1000W λαμπατα

Και ποιος θα κατασκευασει μετ/στη εξοδου 10 kΩ σε 200αρη πηρυνα+, με αποκριση καλη στα 2500 volt?????:guitarist:

τα χαρακτηριστικά της 813 click εδώ

Στα χαρακτηριστικα αναφερεται καθαρα οτι στις συνθηκες που τις δουλευει τα 1000 Watt RMS ειναι απολυτως εφικτα. Απλα κατω απ' αυτες τις συνθηκες θα θελει συχνα καινουργιες λαμπες. Το σχεδιο που δινει ειναι αρκετα ρεαλιστικο (αν και επιρρεασμενο απο Ενισχυτες Κιθαρας) Οι μετ/στες Εξοδου ειναι πραγματικος αθλος. Βεβαια τα 4 μονομπλοκ που αναφερει οτι εφτιαξε σιγουρα δεν προοριζονται για Hi-Fi / Hi-End.
Ας μην μπαινουν ομως ιδεες σε μερικους. Αυτα ειναι κολπα ζορικα. Μονο ο εξαερισμος για 4 τετοια μονομπλοκ θα χρειαστει εξαναγκασμενο ρευμα αερα και σωληνωσεις που να οδηγουν την θερμοτητα εξω απο το δωματιο λειτουργιας. Κατι αναλογο με αυτο που γινεται στις faros.

Γεια σου Μιχαλη-bye-

Μπα...εγω δυο ταπεινα μονομπλοκ θα φτιαξω με αυτες.:slapface:
Question:Ελεγες παλια οτι μερικοι τορροειδης που εχεις ειναι ικανοι για SE ιστοριες(το ειδα και σε αλλες αναφορες στο ασυλουμ).Μπας και μου κανει κανενας?

........ Βεβαια τα 4 μονομπλοκ που αναφερει οτι εφτιαξε σιγουρα δεν προοριζονται για Hi-Fi / Hi-End.
.......

για κανένα hοme cinema - θερμοκήπιο θα τα έφτιαξε ο άνθρωπος !
εάν είναι μάλιστα και σε κανένα μικρο χώρο.......τότε
θα γινοταν κολαση .......εγώ θα συναισθανόμουν σαν το σπίτι μου !

θηριώδης κατασκευή...όντως..αλλά από ποιότητα...???πρέπει να φορέσει οπωσδήποτε τοροειδή μετασχηματιστή...το τροφοδοτικό να μπεί σε άλλο δωμάτιο αν είναι δυνατόν....η απαγωγή της θερμότητας συμφωνώ πως είναι ένα ζήτημα...αλλά να τον έχεις μόνο και μόνο για να τον βλέπεις...δεν είναι κι άσχημα...

θηριώδης κατασκευή...όντως..αλλά από ποιότητα...???πρέπει να φορέσει οπωσδήποτε τοροειδή μετασχηματιστή...το τροφοδοτικό να μπεί σε άλλο δωμάτιο αν είναι δυνατόν....

Να ρωτήσω γιατί πρέπει;

Να ρωτήσω γιατί πρέπει;

Ολα τους σωστα, οι Toroidal τους ελειπαν.

Εαν υπαρχει καποιο προβλημα με αυτα τα μηχανηματα ειναι οτι ειναι φτιαγμενα να δουλευουν σε οριακες συνθηκες. Και αυτος που τα σκαρωσε το ξερει καλυτερα απ ολους. Απλα δεν προοριζονται για να ακους μουσικη στο σπιτι.

Ολα τους σωστα, οι Toroidal τους ελειπαν.

Εαν υπαρχει καποιο προβλημα με αυτα τα μηχανηματα ειναι οτι ειναι φτιαγμενα να δουλευουν σε οριακες συνθηκες. Και αυτος που τα σκαρωσε το ξερει καλυτερα απ ολους. Απλα δεν προοριζονται για να ακους μουσικη στο σπιτι.

Μονο για να κουφαινεις κοσμο(κυριως μεταφορικα):slapface: