1080p προβολεας απο την Pioneer?!!

Απάντηση: Re: 1080p προβολεας απο την Pioneer?!!

γιατι το κακολογειτε το παιδι,δεν ντρεπεστε?:grinning-smiley-043
φιρμγουεηρ τελειωνοντος ,ειπε θαρθει........ποιος φταιει που καποιοι παιρνουν beta μηχανηματα:silly:

Καλα, σ'αυτο Δημητρη δεν εχεις καθολου αδικο.

Κανονικα με αυτο το μηχανακι πρεπει ο αντιπροσωπος να πληρωνει ρυθμιση στον πελατη με καθε φιρμγουερ ....ακους Ρουλη? :flipout::flipout::flipout:

Fans of Pioneer’s highly acclaimed Kuro plasma will be chomping at the bit to see how the company’s new projector bearing the same branding will perform.

Pioneer showed off its new Kuro KRF-9000FD theater projector today at the High End trade show in Munich, Germany. The LCoS (liquid crystal on silicon) projector provides for the full HD 1920 x 1080 resolution, and a nice little contrast ratio of 30,000:1, for starters.

You’ll have some leeway placing the KRF-9000FD in your setup too, with lens shift capabilities that include 80 percent vertical and 34 percent horizontal adjustments.

The projector will produce images up to 14.5 by 8 feet, and there’s a 2x zoom lens for your smaller theater rooms.

ΠΕΡΙΠΟΥ 8.000 ΕΥΡΩ , στην Ελλάδα ποιός ξέρει.......

Είχα την τύχη να επιστρέψω μόλις πριν 1 ώρα από την έκθεση στο Μόναχο. Η Pioneer ήταν από τις λίγες εταιρείες με πλήρη παρουσίαση προιόντων εικόνας. Σε ένα πολύ καλό περίπτερο μπορούσε κανείς να δεί τόσο τις Kuro τηλεοράσεις σε όλα τα μεγέθη όσο και το νέο προβολέα. Σε ένα ολόμαυρο δωμάτιο θέασης παρουσιάστηκαν τα κορυφαία νέα ηχεία της εταιρείας μαζί με το SC-09TX Receiver, ένα θηρίο με 12 κανάλια, δυνατότητες Oversampling στον ήχο, video scaler και δεκάδες ρυθμίσεις μέσω της LCD οθόνης του.
Στην έξοδο εικόνας του, φυσικά ο προβολέας KRF-9000FD, ο οποίος φέρει επίσης το όνομα KURO. H παρουσίαση περιλάμβανε 10 λεπτά από Blu-ray συναυλίες και 10 λεπτά από το blu-ray του spiderman 3 και του Island.
H εικόνα απλά απίθανη σε ότι και αν είδαμε. Πολύ καλή ρύθμιση του προβολέα με σωστές διαβαθμίσεις του γκρί, καθαρή εικόνα ακόμη και στις άκρες δίχως προβλήματα ομοιομορφίας, χρώματα οριακά κορεσμένα και σχεδόν άριστο μαύρο.
Στο ερώτημα προς τους ανθρώπους της pioneer, σε τι διαφέρει ο προβολέας από τον JVC HD 100 η απάντηση ήταν ένα ξερό "πολύ καλύτερα ηλεκτρονικά".
Προσωπικά, η εικόνα του Kuro μου φάνηκε πολύ κοντά με του HD 100 αλλά με κάποιες διαφορές, ιδίως στην κίνηση και τα χρώματα. Αυτό που δε κατάφερα να μάθω είναι τι ρυθμίσεις προσφέρει ο AV σε επίπεδο color management και τι επεξεργασία κάνει σε επίπεδο frame conversion.
Αν δε δούμε ξεχωριστά τον προβολέα, δίχως τα κυκλώματα video scaling, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Η αρκετά ακριβότερη τιμή του σίγουρα θα πρέπει να δικαιολογηθεί με κάποιες αλλαγές, ειδάλως δεν θα έχει τύχη απέναντι στον HD 100.

Attachments

• pioneer 1.jpg
    pioneer 1.jpg
    77.4 KB · Views: 42
  • pioneer 2.jpg
    pioneer 2.jpg
    65.1 KB · Views: 37
  • pioneer 3.jpg
    pioneer 3.jpg
    73.8 KB · Views: 52
Συγχαρητήρια για το scoop! Κάτι σε Black Wing mark II μου μοιάζει..

