106 GTI και...οικονομική οδήγηση???

Με την Toyota 1.3, φορτωμένο τίγκα πράγματα και 4μελή οικογένεια, ερχόμενος από Ξάνθη Αθήνα, βάζω πάντα βενζίνη στην Μικρή Βόλβη 40-50 km πριν την Θεσσαλονίκη, και το λαμπάκι αρχίζει να ανάβει φτάνοντας στο σπίτι... Δηλαδή καίει 40lit/550km... με ταχύτητες 140-160km/h...

Last edited:
σκούντα, τετρακούνα, δίλιτρη, φυσάι, σε ταξίδι σταθερά 130 με 6η, 7.8 -8/100
Στην πόλη συνηθισμένες μου διαδρομές με περιφερειακό 9.5-10

Εγω εβαλα τις προαλες 63 ευρω ΒΡ Ultimate και εκανα 450 χλμ. Μιλαμε για εντελως χαλαρη οδηγηση.

Last edited:
Re: Απάντηση: 106 GTI και...οικονομική οδήγηση???

Αν και εκτος θεματος(για το 106gti)

s2000

Αν είσαι αυτός με το μαύρο που ανέβαινε προχθές κουβάρια την Κηφισίας....... εεεε ναι αγόρι μου έχεις βαρύ πόδι !!!!:flipout: :flipout:

Πλάκα μου κάνετε; Και το RX8 και το s2000 είναι βενζινορουφήχτρες!

Θέλει και βαρύ πόδι δηλαδή;

Ολα σχετικα ειναι φιλε μου. Αμα καει 10λιτρα στα νορμαλ του και 18 πατωμα τοτε το 10 ειναι νορμαλ.

Εγω καιω στα νορμαλ μου 10.

Το γκαζι θελει ταισμα

Last edited:
Απο ρουφήχτρες όσες θέλετε ... Σε πρόσφατη εκπομπή top gear στο ΣΚΑΙ είδα την Veyron η οποία παίρνει ρεζερβουάρ 150 λίτρα και αν πατήσεις τέρμα το γκάζι αδειάζει σε 12 λεπτά ...

Άσχετο αλλά είναι για τους φίλους Peugeot-άκηδες!!!!!!

Το νέο 308 !!!
281287-17228055.jpg

Πάλι τους ίδιους καθρέπτες... με το 207.
Είναι άσχημοι και οι μοναδικοί που είτε τους διπλώσεις, είτε όχι... είναι το ίδιο!

Για να βάλω και μια άλλη διάσταση πολύ επίκαιρη από δω και μπρός:

Έχετε υπολογίσει πόσους τόνους βενζίνη καίει ο καθένας μας τον χρόνο;
Το λιγότερο λιγότερο έναν τόνο. Συνήθως αρκετά παραπάνω έως και καμιά δεκαριά τόνους αυτοί που έχουν φαγάνες και γράφουν χιλιόμετρα καθημερινά.

Πόσο νερό πίνουμε σε ένα χρόνο; Μα ούτε έναν τόνο.

Για να μετακινήσουμε τα 80 ή 100 κιλά μας καθημερινά, μετακινούμε οχήματα οχταπλάσιου δεκαπλάσιου ή και εικοσαπλάσιου βάρους. Καταναλώνοντας και την αντίστοιχη ενέργεια φυσικά.

Μου φαίνονται τόσο εγωκεντρικά όλα αυτά που είμαι σίγουρος ότι οι επόμενες γενιές, αν μπορούσαν θα μας έπνιγαν έναν έναν μέσα σε μιά δεξαμενή με βενζίνη.