11105 V στον NSS 12 at 57.0°E

adonis1

AVClub Enthusiast
7 April 2008
761
Επειδή ειδικά τις τελευταίες μέρες γίνομαι αποδέκτης ερωτήσεων από τα δύο γνωστότερα sites με τους πίνακες συχνοτήτων , για το αν λαμβάνω μία συχνότητα , την οποία όμως δεν λαμβάνω , θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος τη λαμβάνει ή όχι , ας δώσει μια αναφορά λήψης ή μη λήψης .
Η συχνότητα που τους ενδιαφέρει είναι η 11105 V 45000 3/5 (DVB-S2) στον NSS 12 at 57.0°E , και τη δέσμη Ανατολικής Αφρικής .
Στην προαναφερόμενη συχνότητα - σε μένα - δεν υπάρχει καθόλου σήμα , απεναντίας με τα ίδια δεδομένα αλλά στην οριζόντια πόλωση , λαμβάνω ένα σήμα που είναι όμως χαμηλό και ως εκ τούτου ο δέκτης αδυνατεί να το κλειδώσει .
Στην περίπτωση που τη κατεβάσει κάποιος , ας δώσει μια αναφορά για τα κανάλια που μεταφέρει , μια και πρόκειται για πακέτο .
Κάθε αναφορά λήψης ή όχι είναι ευπρόσδεκτη .

Αντώνη έκανα μια δοκιμή στη συχνότητα και είδα ότι δεν έχω σήμα.
Δοκίμασα με αντίθετη πολωση ,οριζόντια, και είδα να μου δίνει σήμα, όχι όμως αρκετό για να κατεβάσω την συχνότητα.
Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μη σωστή στρέψη του lnb μου.

Δυστυχώς τίποτε και απο εμένα (και όπως σου ειπα ήδη έχασα και τα Κενυάτικα που κατεβαιναν, ίσως λόγω μεταβολών στην στροφή του lnb στην προσπάθεια να βελτιώσω άλλες λήψεις)

Ευχαριστώ παιδιά .

Φίλιππα σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 3 η 11025 H κατέβαινε χαμηλά , δηλαδή ενώ ο δέκτης κλείδωνε τη συχνότητα , εντούτοις δεν είχε εικόνα .

Ευχαριστώ παιδιά .

Φίλιππα σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 3 η 11025 H κατέβαινε χαμηλά , δηλαδή ενώ ο δέκτης κλείδωνε τη συχνότητα , εντούτοις δεν είχε εικόνα .

Τελικά όπως ενημερώθηκα απο το flysat και το επιβεβαίωσα άλλαξε το symbol rate στα Κενυάτικα. Τώρα έχουμε 11025H - 9690 - 3/4 οπότε πρέπει να ξαναφορτωθούν