Πιστεύω οτι η διαθεσιμότητα θα έχει μεγαλύτερη σημασία από την τιμή, μιάς και (λόγω ανεπαρκούς παραγωγής ή πολιτικής της εγχώριας αντιπροσωπείας) ο HD100 είναι ουσιαστικά μη διαθέσιμος προς πώληση..

Από ότι βλέπω παρουσίασαν (ξανά!) τον LX90. Μήπως άκουσες τίποτα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ευρώπη? (Ιούλιο το νωρίτερο λένε οι δικές μου πληροφορίες).

Είχα την τύχη να επιστρέψω μόλις πριν 1 ώρα από την έκθεση στο Μόναχο. Η Pioneer ήταν από τις λίγες εταιρείες με πλήρη παρουσίαση προιόντων εικόνας. Σε ένα πολύ καλό περίπτερο μπορούσε κανείς να δεί τόσο τις Kuro τηλεοράσεις σε όλα τα μεγέθη όσο και το νέο προβολέα. Σε ένα ολόμαυρο δωμάτιο θέασης παρουσιάστηκαν τα κορυφαία νέα ηχεία της εταιρείας μαζί με το SC-09TX Receiver, ένα θηρίο με 12 κανάλια, δυνατότητες Oversampling στον ήχο, video scaler και δεκάδες ρυθμίσεις μέσω της LCD οθόνης του.
Στην έξοδο εικόνας του, φυσικά ο προβολέας KRF-9000FD, ο οποίος φέρει επίσης το όνομα KURO. H παρουσίαση περιλάμβανε 10 λεπτά από Blu-ray συναυλίες και 10 λεπτά από το blu-ray του spiderman 3 και του Island.
H εικόνα απλά απίθανη σε ότι και αν είδαμε. Πολύ καλή ρύθμιση του προβολέα με σωστές διαβαθμίσεις του γκρί, καθαρή εικόνα ακόμη και στις άκρες δίχως προβλήματα ομοιομορφίας, χρώματα οριακά κορεσμένα και σχεδόν άριστο μαύρο.
Στο ερώτημα προς τους ανθρώπους της pioneer, σε τι διαφέρει ο προβολέας από τον JVC HD 100 η απάντηση ήταν ένα ξερό "πολύ καλύτερα ηλεκτρονικά".
Προσωπικά, η εικόνα του Kuro μου φάνηκε πολύ κοντά με του HD 100 αλλά με κάποιες διαφορές, ιδίως στην κίνηση και τα χρώματα. Αυτό που δε κατάφερα να μάθω είναι τι ρυθμίσεις προσφέρει ο AV σε επίπεδο color management και τι επεξεργασία κάνει σε επίπεδο frame conversion.
Αν δε δούμε ξεχωριστά τον προβολέα, δίχως τα κυκλώματα video scaling, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Η αρκετά ακριβότερη τιμή του σίγουρα θα πρέπει να δικαιολογηθεί με κάποιες αλλαγές, ειδάλως δεν θα έχει τύχη απέναντι στον HD 100.

Κωστα ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις!
Μηπως σε αφησαν να παιξεις καθολου με το μενου του προβολεα;

Η Pioneer είχε ανά 30 λεπτά επιδείξεις και δεν έδινε καμία πληροφορία εκτός αίθουσας. Το κακό είναι ότι κράτησε την ίδια στάση και όταν ρώτησα επιπλέον πληροφορίες για τον προβολέα. Αντιθέτως αν ρωτούσες για τα ηχεία ή τον προενισχυτή σου απαντούσαν αμέσως. Ο προβολέας που είδα είχε τοποθετημένα τα HDMI σε διαφορετική θέση από τον HD 100. Ίσως αυτό να σημαίνει διαφορετικό Board, δεν κατάφερα να το διασταυρώσω. Το καλώδιο HDMI (1.3 της Tara) ήταν επιμελώς κρυμμένο και στάθηκε αδύνατο να δω αν υπήρχε κανένα άλλο μηχάνημα μεταξύ προβολέα- AV. To σήμα ερχόταν από το νέο Blu-ray της σειράς Elite για το οποίο, επίσης δε γνωρίζουμε το μενού και τις δυνατότητές του.
Ο φακός πάντως μου φάνηκε ακριβώς ο ίδιος με τον 100. Το φυλλάδιο που μας δόθηκε γράφει τα ίδια στοιχεία με τον JVC όσο αφορά το contrast. Το ερώτημα είναι αν αξίζει τα επιπλέον 2000€ για μικρές αλλαγές όπως ένα πιθανό color management ή λίγο καλύτερο scaler. (προσωπικά αμφιβάλω και για αυτά) Είμαι σίγουρος ότι αν υπήρχε ουσιαστική διαφορά θα το διατυμπάνιζαν με τον ίδιο τρόπο που προσπάθησαν να μας πείσουν για τον AV ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. (δύσκολο να το πιστέψει κανείς βλέποντας τα separate από Denon και σε πολύ πιο προσιτή τιμή από Marantz)
Η εμπορική διάθεση του προβολέα ξεκινά σε 2 μήνες σύμφωνα με την Pioneer οπότε θα δούμε σύντομα τι διαφορές έχει. Να επισημάνω δε ότι εκτός από την εξαιρετική παρουσίαση με τον projector όλα τα βλέμματα τράβηξε η 60” Kuro η οποία είναι απλά χορταστικά απίστευτη.

Όχι, αυτές υπήρχαν αλλά μετά τη διακοπή της παραγωγής Plasma μάλλον δε θα πάρουν ποτέ τον εμπορικό δρόμο. Αναφέρομαι στη δεύτερη γενιά τηλεοράσεων Kuro οι οποίες θα είναι διαθέσιμες άμεσα, την PDP-LX6090H με 60" διαγώνιο και τα μικρότερα αδερφάκια της. Δεν έχουν τρομερή διαφορά από τις υπάρχουσες αλλά έχουν καλύτερη κίνηση και νέα επιφάνεια με μικρότερες ανακλάσεις και contrast.

Εγω κάπου διάβασα για 9Κ!!! euros δεν ειμαι σίγουρος...
Αν ειναι πιο ακριβος και απο τον JVC HD-100, τοτε "μαπα το καρπουζι".....
Δεν δικαιολογειται με ΤΙΠΟΤΑ αυτη η τιμη μονο και μονο επειδη φερει πανω του το λογοτυπο της Pioneer....

Κατα τα αλλα, εξωτερικά και εσωτερικά μου μοιαζει για ενα αντιγραφο του JVC !!! :grandpa:

Δεν δικαιολογειται με ΤΙΠΟΤΑ αυτη η τιμη μονο και μονο επειδη φερει πανω του το λογοτυπο της Pioneer....

Κατα τα αλλα, εξωτερικά και εσωτερικά μου μοιαζει για αλλο ενα αντιγραφο του JVC !!! :grandpa:

Σορυ που συμπληρωσα μια λεξη στο ποστ σου :ernaehrung004:

Κατα τα αλλα, εξωτερικά και εσωτερικά μου μοιαζει για ενα αντιγραφο του JVC !!! :grandpa:

Εννοείται οτι είναι αντίγραφο του JVC. Απλά, οι άνθρωποι της Pioneer, ισχυρίζονται οτι είναι ένας βελτιωμένος HD-100 με καλύτερα ηλεκτρονικά κι αυτό έχει αυξημένο κόστος.

Εννοείται οτι είναι αντίγραφο του JVC. Απλά, οι άνθρωποι της Pioneer, ισχυρίζονται οτι είναι ένας βελτιωμένος HD-100 με καλύτερα ηλεκτρονικά κι αυτό έχει αυξημένο κόστος.

Αμα φαινονται τα καλυτερα ηλεκτρονικα στην εικονα , να το δουμε το θεμα :grinning-smiley-043.

Περιμενω αντιπαραθεση hd100 με pioneer .......

........λεμε και καμμια μ^$#&^%κια να περασει η ωρα.

ps. για το "περιμενω" παει το τελευταιο....-bye-

Re: Απάντηση: Re: 1080p προβολεας απο την Pioneer?!!

Σορυ που συμπληρωσα μια λεξη στο ποστ σου :ernaehrung004:
no problem ! -bye-

Απλα δεν ανεφερα εγω αυτη τη λεξη, για να ΜΗΝ "θιχτουν" καποιοι που τον περιμενουν ανυπομονα, και εχουν και λεφτα για πετ... (εεεε για επενδυση ηθελα να πω)!

Οποτε, μιας και συμπληρωσες εσυ τη λεξη, εγω "αμαρτιαν ΟΥΚ εχω.. " :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 1080p προβολεας απο την Pioneer?!!

no problem ! -bye-

Απλα δεν ανεφερα εγω αυτη τη λεξη, για να ΜΗΝ "θιχτουν" καποιοι που τον περιμενουν ανυπομονα, και εχουν και λεφτα για πετ... (εεεε για επενδυση ηθελα να πω)!

Οποτε, μιας και συμπληρωσες εσυ τη λεξη, εγω "αμαρτιαν ΟΥΚ εχω.. " :flipout::flipout:

:flipout::flipout: