11α Γενέθλια Avclub

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι έτρεξαν για αυτήν την υπέροχη διοργάνωση.

Πέρασα υπέροχα μετά από πολύ καιρό ,είδα φίλους μου απ τα παλιά (αλήθεια,11 χρόνια !!!!),συγκινήθηκα με την τούρτα και γενικά όλη η ατμόσφαιρα θύμιζε φοιτητικό πάρτυ (για να κρύβουμε και τα χρόνια μας,μέχρι και ο dj μας πήρε χαμπάρι!!).Μπράβο σε όλους που με κάνατε ευτυχισμένο αυτήν την βραδυά.

Συγχαρητήρια και στους τυχερούς που κληρώθηκαν τα δώρα(:violent-smiley-008:)

Αντε ,να μαστε καλά και γεροί και του χρόνου.!

Με τη σειρά μου να δώσω τα συγχαρητήρια σ αυτούς που έτρεξαν για τη διοργάνωση αυτού του event, ο χώρος πραγματικά τα σπάει, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο που επέμενε να μείνω για την κλήρωση και την τούρτα (σηκώθηκα να φύγω κατά τις έντεκα και μισή γιατί έπρεπε να σηκωθώ στις πέντε για ταξίδι με τη δουλιά) και τελικά κληρώθηκα το πρώτο δώρο της κλήρωσης οπότε χαλάλι που κοιμήθηκα όλο κι όλο 4 ώρες. Χρόνια μας πολλά λοιπόν ραντεβού για του χρόνου.

Υ.Γ. Σοβαρά τώρα ρε παιδιά, πραγματικά κέρδισα; Εγώ δεν έδωσα σημασία στον λαχνό μου και για αυτό ψαχνόμασταν γιατί πάντα τους σνομπάρω γιατί ποτέ δεν έχω κερδίσει και γι αυτό δεν ήξερα καν τι δώρο κέρδισα και τι δυνατότητες έχει. Οπότε αν είναι πλάκα μη με αφήνετε άλλο να εκτίθεμαι έτσι;

Χρόνια πολλά Avclub!

Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση ακόμα μια φορά και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους κοπιασαν για να περάσουμε καλά και σε αυτά τα γενέθλια!

Χάρηκα που είδα παλιούς και νέους φίλους και τα είπαμε άλλη μια φορά.

Υπήρχαν για διάφορους λόγους αρκετές απουσίες, οπότε αναμένω στη βασιλοπιτα ισχυρό "come back"

Καλή συνέχεια σε όλους!

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: 11α Γενέθλια Avclub

Εξαιρετική βραδυά.
Και του χρόνου κάθε χρόνο!

Ευχαριστούμε όλες και όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, σε αυτή την όμορφη βραδιά.

Ευχαριστούμε τους δωροθέτες μας, την gearbest και την mediaplayers.gr
Πολλά ευχαριστώ στο μέλος μας Σωφρον για τα 2 πολύ όμορφα δώρα.

Οι νικητές των δώρων είναι:

Ο K.ROMPOTIS κέρδισε το Android TV box από την gearbest.
R - BOX 4K HD Android TV Smart Box 32Bit - EU PLUG BLACK
doro 1.png

Ο MakisM είναι ο δεύτερος τυχερός κέρδισε το XiaoMi Bluetooth από την gearbest.
Original XiaoMi Bluetooth 4.0 Speaker - GOLDEN
doro 2.jpg
Ο babis K νικητής του 3ου δώρου από την mediaplayers.gr
media player A95X R2
doro 3.jpg

Τέλος κληρώθηκαν και 2 δώρα, προσφορά του μέλους μας Σώφρον και της συζύγου του.
Τους ευχαριστούμε θερμά.

yVBmHaY.jpg

Έχει ανοιχτεί ένα νήμα με φωτογραφικό υλικό εδώ, όσοι θέλετε μπορείτε να ανεβάσετε τις δικέσας φωτογραφίες.

Last edited: