1080p HD Media Player Dual DVB-T TV Tuner Recorder PVR στο eBay

Αργύρης Μ.

Senior Member
6 July 2006
320
Πεύκη
Μήπως γνωρίζετε αυτό το player καθώς και αν κυκλοφορεί και με κάποιο άλλο όνομα?

Το έχω αγοράσει και είναι πραγματικά πολύ καλό, με μόνο πρόβλημα ότι είναι ο ορισμός του no name :bigcry:
Ούτε το ίδιο ούτε το manual του αναφέρουν κάποιον κατασκευαστή, site, κλπ.
Έχει και επιλογή στα menu του για αναβάθμιση του firmware αλλά δεν λέει το παραμικρό για το που μπορείς να το βρείς :flipout:

ps ας αλλάξει κάποιος mod τον τίτλο, λείπει ένα "1" στη αρχή, ευχαριστώ

Το ίδιο πρόβλημα έχω. Πρόσφατα αγόρασα κι εγώ έναν "1080p HD Media Player Dual DVB-T TV Tuner Recorder PVR" από το ebay. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να παίξει τα youtube και δεν ξέρω πως θα του κάνω update αφού είναι no name. Μπαίνω μέσα από το setup αλλά δεν βγάζει πουθενά....

Re: Απάντηση: 1080p HD Media Player Dual DVB-T TV Tuner Recorder PVR στο eBay

Έχεις δίκιο. Είναι σχεδόν ίδιο με πολλά μοντέλα από το ebluetimes. Να δω τώρα με ποιο ταιριάζει περισσότερο....

Τελικά ο recorder είναι ίδιος ο BT3549HD. Έψαξα για αναβάθμιση αλλά η πιο πρόσφατη είναι αυτή από 25-8-2011 (στο ιταλικό site http://www.1e2.it). Μπήκα στο μηχάνημά μου και είδα ότι έχω την ίδια έκδοση, δηλαδή 25-8-2011.

Τελικά ο recorder είναι ίδιος ο BT3549HD. Έψαξα για αναβάθμιση αλλά η πιο πρόσφατη είναι αυτή από 25-8-2011 (στο ιταλικό site http://www.1e2.it). Μπήκα στο μηχάνημά μου και είδα ότι έχω την ίδια έκδοση, δηλαδή 25-8-2011.

Δεν νομίζω φίλε μου να βρεις νεωτερη. Είναι Realtek 1283DD. Οτι είναι να βγει , βγήκε....

To μηχάνημα είναι φοβερό και τρομερό. Μόνο τα youtube δεν παίζει κι έχει κι ένα πρόβλημα με το EPG (εμφανίζει greeklish αντί για Ελληνικά π.χ. τη λέξη ειδήσεις θα την εμφανίσει eidhseis και επίσης δεν εμφανίζει υπόθεση) αλλά αυτά δεν με ενοχλούν καθόλου. Κατά τα άλλα και για τα λεφτά που έδωσα (γύρω στα 120 ευρώ από ebay μέσω Κίνας) κάνει τα πάντα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.