1000 ευρο αμοιβη!!!

VaSiLiS-T

Supreme Member
10 January 2007
8,208
παλλληηηηηνιηηηη
ΣΤΑ goodys κορίνθου ξέχαστηκε ενα τσαντακι (μπανανα μέσης) με μια μικρη ερσιτεχνικη καμερα και 3-4 κασετες με υλικο, σε μια απέλπιδα προσπαθεια και απο εδω ,μπας και !!!!
οποιος ξερει κάτι η έχει κάτι , η κάμερα δωρο και 1000 ευρο αμοιβη!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Θελω είναι οι κασέτες !!!! (μινι dv)

Φαντάζομαι οτι το εχεις κάνει ήδη.Πήρες τηλέφωνο στα goodies ?

Υπάρχει κάποιο χαρτί μέσα που να έχει κάποια στοιχεία σου ?

Ειχα χάσει πριν χρόνια σε μαγαζί απο αυτά που σταματάνε τα λεωφορεία(κάπου στη Λαμία), ενα τσαντάκι με λεφτά κια διάφορα άλλα.Ω του θαύματος 1-2 μέρες μετά με πήρε ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ(πελάτης του καταστήματος) και μου έστειλε με το λεωφορείο στην Αθήνα τα πράγματά μου.

ναι εγιναν ολα αλλα η μαλακ*** είναι οτι είχε μια μικρη κάμερα μεσα sony του χιλιαρικου που ηταν απλα backup ,, το υλικο ειναι τραβηγμένο δικαμερο με pro καμερες και οποιος το εχει βρει, θα υπεθέσει οτι τα tapes είναι απο αυτήν!! (κανά τουρίστα δηλαδή που εχει τραβηξει αρχάια η δεν ξέρω τί)
ασε την χέσαμε την βάρκα!!!!

Εγώ πέρασα από εκεί χτες και ρώτησα, αλλά δυστυχώς τίποτα. Μού είπαν ότι είχαν ρωτήσει άλλοι 2-3 άνθρωποι...
Μην ανεβάζεις την τιμή, δεν φαντάζομαι πως είναι τα χρήματα το ζήτημα. Τουλάχιστον αν εγώ την είχα βρει, δεν θα τα ήθελα.
Καλή τύχη, αν και δεν θέλω να κρύβω πως δεν είμαι αισιόδοξος.

ναι σε κάμποσους !! και αγγελιά με μεγάλο πλαίσιο έβαλα ! αλλα δυστυχώς , δεν λειτουργούν ολοι οπως εμείς εδω μέσα (το κλίμα βοήθειας και συμπαράστασης είναι είδος σε εξαφάνιση πλεον σε αυτην την χώρα ) καποιος βλέπει τα tapes και γελαει τωρα ,,, hehe τον μαλα$$$ θα λεέι !! τι επαθε !!!

Last edited: