και την τριτη, και την τεταρτη
....... μεχρι την στιγμη που εφυγα απο το σπιτι της αδελφης μου. Πολυ περιεργο !

Μηπως νομισα οτι ειδα κατι στην αρχη ?
Μαλλον ο εγκεφαλος μου φανταζεται πραγματα .... :laugh:
Άρα που καταλήγεις;

Που να καταληξω βρε, φιλοι μου ...

Καθε πανελ και τεχνολογια εχει τα δικα της αβανταζ και ντισαβανταζ.
Oι Plasma ειναι καλυτερες στην αποκριση απο τις LCD, αλλα εχουν αυτη
την θολουρα στην κινηση που εγω την ονομαζω spilled paint effect.
Γιαυτο και εδωσα την V20 στην αδερφη μου.
Δεν την ενοχλει καθολου !

Απο την αλλη, η 980S εχει μηδενικη θολουρα αλλα ... τα artifacts
παρελαυνουν στην οθονη. Εχει βεβαια και 55 ολοκληρες ιντσες για
να απολαμβανω αυτα τα artifacts μεγαλυτερα και καθαροτερα :p

Μάνο , Μάνο, θα μας τρελάνεις.....
Κάνε βρε συ μια σύγκριση με ίδιας τεχνολογίας αλλά σε άλλη μάρκα, αντιστοίχου κατηγορίας μοντέλου να δούμε τότε το συμπέρασμά σου, να ησυχάσεις και εσύ και εμείς, γιατί τότε μόνο πιστεύω θα βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα. :ears:

Εμ , ηθελες εντυπωσεις ...
Δεν ειπα οτι και τα δυο πανελ ηταν LCD.

Αλλα, καποια στιγμη, θα περασω και απο τον Panoramix.

(μαλλον, μεσα σ'αυτο τον χρονο :p)

Αυτό πιο πολύ σαν απειλή προς τον Panoramix ακούγεται, παρά ως συμβολή προς την επιστήμη...:beatnik2:

Οχι .... ηδη του ειπα (οταν καλιμπραριζε το καμαρι του) οτι εχει ομαλοτερη κινηση η Σαμυ του.

Δεν μπλοφαρω (παρα μονο με γυναικες ... αφου επιβαλλεται για λογους επιβιωσης :p)

Αυτό πιο πολύ σαν απειλή προς τον Panoramix ακούγεται, παρά ως συμβολή προς την επιστήμη...:beatnik2:

Όχι να δεις τι συμπεριφορές αντιμετωπίζω από τους κατά φαντασία "επιστήμονες" (εκ του science fiction)

20140315_231017_zps7575b40a.jpg
[/URL][/IMG]

Συκοφαντίες, τον ροφό προσπαθούσαμε να πιάσουμε... :silly: :flute:

Xαχαχαχαχαχαχα ..... :laugh:

Που ευρισκεται ο ιντριγκαδορος να δευτερολογησει ?

Πισω απ'τις σουπιες του κοραλιογενους υφαλου :laugh:

(τις active 3D σουπιες .... :p)

... i rest my case ...
Σημερα ολοι κερδισανε, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Ποταμι, Χρυσα αυγα... εχετε παρασυρθει απο το κλιμα μου φαινεται κυριοι :P

Όχι να δεις τι συμπεριφορές αντιμετωπίζω από τους κατά φαντασία "επιστήμονες" (εκ του science fiction)

20140315_231017_zps7575b40a.jpg
[/URL][/IMG]

Ομολογώ ότι εξεπλάγην αρνητικά από τη φωτογραφία.:beatnik2:
Άλλα είχα στο μυαλό μου.
Καλλιεργημένοι άνθρωποι να προβαίνουν σε τέτοιες -χαμηλού επιπέδου- ενέργειες...

Το σοκ όμως επήλθε με την αιτιολογία τους.
Ότι, δήθεν, κυνηγάνε ένα ροφό σε ένα σαλόνι φορώντας γυαλιά ηλίου...:hippy:

Κύριοι, ήρθατε δεύτεροι.
Σε κάθε περίπτωση, αν το σπορ τους συναρπάζει, μπορούν να απευθυνθούν στον ειδήμονα, Γιακούμπ...:beatnik2:
ΓŽΒΏΓΒΓŽΒ―ΓΖ’Γβ€žΓŽΒ΅, κύριοι!.jpg

Το πόσο μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί αυτούς τους 2 τύπους, φαίνεται και από το ότι ντύνονται από το ίδιο μαγαζί.
Στη φωτό φαίνεται καθαρά ότι το ξέβαμα στα -μάλλον ντεμοντέ- τζιν τους, προήλθε από το ίδιο χέρι...:beatnik2:
ΓŽΒΌΓŽΒΏΓΒΓβ€žΓŽΒΆΓŽΒ΅Γβ€š!.jpg

Εμένα με συγχωρείτε...:beatnik2:
Πρέπει να πάω στο Σύνταγμα, όπου χτες επήλθε πλημμυρίδα στο συντριβάνι μέσω αφρών και πανηγυρισμών,
και απελευθερώθηκαν ως δια μαγείας κάτι μοβόρα ψάρια,
τα οποία φυσικά θα κυνηγήσω, όπως εσείς μου μάθατε:
φορώντας γυαλιά ηλίου και με γυμνά χέρια.:ADFADF1:
ΓŽΒ±Γβ€ ΓΒΓŽΒΏΓβ€š ΓΖ’Γβ€¦ΓŽΒ½Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒ±.jpg
θα ΓΖ’ΓŽΒ΅ ΓŽΒ΄ΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΖ’Γβ€°!.jpg